dante_k Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, Έχω τον τελευταίο μήνα ένα macbook pro 15' του mid-2014. 16GB Ram, 256GB SSD, i7 CPU etc Με το παλιό laptop (Windows) που είχα, συνήθιζα να βλέπω ταινίες στο PopCorn Time με HDMI σύνδεση στην τηλεόραση. To παλιό laptop είχε αρκετά χειρότερα χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά, χθες που το δοκίμασα στο Mac και ενώ είχε προχωρήσει αρκετά το loading και χωρίς κάποιο πρόβλημα στο bandwith, η ταινία κάθε 10-15 δευτερόλεπτα έκανε κάποια σκαλώματα για 1 δευτερόλεπτα και συνέχιζε. Το αρχείο ήταν 720p. Καμία ιδέα για τον λόγο και πως μπορώ να το διορθώσω; Η σύνδεση έγινε με Mirror Display και φωτεινότητα μηδέν στο Mac. 1
Κomos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 για δες αν στο κανει με καποια ταινια απο τον δισκο η απο usb stick ετσι θα μπορεσεις να καταλαβεις αν φταιει η εφαρμογη popcorn time η κατι αλλο σε περιπτωση που φταιει η εφαρμογη μπορεις να στειλεις ενα mail στον developer και να του αναφερεις το προβλημα σου ελπιζωντας σε update επισης δοκιμασε και απο αλλη συνδεση internet μπας και φταιει η συνδεση σου
kgeorge_79 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Κατέβασε τον vlc και επέλεξε να παίζεις τις ταινίες του popcorn time με αυτόν. Ο ενσωματωμένος player του popcorn time είμαι κακογραμμενος. (Τουλάχιστον για mac os). 1
dante_k Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Κατέβασε τον vlc και επέλεξε να παίζεις τις ταινίες του popcorn time με αυτόν. Ο ενσωματωμένος player του popcorn time είμαι κακογραμμενος. (Τουλάχιστον για mac os). Δοκίμασα αυτό που είπες και δεν υπήρχε κανένα κόλλημα. Επέλεξα κάθε είδους ποιότητα στις ταινίες και όλα ΟΚ χωρίς lag. Ωστόσο, έχω πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. Στις ταινίες μπορείς να επιλέξεις υπότιτλο πριν ξεκινήσει, από το μενού. Στις σειρές, υπότιτλο μπορείς να επιλέξεις αφού μπεις στον player του pop corn και όχι από το εξωτερικό μενού. Με το VLC οπότε δεν έχω την επιλογή για subtitles.
soundkeeper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Κατέβασε τον vlc και επέλεξε να παίζεις τις ταινίες του popcorn time με αυτόν. Ο ενσωματωμένος player του popcorn time είμαι κακογραμμενος. (Τουλάχιστον για mac os). Αυτό πως γίνετε ...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα