iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Για καποιο λογο τωρα το φλασακι μου ενω ειναι 16gb μου διαβαζει μονο τα 200 mb. Το εκανα και φορματ το εκανα τα παντα !
dali13gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς είναι ελαττωματικό. Πάρε ένα άλλο αξιόπιστο και θα είσαι οκ.
ozelot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θελω τιποτα μεσα απο το μακ. Τα εχω παρει ολα!! Έχεις δηλαδή ένα Time Machine backup ;.
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς είναι ελαττωματικό. Πάρε ένα άλλο αξιόπιστο και θα είσαι οκ. Μεχρι πριν λιγο δουλευε. Εκανα κατι στο disk utility και απο τοτε εγινε αυτο. Θα το βρω! Έχεις δηλαδή ένα Time Machine backup ;. Δεν εκανα backup κει. Ειχα κατι αρχεια και απλα τα μετεφερα σε αλλο pc.
ozelot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εκανα backup κει. Ειχα κατι αρχεια και απλα τα μετεφερα σε αλλο pc. Απλά για την ιστορία, αν είχες ένα ΤΜ backup· Θα μπορούσες να κάνεις boot στο Recovery Partition του, από το οποίο θα έτρεχες τις ρουτίνες και θα είχες ένα λειτουργικό μηχάνημα σε ελάχιστο χρόνο : 1. Φορμάρισμα του SSD. 2. Restore του συστήματος σου. Φιλικά
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά για την ιστορία, αν είχες ένα ΤΜ backup· Θα μπορούσες να κάνεις boot στο Recovery Partition του, από το οποίο θα έτρεχες τις ρουτίνες και θα είχες ένα λειτουργικό μηχάνημα σε ελάχιστο χρόνο : 1. Φορμάρισμα του SSD. 2. Restore του συστήματος σου. Φιλικά Aμα το κανω αυτο τωρα γινεται? Προφανώς είναι ελαττωματικό. Πάρε ένα άλλο αξιόπιστο και θα είσαι οκ. To εκανα το usb. Aλλα οι 3 τροποι απο το macworld δεν εκαναν τιποτα. Δεν μου δουλεψε τιποτα.
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το εκανα στην τελικη. Επιτελους!! Θα πρεπει να κανω κατι τωρα για να μου αναγνωρισει τον νεο σκληρο ή απλα τον βαζω και προχωραω??
ozelot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το εκανα στην τελικη. Επιτελους!! Θα πρεπει να κανω κατι τωρα για να μου αναγνωρισει τον νεο σκληρο ή απλα τον βαζω και προχωραω?? Τον σκληρό, τον έχεις ήδη φορμάρει σε Mac OS extended (Journaled) format ;.
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι δεν τον πειραξα. Πως θα το κανω?? Εννοω πως θα μου τον αναγνωρισει για να το κανω.
ozelot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 1. Σύνδεσε το flash drive στο μηχάνημα. 2. Double-click το εικονίδιο του Installer και στη menu bar πήγαινε Utilities > Disk Utility. Στην αριστερή στήλη, βλέπεις το εικονίδιο του δίσκου ;. 1
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναιιι. Εκανα και τα partisions που ηθελα! Σε ευχαριστω παρα πολυ
_hopelesscase_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 sorry μια ερώτηση ασχετοσύνης, καθώς δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη για upgrade εδώ και χρόνια, αλλά μόλις άρχισα να το σκέφτομαι. Ποιο το πλεονέκτημα να το κάνεις boot από στικάκι; Επίσης με επανεγκατάσταση προγραμμάτων τι γίνεται στη μία και τι στην άλλη περίπτωση;
iCyd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι το πιο απλα πραγμα. Απλα περνας το λογισμικο μεσα το Usb σου και το κανεις απο κει boot. Δεν μπλεκεις με CD/DVD που πλεον θεωρουνται και "αντικες". Παντως θα σου προτεινα να προχωρησεις σε upgrade αν ειναι παλιος ο υπολογιστης σου,εγω μια αλλαγη εκανα απο HDD σε SSD και ηταν λες και πηρα καινουργιο υπολογιστη. Αυτο που ειπες για τα προγραμματα δεν το καταλαβα. 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι είναι παλιός και τρέχει με snow leopard και 4gb ram Το upgrade περιλαμβάνει αναγκαστικό φορμάτ; Ή δεν πειράζει τίποτα;
iCyd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι είναι παλιός και τρέχει με snow leopard και 4gb ram Το upgrade περιλαμβάνει αναγκαστικό φορμάτ; Ή δεν πειράζει τίποτα; Θα πρεπει να κανεις clean install γιατι στην ουσια θα αλλαξεις το σκληρο που θα βαλεις το λογισμικο σου. Μπορεις να κανεις Back up και να κρατησεις οτι θες ομως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα