Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λες και οπως ειπα προηγουμενως:

Ειναι γεγονος οτι η αποσταση εχει μειωθει και θα μειωθει περισσοτερο με την ελευση του iOS 9.

Tα νεα features ειναι πολυ θετικα , αντεγραψαν τα θετικα του ανταγωνισμου για να τον πλησιασουν σε εμπειρια χρησης.

Οπως λεει και το theverge:

Today, Apple’s WWDC was all about playing catch-up

311nus9.jpg

Φυσικα, ενα universal search στο android (απο την google και οχι απο τον καθε κατασκευαση) ειναι πραγματι κατι που λειπει.

Ξαναπαραθέτεις πράγματα που κανέναν δεν ενδιαφέρουν, όπως οι απόψεις ενός δημοσιογράφου. Στο 2015 είμαστε, κανένας σοβαρός άνθρωπος δε νοιάζεται για το ποιός αντιγράφει ποιόν ή ποιός εφηύρε τί. Το μόνο που τον νοιάζει είναι ποιός προσφέρει την καλύτερη, ελκυστικότερη, πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες του.

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επισης νομιζω οτι το note τρεχει ανδροιντ oxi samsung os...

και μετα το μεγεθος αντεγραψε (δανειστηκε συγγνωμη )και καποια features απο το νοτε...δεν ειναι κακο αλλα να μην ειναι μονο κακο οταν αντιγραφει και η samsung...

Δημοσ.

Εσυ γιατι μαζευεις χρηματα για το 6s;

Στην πραγματικότητα, θέλω ένα αντίστοιχο Note από την Apple. Το πενάκι μου λείπει. Ένα 6s με stylus. Ελπίζω να ρίξει τα μούτρα της και να μας το προσφέρει. Τα καλά επιβάλλεται να τα αντιγράφουμε/υιοθετούμε!

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναπαραθέτεις πράγματα που κανέναν δεν ενδιαφέρουν, όπως οι απόψεις ενός δημοσιογράφου. Στο 2015 είμαστε, κανένας σοβαρός άνθρωπος δε νοιάζεται για το ποιός αντιγράφει ποιόν ή ποιός εφηύρε τί. Το μόνο που τον νοιάζει είναι ποιός προσφέρει την καλύτερη, ελκυστικότερη, πιο ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες του.

Ακριβως! Αυτο που ειπα και προηγουμενως:

Μονο θετικο στοιχειο ειναι για τους καταναλωτες η αντιγραφη των θετικων features του ενος λειτουργικου απο το αλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης, το siri και οι προβλέψεις του είναι πολύ σημαντική προσθήκη, χρησιμοποιώ το google now σε συνδυασμό με τον google launcher και με βοηθάει αρκετά, ουσιαστικά αποτελεί την κεντρική οθόνη μου. Οι δε "πρωτοβουλίες του", όσο τρομαχτικό και αν είναι το να βλέπεις τη συσκευή σου να σε παρακολουθεί και να ξέρει πού πας, πότε πας, πόσο χρόνο κάθεσαι κλπ, είναι εξαιρετικά χρήσιμες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Στην πραγματικότητα, θέλω ένα αντίστοιχο Note από την Apple. Το πενάκι μου λείπει. Ένα 6s με stylus. Ελπίζω να ρίξει τα μούτρα της και να μας το προσφέρει. Τα καλά επιβάλλεται να τα αντιγράφουμε/υιοθετούμε!

Και τι σχεση εχει το 6s με το πενακι και με αυτα που λες.Τσαμπα θα το παρεις.

Εαν εχεις note 4 εισαι αρχοντας.

Περα απο 2 ραμ και 10(?)καμερα το 6s δεν προκειται να εχει αυτα που ειπες.

Στα υπολοιπα συμφωνω καθ'οτι η apple εχει αναγκη αντιγραφης πολλων του note ως σειρα.Eιπαμε...τα καλα ειναι καλο να υιοθετουνται.

Δημοσ.

Και τι σχεση εχει το 6s με το πενακι και με αυτα που λες.Τσαμπα θα το παρεις.

Μια ευχή έκανα, να δω iPhone μεγάλο (6s plus κλπ) με stylus, γιατί αυτό χρειάζομαι.

Δημοσ.

Μια ευχή έκανα, να δω iPhone μεγάλο (6s plus κλπ) με stylus, γιατί αυτό χρειάζομαι.

Α,οκ...κανε την τα χριστουγεννα καθως θα πλησιαζουν.Ισως ο κοκκινοσκουφης να σε ακουσει. :-D

Εννοειται οτι αστειευομαι ετσι;

Δημοσ.

Mεγαλη οθονη >5.5", λεπτο, αλουμινενιο, stylus :

Νote 5 θα το λενε!

(ενδεικτικα για το ποσο κοντα εχουν ερθει τα 2 μοντελα )

Δημοσ.

Εξαιρετικο νεο το multitasking και η συγκεκριμενη υλοποιηση .Σιγουρα οδευουμε σε μεγαλυτερο ipad  ευτυχως εχω το air 2 και δεν θα κανω την μεταβαση αμεσα .Περιμενω να δω το  El capitan  και τις αλλαγες που ενσωματωνει .

Ειμαι σιγουρος πως  θα μιλαμε για μια αναβαθμισμενη εμπειρια χρησης   που μονο οι χρηστες apple συσκευων απολαμβανουν  και που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα σκουπιδια των 300 ευρω  ( επειδη καποιοι  εκαναν τις συγκρισεις και σε αυτο το τοπικ) του ανταγωνισμου .

Lel το σκουπίδι των 300 ευρώ μου έχει fast charging και 3 μέρες μπαταρία.

Μόνο οι χρήστες της αππλ δεν έχουν τέτοια πράματα και το απολαμβάνουν. Τελικά το μάρκετινγκ δουλεύει σωστά στη μάζα.

• Like 1
Δημοσ.

Mεγαλη οθονη >5.5", λεπτο, αλουμινενιο, stylus :

Νote 5 θα το λενε!

(ενδεικτικα για το ποσο κοντα εχουν ερθει τα 2 μοντελα )

Ελπίζω να μην κάνουν την ίδια καραγκιοζισ με το s6 και στη σειρά note και να μην ανοίγουν καπάκια για να είναι αλουμινένιο
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για τους υπολοίπους, εγώ όμως από τη χθεσινή παρουσίαση ενθουσιάστηκα που επιτέλους έχουμε real multitasking στο περιβάλλον του ipad. Με ενθουσίασε η εξαιρετική μείωση στο μέγεθος του λειτουργικού από 4,5 gb sta 1,3 από όσο θυμάμαι (σκεφτείται πόσο σημαντική εξοικονόμηση για τα 16άρια - παλιά και νέα - από τα 12gb free,πάμε στα 14-15.). Είναι θετικό ότι υπήρξε μέριμνα για την αυτονομία,για ultra power saving mode,το ui του siri μου άρεσε άν και το μικρόφωνο με το voice wave ήταν εξίσου καλό,το notes app επίσης εξαιρετικό. Επίσης μου έκανε εντύπωση που το 9 θα το πάρει ακόμα και το παλιό 4s μου,το ipad 2 !,το 3 ! κ.τ.λ. Ειδικά τώρα θα πάρουν μεγάλη ανάσα τα παλαιά μοντέλα.Με απογοήτευσε το γεγονός ότι δεν πρόσθεσαν γλώσσες στο siri και ειδικά τα ελληνικά τα οποία δουλεύουν εξαιρετικά στο dictation.Αυτά ενδεικτικά !

Δημοσ.

Lel το σκουπίδι των 300 ευρώ μου έχει fast charging και 3 μέρες μπαταρία.

Μόνο οι χρήστες της αππλ δεν έχουν τέτοια πράματα και το απολαμβάνουν. Τελικά το μάρκετινγκ δουλεύει σωστά στη μάζα.

Εδώ και χρόνια φίλε. Με 300 ευρώ περνεις και κινηταρες(g3/z2 κτλ) και top tablet όπως το note 10.1 με την qhd. Άσε τους άλλους να πετάνε χρήματα και να χαιρονται δικά σου είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...