Stavmitsos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Βγάζει η Samsung το S5 και το S5 Active στεγανοποιημένα, πέφτει κράξιμο. Βγάζει το S6 χωρίς στεγανοποίηση πέφτει κράξιμο. Βγάζει το S6 Active με στεγανοποίηση πάλι πέφτει κράξιμο. To s5 εφαγε κραξιμο γιατι ηταν κακασχημο. Τα active υποτιθεται πως ειναι ξεχωριστα μοντελα αρα δεν πρεπει να συγκρινονται με τα απλα S. Το s6 εφαγε κραξιμο επειδη δεν ειναι αδιαβροχο οπως ο προκατοχος του, εχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας και εχασε την επεκτάσιμη μνήμη. Easy!
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δηλαδή αυτουνού δεν σπάει η οθόνη άμα πέσει κάτω;
exor Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 to s5 ηταν ωραιοτατο kακασχημο ειναι το γουστο καποιων απλα .. τωρα το συγκεκριμενο ειναι πολυ ωραιο και τρομερες δυνατοτητες μπαταρια τρελλη ..φοβερο κινητο ωραιο design
dali13gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Lol, κακάσχημο το γούστο κάποιων και αυτό έχει ωραίο design...
Stavmitsos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχεις δίκιο. Κουκλι ειναι το ρημαδι. Ειδικα αυτη η κινεζοξεφλουδιζοπλαστικουρα γυρω γυρω δινει μια αλλη αισθηση... 1
oldnew Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γιατι δεν παραδέχεται κανείς το αυτονόητο? S5 και s6 είναι ολοιδια απλα το s6 κατασκευασμενο με Premium υλικα.. Στις φωτο δίπλα δίπλα κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιο είναι ποιο. Και υπάρχουν στοκοι, και πολλοι μαλιστα που παπαγαλιζουν συνεχώς οτι το ενα είναι όμορφο και το αλλο χαλια. Δε μιλαω για το edge που όντως ειναι διαφορετικο, αλλα για το απλο s6. Το πιθανότερο, στο s6 ειχαν ήδη συνηθισει το σχεδιο απο το s5 (επαναλαμβάνω ειναι ολοιδιο σε μεταλλικό), και τωρα τους φάνηκε ομορφο... Η απλως παραγνωριζουν το σχεδιο λόγω Premium υλικών.. 1
Stavmitsos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γιατι δεν παραδέχεται κανείς το αυτονόητο? S5 και s6 είναι ολοιδια απλα το s6 κατασκευασμενο με Premium υλικα.. Στις φωτο δίπλα δίπλα κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιο είναι ποιο. Και υπάρχουν στοκοι, και πολλοι μαλιστα που παπαγαλιζουν συνεχώς οτι το ενα είναι όμορφο και το αλλο χαλια. Δε μιλαω για το edge που όντως ειναι διαφορετικο, αλλα για το απλο s6. Το πιθανότερο, στο s6 ειχαν ήδη συνηθισει το σχεδιο απο το s5 (επαναλαμβάνω ειναι ολοιδιο σε μεταλλικό), και τωρα τους φάνηκε ομορφο... Η απλως παραγνωριζουν το σχεδιο λόγω Premium υλικών.. Μιλας για τις active εκδοσεις ή τις απλές;
butters Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 παιδια μόλις τωρα το ειχα στα χερια μου και το εβλεπα ..πραγματικά ειναι πολυ καλο τηλ...σου δίνει την αίσθηση οτι αντεχει τα παντα !! και δεν εχεις το αγχος μην σου πάθει τιποτα ... Δηλαδή θα έρθει και Ελλάδα; Δηλαδή αυτουνού δεν σπάει η οθόνη άμα πέσει κάτω; Εγώ προσωπικά, ένα tempered glass θα του έβαζα, για καλό και για κακό
FELIX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ωραιο βιντεο.ψηθηκα.θα το παρω και θα πηγαινω στο δασος να παιζω.
gio@ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Έχεις δίκιο. Κουκλι ειναι το ρημαδι. Ειδικα αυτη η κινεζοξεφλουδιζοπλαστικουρα γυρω γυρω δινει μια αλλη αισθηση... πρέπει να αγοράζεις κάθε samsung που βγαίνει, και βγάλανε ένα που δεν σου αρέσει καθόλου και δεν μπορείς να το αγοράσεις. Αίσχος, ντροπή τους λέω εγώ, αν είναι δυνατόν, Πάμε για μήνυση;
snikolas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Microsoft Lumia 640 XL 13 mp 5mp wide angle μπροστινη 3.000mAh 206€ Sent from my iPad using Insomnia
fotis menidi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Εμενα παντως μου αρεσει πολυ η 40% μεγαλυτερη μπαταρια που εχει και οτι ειναι αδιαβροχο.συν οτι το πισω μερος σε χρωμα μαυρο χακι και περιμετρικα αυτο το ασυμμετρο πλαισιο αλλα galaxy alpha μου αρεσουν.μονο τα κουμπια με ξενερωνουν μπροστα μου θυμιζουν nokia 3510.δεν μπορουσατε να βαλετε σαν του κανονικου s6666666
z5500 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 το S5 μου επεσε απο τον 1ο και εγινε θρυψαλα το tempered glass. Στην δουλεια ανοιξανε μια αντλια νερου και τα νερα τρεχανε πανω σε S5,τσιγαρα και αναπτηρα Τσιγαρα αναπτηρας για πεταμα S5 ενα σκουπισμα ,και δεν ητανε και το active
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα