Προς το περιεχόμενο

Καλωδιο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω μεσω HUB ενα desktop και ενα laptop και ενα xbox .Κεντρικο σημειο η καρτα δικτυου του Desktop.Πως λεγεται το καλωδιο που θα συνδεσει το HUB με το Laptop και το HUB με το xbox.Απο οτι ξερω το καλωδιο που συνδεω τωρα xbox και pc αμμεσα δεν κανει αφου θα παρεμβληθει HUB.Ευχαριστω πολυ. :D :D :D

Δημοσ.

Το καλώδιο που έχεις τώρα, λέγεται CROSSOVER. Αυτά που θα ζητήσεις να αγοράσεις είναι 3 απλά καλώδια δικτύου UTP για να συνδέσεις τις 3 συσκευές σου (PC, Laptop, X-Box) στο Hub. :)

Δημοσ.
Το καλώδιο που έχεις τώρα, λέγεται CROSSOVER. Αυτά που θα ζητήσεις να αγοράσεις είναι 3 απλά καλώδια δικτύου UTP[/b'] για να συνδέσεις τις 3 συσκευές σου (PC, Laptop, X-Box) στο Hub. :)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. :D :D :D :D

Δημοσ.

To tin taxitita pou sou dinei to HUB (p.x 10Mbs h 100Mbs) tin perneis dieroumeni dia tis portes pou exei to Hub (8ports se 100ari Hub = 8 / 100)... Eno to Switch dinei tin taxitita tou se kathe porta (8 ports se 100ari Switch = 8 * 100)...

Δημοσ.
To tin taxitita pou sou dinei to HUB (p.x 10Mbs h 100Mbs) tin perneis dieroumeni dia tis portes pou exei to Hub (8ports se 100ari Hub = 8 / 100)... Eno to Switch dinei tin taxitita tou se kathe porta (8 ports se 100ari Switch = 8 * 100)...

Πολυ ενδιαφερον.Σε ευχαριστω φιλε μου. :D :D :D

Δημοσ.

Επειδη θεωρω απιθανο να βρω ετοιμο καλωδιο απο το switch , hub προς το Laptop οποιος μπορει ας μου γραψει τον τροπο (χρωματα) που πρεπει να προασαρμοστει το RJ 45 στην ακρη του κλωδιου για να δολεψει.Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

ασπροπορτοκαλι-πορτοκαλι-ασπροπρασινο-μπλε-ασπρομπλε-πρασινο-ασπροκαφε-καφε.και απο της δυο πλευρες το ιδιο και το rj45 με το ελλασματακι να κοιταει κατω.

αλλα αφου βρηκες ετοιμο crossover τοτε σιγουρα θα βρεις ευκολοτερα κανονικο...

Δημοσ.
ασπροπορτοκαλι-πορτοκαλι-ασπροπρασινο-μπλε-ασπρομπλε-πρασινο-ασπροκαφε-καφε.και απο της δυο πλευρες το ιδιο και το rj45 με το ελλασματακι να κοιταει κατω.

αλλα αφου βρηκες ετοιμο crossover τοτε σιγουρα θα βρεις ευκολοτερα κανονικο...

Ευχαριστω.Ετοιμο crossover βρηκα για συνδεση pc και xbox που ειναι πολυ πιο μικρη απο την αποσταση pc- Laptop που ειναι σε αλλο δωματιο. :D :D :D

Δημοσ.

Το καλώδιο που ζητάς λέγεται Patch Cable και είναι απίθανο να μη το βρείς σε κατάστημα που βρήκες ανεστραμμένο (cross) χμμμ...μάλλον είναι απίθανο να μήν το βρεις σε κατάστημα πληροφορικής!

Δημοσ.
gianni i diafora stin timi enos hub kai enos switch einai poli mikri me safi pleonektimata iper tou switch.

Σωτηρη μου το Hub μου το εκανε δωρο ενς φιλος...Τι πλεονεκτηματα εχει το switch ???? :?: :?: :?:

Τωρα που το ξαναειδα ειναι switch της Level on !!!!!! :? :? :?

Δημοσ.

Nice... :)

3erei kaneis ti embeleia exei to kalwdio UTP? Exw promh8eytei 300m kalwdio kai 8elw na diktywsw olo to spiti (3erw, exei mhdeniko Wife Acceptance Factor alla den exw Wife :wink: ) kai h megisth apostash anamesa se hub kai termatiko einai 40m, mazi me tis gwnies pou 8a kanei gia ais8htikous logous. 8a exw problhma?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...