Vortalhe Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω ξεκινησει να μαθαινω καποια πραγματα για java με το eclipse αλλα αυτο που θελω ειναι να κανω ενα παιχνιδι...Βλεπω κατι video απο ενα παλικαρι για εφαρμογη...και τον ρωτησα αν μπορω με Java να κανω παιχνιδι για το κινητο και φυσικα γινεται και To ADT (Android Development Tools) einai diatheshma gia java !Epishs uparxoun diafora frameworks kai engines pou mporeis na douepseis opws to LibGDX ..και οτι να ψαξω αλλα tutorial gia android paixnidia.Αυτο με ειπε το παλικαρι...Θα ηθελα και αν μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το framework kai to engines και τι θα χρειαστω για να κανω ενα παιχνιδι me java!!! Ευχαριστω!!!Βοηθειστε!
Papakaliati Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλησπερα εχω ξεκινησει να μαθαινω καποια πραγματα για java με το eclipse αλλα αυτο που θελω ειναι να κανω ενα παιχνιδι...Βλεπω κατι video απο ενα παλικαρι για εφαρμογη...και τον ρωτησα αν μπορω με Java να κανω παιχνιδι για το κινητο και φυσικα γινεται και To ADT (Android Development Tools) einai diatheshma gia java !Epishs uparxoun diafora frameworks kai engines pou mporeis na douepseis opws to LibGDX ..και οτι να ψαξω αλλα tutorial gia android paixnidia.Αυτο με ειπε το παλικαρι...Θα ηθελα και αν μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το framework kai to engines και τι θα χρειαστω για να κανω ενα παιχνιδι me java!!! Ευχαριστω!!!Βοηθειστε! Χρειαζεται πολλες ωρες διαβασματος και πολυ trial and error.
sub Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω δεν ξερω απο java αλλα ηθελα να φτιαξω παιχνιδι για το google play. Δοκιμασα το Construct 2 και μου πηρε 2 μηνες να φτιαξω αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grid.tapacandy Φτιαχνει htnl5 παιχνιδια που μπορεις να τα ανεβασεις σε google play/ios/windows κ.α. Τωρα που εμαθα τα βασικα, μπορω να ανεβαζω 2D παιχνιδια ανα 15 μερες πιστευω.
vacilis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τι γνώσεις από γλώσσες προγραμματισμού γνωρίζεις? Είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις java με LibGDX? Αν δεν γνωρίζεις από προγραμματισμο ή έστω από προγραμματιστικη λογικη θα ασχοληθείς για αρχή με construct αλλιώς προχωρά σε κάποια engine όπως unity, unreal engine, cocos κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα