lifeowner771 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εαν η συσκευή σου είναι jailbroken δοκίμασε το f.lux το έχω στο κινητό,τάμπλετ,λάπτοπ κάνει απίστευτη δουλειά! To εχω τωρα στο mac και στο 4ρι πριν δυο χρονια.Ειναι η μερα με την νυχτα!Φοβερο tweak, αλλα κοιταζω να αποφευγω το jailbreak.
dazoo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και κάπου εδώ έρχεται η ώρα να αποχωριστώ το αγαπημένο μου mini.
geodro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 "Επίσης προσφέρεται λειτουργία picture-in-picture στην περίπτωση που ο χρήστης θέλει να παρακολουθήσει video χωρίς να διακόψει αυτό που έκανε εκείνη την ώρα." cool !! επιτέλους
CarbonFibre Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν είδα κάτι για multitasking σε iphone 6 plus. Κρίμα.
Andreas_FrenzY Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Που είναι τα funboy-ια?? Τοσα χρονια λεμε οτι το 1gb ram δεν φτανει ουτε για tabbed browsing και τωρα ερχεται η ίδια η apple και δεν σου δίνει split view multitasking ουτε στο air. Σε pad που πριν 9 μήνες ήταν latest and greatest δηλαδή. Χμμμχμ... Και προς αποφυγη παρεξηγήσεων είμαι κάτοχος air 2. 2
Papakaliati Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι μεν αργησε στο θεμα του multitasking αλλά πιστευω οτι το εκανε καλυτερα απο την android πλευρα. Με microsoft νομιζω οτι δεν μπορει να συγκριθει αμεσα καθως μιλαμε για αλλου τυπου λειτουργικο. Αφου δεν εχει multitasking το android. 1
coffeex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δεν είδα κάτι για multitasking σε iphone 6 plus. Κρίμα. Το είπε ότι θα υποστηρίζεται και στο iphone.
Lomar Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Επρέτεψε μου να διαφωνήσω στο κομμάτι του multitasking. Αυτό που είδα τώρα είναι σχεδόν όπως στα Windows 8, χωρίς να λάβουν υπόψη τις βελτιώσεις που γίναν στα 8.1 (ή ακόμα των 10 που τρέχω το Preview). Σε ταμπλετάκι των 150 Ευρώ τρέχω 3 εφαρμογές side by side, και στο Air 2 περιορίζομαι στις 2; Προσωπικά περίμενα κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Οι άλλες αλλαγές καλοδεχούμενες και καλές. αδερφέ ποιό τάμπλετ πήρες; επίσης μιλάμε για τα 8.1 x86 ή την arm παραλλαγή;
efkairiakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δούλευα όλη μέρα και έχασα την παρουσίαση γμτ! Παλι γράφει ιστορία το μήλο... Έτσι για να πηγαινει το κέρδος στην κατοχύρωση του μέλλοντος και της υποστήριξης του καταναλωτή! και όχι στις απολύσεις χιλιάδων ατόμων για λαθη διευθυνταδων... 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δούλευα όλη μέρα και έχασα την παρουσίαση γμτ! Παλι γράφει ιστορία το μήλο... Έτσι για να πηγαινει το κέρδος στην κατοχύρωση του μέλλοντος και της υποστήριξης του καταναλωτή! και όχι στις απολύσεις χιλιάδων ατόμων για λαθη διευθυνταδων... Seriously?
Χρήστος BOOM! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για να δουμε πως θα ειναι το beta. Εγω δηλωσα να δοκιμασω και τωρα υπομονη μεχρι να ερθει.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Η αναζήτηση στο iOS 9 (τώρα πια άλλωστε υπάρχει Search API) επιτρέπει στον χρήστη να ψάξει για πολλά περισσότερα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών που βρίσκονται σε εφαρμογές, σε ταινίες στο Netflix, σε αθλητικά προγράμματα κ.ά. αυτο ηταν απο τα καλυτερα χαρακτηριστικα του FFOS, oταν πρωτοβγηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα