Sostis93 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος εδώ και δεν ξέρω αν είναι σωστό απλά θέλω να ρώτησω αν μπορεί κάποιος να μου λύσει την παρακάτω άσκηση....Ή αν δεν γίνεται να μου δώσετε κάποια hints! Να γραφεί πρόγραμμα για υλοποίηση του αλγόριθμο LRU. Για την υλοποίηση του αλγορίθμου θα χρησιμοποιήσετε μία απλά συνδεμένη λίστα. Ο κάθε κόμβος της λίστας εκτός από το δείκτη στον επόμενο κόμβο θα περιέχει ένα ακέραιο αριθμό που παριστά τη διεύθυνση της σελίδας που γίνεται αναφορά. Θεωρούμε για λόγους ευκολίας ότι η μνήμη χωράει 10 σελίδες. Τα βήματα που θα υλοποιήσουμε είναι τα παρακάτω: 1) Δίνουμε την διεύθυνση της σελίδας στην οποία γίνεται αναφορά. 2) Α ν η σελίδα υπάρχει στην λίστα μεταφέρεται στην αρχή της λίστας. 3) Αν η σελίδα δεν υπάρχει στη λίστα τότε αν η λίστα έχει λιγότερους από 10 κόμβους δημιουργούμε νέο κόμβο και τον τοποθετούμε στην αρχή τη λίστας αλλιώς αντικαθιστούμε τον τελευταίο κόμβο της λίστας με το περιεχόμενο του νέου κόμβου και τον τοποθετούμε στην αρχή της λίστας. 4) Εμφάνιση περιεχομένων της λίστας. Τα παραπάνω 4 βήματα εκτελούνται μέχρι να δώσουμε διεύθυνση σελίδας<=0 οπότε σταματά το πρόγραμμα
epp_fff Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 την ίδια άσκηση ψάχνουμε.... όπως κατάλαβες από το όνομα.... βρήκες κάτι ;
lion2486 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τι πρόβλημα έχετε με αυτήν την εργασία; Να συλλάβετε την ιδέα, τις λεπτομέρειες πως πρέπει να δομηθούν; Τι έχετε κάνει/βρει μέχρι τώρα; Γενικά με λίγο ψάξιμο νομίζω μπορείτε να το βρείτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα