Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπων προτα απο ολα αφου θα κανω αναβαθμιση ολοκληρης της μοναδας σκευτομαι να πουλισω τον παλιο μου πυργο ο οποιος εχει : ενα intel core 2 quad Q9400 \ invidia geforce gtx 260 \ εναν σκληρο δισκο των 300 gb μοντελο hitachi HDT725032VLA360 \ αλλος ενα των 300 gb seagate ST3320613AS \ 4 ντιμακια των 1 gb kinston ddr2 \ ενα seasonic τροφοδοτικο των 430watt \ και τελος μητρικη gigabyte ga-EP43-DS3L εγω σκευτομαι στα 160 με 170 .Λοιπων ποσα λετε να το βαλω?

Δημοσ.

160 me 170 ειναι μια χαρα δες ομως και στο thread  που σου προτειναν παραπανω.

οτι σου πουν εκει ξεκινα το με +15% με 20%  και βλεπεις

Δημοσ.

το παιδι ειναι φιλος μου, δεν ξερει και πολλα οποτε μερικες διορθωσεις:

Ο HITACHI 300GB εχει 97% υγεια και ειναι sata 2

Ο Western Digital εχει καπου στο 50% υγεια και ειναι sata 2

Το κουτι ειναι ενα παλιο απλο Asus.

Οι μνημες δεν ειναι ιδια μοντελα, ενα σετ δηλαδη και κατα καιρους αντιμετοπισαμε μπλε οθονες και πολλες φορες δεν ποσταρε.

Δεν εχει τιποτα εγγυηση εκτος αν εχουν οι μνημες lifetime. Δεν ειμαι σιγουρος

Εγω του προτηνα 170 μονο ο πυργος και 200 αν δωσει μια 19αρα Lg οθονη 4:3 1024*768 αν θυμαμαι καλα + ενα σετ πληκτρολογιο-ποντικι ασυρματα microsoft.

• Like 1
Δημοσ.

Με μπλε οθόνες, επιρεασμενους σκληρού και άγνωστης ταυτότητας τροφοδοτικό εγώ δεν θα τα επερνα για πάνω από 90-100€ !

Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι αν τα πουλήσει κομμάτι κομμάτι εκτός των σκληρών βέβαια ... Θα πιάσει πιο πολλά αλλα υπάρχει περίπτωση να περιμένει περισσότερο καιρό για να φυγουν όλα!

Δημοσ.

βασικα αν λειτουργουν αψογα σκληροι καιμνημες μονο κομματι κομματι οτιλειτουργει. αν και νομιζω θα αθροισει κοντα στα 100

ΑΝ ΚΑΙ 

βασικα θα προτεινα να το φτιαχνατε πρωτα να πετουσατε/χαριζατε καπου τον δισκο 50% και να το δινατε σαν συνολο καπου 100-120 + κανα 20-30 το πολυ η οθονη 130-140 το πολυ

Δημοσ.

Oops τις μπλε οθόνες τώρα τις παρατήρησα... Και για εμένα μπλε οθόνες σημαίνει Α) μνήμες β) μητρική και μετά ολα τα αλλα... Ίσως ειναι και πολλα αυτα που πρότεινα παραπάνω. Ίσως επισης συμφέρει να το δώσει κομμάτι κομμάτι

Δημοσ.

Φίλε μου, κι εγώ θα έλεγα να τσεκάρεις τις μνήμες, άσε στην τελική 2 ίδιες(αν υπάρχουν) να δουλέψουν dual, καλύτερα θα τρέχει από 4 άσχετες που πετάνε μπλέ οθόνες.Επίσης, στείλε το σκληρό που δεν την παλεύεi οπωσδήποτε. Ακόμα, μπορείς να ψάξεις μήπως βρείς και δεύτερο σετάκι μνήμες σε dual και ίσως να σου δώσει μια υπεραξία και να καταφέρεις να τον δώσεις 120-130... Εγώ που κάνω άπειρα πράγματα με τον υπολογιστή μου ταυτόχρονα, αλλά hardcore gamer δεν είμαι (την τελευταία δεκαετία το tiberium alliances παιζω τα 3 τελευταία χρόνια, αυτά... ) θα τον χρησιμοποιούσα να σου πω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή δουλεύω με έναν q6600 πάνω σε p5q, 2 ίδιες μνήμες της kingston 2+2 gb και μιά 8800GT..... Εγώ πάντως θα έβρισκα να τον πουλήσω πάνω από 100 σίγουρα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...