Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έκανα μία μικρούλα αναβάθμιση το Amilo 1818 από Τ5200 1.60ghz 533fsb και 1 giga ram επειδή κόλλαγε και έφτανε η μνήμη 1.34giga σε Τ7200 2.0 ghz και 2 giga ram 2 x 1 dual channel στα 667mhz PC2-5300 .. Να τα βγάλω τα windows XP? τα 7 τα πέρνει? Αν ναι ποια 7 να βάλω? Το laptop το έχω μόνο για ταινίες και ίντερνετ σελίδες.

Δημοσ.

Εγω που εχω αντιστοιχο λαπτοπ εχω βαλει τα 8.1 και εχουν διαφορα απο τα 7 τα οποια ζοριζουν λιγο τα παλια μηχανηματα.Αλλα αν μπορεις να βαλεις μονο τα 7 βαλε τα ultimate.Τα xp δεν εχει νοημα να τα κρατησεις.

Δημοσ.

Το laptop το έχω μόνο για ταινίες και ίντερνετ σελίδες.

Βάλε κάποιο λινουξάκι να τρέχει το kodi και έναν ελαφρύ browser και θα είσαι τέλεια.

Δημοσ.

πως καταληξαμε απο τις λιγοτερες απαιτησεις στα windows ultimate δεν καταλαβα, βαλε τα home premium, κρατησε μονο το λογισμικο βγαλε οτι δεν χρειαζεσαι και τελειωσε.

Δημοσ.

Σημαντικα δεν ειναι μονο η cpu και η RAM αλλα και ο σκληρος δισκος. Οσο πιο παλιος τοσο πιο αργος, λογω παλαιοτερης τεχνολογιας αλλα και φθορας.

Και εγω θα προτεινα μια διανομη linux για να μαθεις κιολας αφου το λαπτοπ δεν κανει σοβαρη δουλεια.

Αλλα καθως και το linux δεν ειναι και παναλαφρο πλεον θα πρεπει να αποφυγεις τα βαρια desktop περιβαλλοντα. Το mint με xfce νομιζω ειναι καλη περιπτωση για σενα.

Αν θες windows οπωσδηποτε βαλε 7 32 Bit οποια εκδοση θελεις ή 8.1 32bit. Απο τα 2 θα προτεινα τα 8.1

Δεν ειναι και τοσο τραγικο να μεινεις και με τα xp ομως. Στη χειροτερη θα στο ρημαξει καποιος ιος και τι εγινε? Δεν εχεις πραγματα αξιας μεσα απ'οτι εχω καταλαβει. Με λιγη προσοχη μπορει και να τη γλυτωσεις

Σε οποιαδηποτε περιπτωση, μην βαλεις anti-virus σε τοσο παλιο μηχανημα, θα το αχρηστευσει, καλυτερα πετα το.

Τα 8.1 με το ενσωματωμενο defender και το Malware bytes για scan on demand ειναι αρκετα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να ανοιξω νεο θεμα το γραφω εδω.Ενα συστημα που θελω να κουβαλησω στη δουλεια.P4 3,2GHZ, 2GB RAM, FX5800, 80GB HDD SATA (AsRock P4i65G).Τρεχει xp prof. και λεω να βαλω 7 32bit.Θα τα τρεξει σωστα;Κυριως θελω να δουλευω προγραμματα ηχου οπως adobe audition και ιντερνετ.

Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να ανοιξω νεο θεμα το γραφω εδω.Ενα συστημα που θελω να κουβαλησω στη δουλεια.P4 3,2GHZ, 2GB RAM, FX5800, 80GB HDD SATA (AsRock P4i65G).Τρεχει xp prof. και λεω να βαλω 7 32bit.Θα τα τρεξει σωστα;Κυριως θελω να δουλευω προγραμματα ηχου οπως adobe audition και ιντερνετ.

To χω κανει σε αντιστοιχο σύστημα. Αν εχεις λιγο υπομονη θα δουλεψει !

Νομιζω η μητρικη σου δεν παιρνει περισοτερη ram, 1gb ακομη θα βοηθαγε

Αν χρησιμοποιεις καρτες ηχου, βεβαιωσου οτι θα βρεις drivers.

Δημοσ.

Οταν λες υπομονη τι εννοεις;

Η μητρικη εχει μονο 2 slots οποτε δε μπορω να βαλω παραπανω.

Καρτα ηχου χρησιμοποιω την ενσωματωμενη της mobo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...