kostas1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σας!!!Ειμαι νεος στο φορουμ και θελω τα φωτα σας...Πριν μια εβδομαδα το κινητο μου(5) επεσε και ξεκολλησε η οθονη...το πηγα για επισκευη και μου ειπαν οτι δεν συμφερει να το φτιαξω ετσι παρηγγειλα το 5s....Σημερα το εβαλα για φορτηση και το κινητο λειτουργει απλα η οθονη εχει χαλασει και εχει λυγισει και το ατσαλι...Εγω δεν ειχα κανει αντιγραφα ασφαλειας για τις φωτογραφεις οποτε δεν μπορω να τις παρω απο το iCloud....Αφου ανοιξε το κινητο το συνεδεσα με usb στον υπολογιστη και μου εμφανισε οτι υπαρχει συνδεδεμενη συσκευη οπότε εγω πηγα κατευθειαν στο iTunes και μου εμφανιζε τι περιεχει το κινητο...Οταν ομως πηγα να αποθηκευσω τις φωτογραφιες στον υπολογιστη επρεπε να πληκτρολογησω στο κινητο το συνθηματικο ωστε να επιτρεψει την αποθηκευση....Ελα ομως που η οθονη του κινητου δεν λειτουργει...Παιδια σιγουρα υπαρχει τροπος να γινει μεταφορα των φωτογραφιων...Ξερετε ποιος ειναι εσεις???
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η οθόνη δε λειτουργεί καθολου; Σε τι κατάσταση ειναι; Μηπως λειτουργεί το digitizer ? Για ρίξε καμία φωτό. Σε iCloud δεν τα είχες τα δεδομένα;
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πρώτα απ´ όλα backup αν σ´ αφήνει. Θα περιέχει και τις φωτογραφίες. Με ποιο πρόγραμμα προσπάθησες να κάνεις import τις φωτογραφίες; Δοκίμασες picasa? Dropbox? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις backup στο iCloud? Δεν εννοώ το photo stream.
kostas1998 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η οθόνη δε λειτουργεί καθολου; Σε τι κατάσταση ειναι; Μηπως λειτουργεί το digitizer ? Για ρίξε καμία φωτό. Σε iCloud δεν τα είχες τα δεδομένα; οχι εχει βγει και κρεμεται απο ενα καλωδιο...Οχι δεν ειχα ρυθμισει καθολου για να γινονται αντιγραφα στις φωτογραφιες... Πρώτα απ´ όλα backup αν σ´ αφήνει. Θα περιέχει και τις φωτογραφίες. Με ποιο πρόγραμμα προσπάθησες να κάνεις import τις φωτογραφίες; Δοκίμασες picasa? Dropbox? Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις backup στο iCloud? Δεν εννοώ το photo stream. Τι εννοεις backup???Ειμαι λιγο ασχετος με αυτες τις "ωρολογιες"
voldemort Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εχοντας εγκατεστημενο το itunes και βαζοντας το syncios θα μπορεσεις να κανεις backup-export(να κανεις δηλαδη αντιγραφη στο pc σου) οτι εχεις απο το κινητο χωρις να βαλεις κωδικο πουθενα. http://www.syncios.com/camera-roll-to-pc.html Σε φιλο ετσι εκανα απ'οτι θυμαμαι.
CheOnWeb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 οχι εχει βγει και κρεμεται απο ενα καλωδιο...Οχι δεν ειχα ρυθμισει καθολου για να γινονται αντιγραφα στις φωτογραφιες... Τι εννοεις backup???Ειμαι λιγο ασχετος με αυτες τις "ωρολογιες" icloud.com>signin>settings>δες αν θπάρχει περιοχή backup στη μπάρα του storage και τι μέγεθος έχει. οχι εχει βγει και κρεμεται απο ενα καλωδιο...Οχι δεν ειχα ρυθμισει καθολου για να γινονται αντιγραφα στις φωτογραφιες... Τι εννοεις backup???Ειμαι λιγο ασχετος με αυτες τις "ωρολογιες" Επίσης δες στο iTunes>Edit>Preferences>Devices και δες αν υπάρχει εκεί κάποιο backup και από πότε.
dali13gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Πάρε μια οθόνη από το eBay με 25€ και βαλ' την να πάρεις τα αρχεία σου και να έχεις και το 5αρι για backup σαν 2η συσκευή. Που το πήγες και σου είπαν ότι δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις;
paylidis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Εκει ήθελα να καταλήξω και εγω!! Η βρες κάποιον να το αγοράσει για ανταλλακτικα ή για επισκευή και συνεννοηθείτε να σε βοηθήσει να πάρεις τα αρχεία σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα