AlienTechGR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Επισης ειχα δει με ενα κιτ μπορει να βαλεις ssd βγαζοντας το cd/dvd player και ετσι κρατας και τον hdd μεσα,το εχει κανει κανενας?Καλύτερα να βάλεις τον SSD στη θέση του μηχανικού δίσκου,και τον μηχανικό,στη θέση του DVD γιατί μερικά laptop έχουν μόνο SATA 2 στη θέση του DVD. 1
iCyd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα και παλι. Μαζευψα κατι λεφτα και λεω να τα "ριξω" επιτελους πανω στο ΜΒΡ. Βρηκα εναν SSD 240GB της SanDisk,συγκεκριμενα τον Εxtreme II. Aξιζει η αγορα ή θεωρειται απο τους παλιους?
atheatos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα και παλι. Μαζευψα κατι λεφτα και λεω να τα "ριξω" επιτελους πανω στο ΜΒΡ. Βρηκα εναν SSD 240GB της SanDisk,συγκεκριμενα τον Εxtreme II. Aξιζει η αγορα ή θεωρειται απο τους παλιους? Σε σχέση με έναν μηχανικό φυσικά και αξίζει.
iCyd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Σε σχέση με έναν μηχανικό φυσικά και αξίζει. Εννοω οτι ειναι αξιολογος σκληρος για το σημερινα δεδομενα?
jimmakosapple Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοω οτι ειναι αξιολογος σκληρος για το σημερινα δεδομενα? Τι τιμή τον έχεις βρει? Η αλήθεια πάντως είναι πως, όποιον δίσκο ssd και να βάλεις σε σχέση με τον μηχανικό, η διαφορά είναι χαώδης. Θα νομίζεις ότι πήρες άλλο μηχάνημα.
iCyd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι τιμή τον έχεις βρει? Η αλήθεια πάντως είναι πως, όποιον δίσκο ssd και να βάλεις σε σχέση με τον μηχανικό, η διαφορά είναι χαώδης. Θα νομίζεις ότι πήρες άλλο μηχάνημα. τον ειχα βρει στο 90ε μεταχειρισμενο αλλα πωληθηκε :/
iCyd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Επανερχομαι παλι εδω για να μην ανοιξω νεο τοπικ. Αγορασα εναν ssd σημερα λογικα αυριο-μεθαυριο θα τον εχω. Τι πρεπει να κανω τωρα ετσι ωστε να τον βαλω μεσα στο macbook? Μιλαω για "φορματ" κλπ. Μπορω να κανω τo yosemite bootable με usb και με το που βαλω μεσα τον ssd να το κανω εγκατασταση απο κει?
mp0ukLas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Επανερχομαι παλι εδω για να μην ανοιξω νεο τοπικ. Αγορασα εναν ssd σημερα λογικα αυριο-μεθαυριο θα τον εχω. Τι πρεπει να κανω τωρα ετσι ωστε να τον βαλω μεσα στο macbook? Μιλαω για "φορματ" κλπ. Μπορω να κανω τo yosemite bootable με usb και με το που βαλω μεσα τον ssd να το κανω εγκατασταση απο κει? Ο ενας τροπος ειναι αυτος που ειπες. υπαρχει κ ο τροπος να κανεις clone τον ssd πριν τον βαλεις με τον HDD. βαζεις τον ssd σε εξωτερικη θηκη κ τον κανεις clone με το Carbon Copy Clone app (ειναι με πληρωμη αλλα μπορεις να το κανεις με την Trial version). τον ειχα βρει στο 90ε μεταχειρισμενο αλλα πωληθηκε :/ Με 130e εχει το e-shop εναν samsung 250gb που θεωρειτε απο τους top για apple. εγω πειρα της samsung 500gb 230e. απλα να προσεξεις στους ssd το Read/Write.
iCyd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πηρα εναν απο crazy sundays. Θελω να κανω Clean Install οποτε μαλλον με usb παω.
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Επανηλθα. Περασα τον SSD σημερα που ηρθε και αλλαξα και παστα στο επεξεργαστη μιας που το ανοιξα. Χθες ετοιμασα σε ενα φλασακι το yosemite ετσι ωστε να το βαλω σημερα και να ειναι κομπλε αλλα ΜΠΑΜ. Ηρθε το προβλημα.. Εβαλα το φλασακι ανοιξα το mac μου ζητησε τι γλωσσα θελω επελεξα και μετα μολις πατησα να γινει η εγκατασταση μου βγηκε αυτο. Λογικα θα πρεπει να κατεβασω το yosemite ξανα απο windows pc τωρα. Αλλα απο που το κατεβαζω?
dali13gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μάλλον δεν έφτιαξες σωστά το στικάκι. Ξανά πίσω ο παλιός δίσκος και δημιουργία του boot stick ξανά.
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο κανω. Με το Diskmaker X το κανω αλλα στο τελος κολλαει και δεν κανει τιποτα :/ Παλι τα ιδια
iCyd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν θελω τιποτα μεσα απο το μακ. Τα εχω παρει ολα!!
dali13gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ακολούθησε κάποιον από τους τρεις τρόπους από εδώ καλύτερα: http://www.macworld.com/article/2367748/how-to-make-a-bootable-os-x-10-10-yosemite-install-drive.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα