Προς το περιεχόμενο

Upgrade σε Macbook pro 13 early 2011.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης ειχα δει με ενα κιτ μπορει να βαλεις ssd βγαζοντας το cd/dvd player και ετσι κρατας και τον hdd μεσα,το εχει κανει κανενας?

Καλύτερα να βάλεις τον SSD στη θέση του μηχανικού δίσκου,και τον μηχανικό,στη θέση του DVD γιατί μερικά laptop έχουν μόνο SATA 2 στη θέση του DVD.
  • Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα και παλι.

Μαζευψα κατι λεφτα και λεω να τα "ριξω" επιτελους πανω στο ΜΒΡ. Βρηκα εναν SSD 240GB της SanDisk,συγκεκριμενα τον Εxtreme II. Aξιζει η αγορα ή θεωρειται απο τους παλιους?

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα και παλι.

Μαζευψα κατι λεφτα και λεω να τα "ριξω" επιτελους πανω στο ΜΒΡ. Βρηκα εναν SSD 240GB της SanDisk,συγκεκριμενα τον Εxtreme II. Aξιζει η αγορα ή θεωρειται απο τους παλιους?

Σε σχέση με έναν μηχανικό φυσικά και αξίζει. 

Δημοσ.

Σε σχέση με έναν μηχανικό φυσικά και αξίζει. 

Εννοω οτι ειναι αξιολογος σκληρος για το σημερινα δεδομενα?

Δημοσ.

Εννοω οτι ειναι αξιολογος σκληρος για το σημερινα δεδομενα?

Τι τιμή τον έχεις βρει? Η αλήθεια πάντως είναι πως, όποιον δίσκο ssd και να βάλεις σε σχέση με τον μηχανικό, η διαφορά είναι χαώδης. 

Θα νομίζεις ότι πήρες άλλο μηχάνημα. 

Δημοσ.

Τι τιμή τον έχεις βρει? Η αλήθεια πάντως είναι πως, όποιον δίσκο ssd και να βάλεις σε σχέση με τον μηχανικό, η διαφορά είναι χαώδης. 

Θα νομίζεις ότι πήρες άλλο μηχάνημα. 

τον ειχα βρει στο 90ε μεταχειρισμενο αλλα πωληθηκε :/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανερχομαι παλι εδω για να μην ανοιξω νεο τοπικ.

Αγορασα εναν ssd σημερα λογικα αυριο-μεθαυριο θα τον εχω. Τι πρεπει να κανω τωρα ετσι ωστε να τον βαλω μεσα στο macbook? Μιλαω για "φορματ" κλπ. Μπορω να κανω τo yosemite bootable με usb και με το που βαλω μεσα τον ssd να το κανω εγκατασταση απο κει?

Δημοσ.

Επανερχομαι παλι εδω για να μην ανοιξω νεο τοπικ.

Αγορασα εναν ssd σημερα λογικα αυριο-μεθαυριο θα τον εχω. Τι πρεπει να κανω τωρα ετσι ωστε να τον βαλω μεσα στο macbook? Μιλαω για "φορματ" κλπ. Μπορω να κανω τo yosemite bootable με usb και με το που βαλω μεσα τον ssd να το κανω εγκατασταση απο κει?

Ο ενας τροπος ειναι αυτος που ειπες. υπαρχει κ ο τροπος να κανεις clone τον ssd πριν τον βαλεις με τον HDD. βαζεις τον ssd σε εξωτερικη θηκη κ τον κανεις clone με το Carbon Copy Clone app (ειναι με πληρωμη αλλα μπορεις να το κανεις με την Trial version).

τον ειχα βρει στο 90ε μεταχειρισμενο αλλα πωληθηκε :/

Με 130e εχει το e-shop εναν samsung 250gb που θεωρειτε απο τους top για apple. εγω πειρα της samsung 500gb 230e.

απλα να προσεξεις στους ssd το Read/Write. 

Δημοσ.

Επανηλθα. Περασα τον SSD σημερα που ηρθε και αλλαξα και παστα στο επεξεργαστη μιας που το ανοιξα. Χθες ετοιμασα σε ενα φλασακι το yosemite ετσι ωστε να το βαλω σημερα και να ειναι κομπλε αλλα ΜΠΑΜ. Ηρθε το προβλημα.. Εβαλα το φλασακι ανοιξα το mac μου ζητησε τι γλωσσα θελω επελεξα και μετα μολις πατησα να γινει η εγκατασταση μου βγηκε αυτο. 

Λογικα θα πρεπει να κατεβασω το yosemite ξανα απο windows pc τωρα. Αλλα απο που το κατεβαζω?

post-286722-0-47816600-1442490981_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...