mitsakos_ls Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι! Αγόρασα ένα μεταχειρισμενο g2 16th d802 και μέσα σε μια βδομάδα που το δουλεύω έβγαλε ένα κάψιμο στην οθόνη πάνω αριστερά! Το παλικάρι μου έδωσε και την απόδειξη αγοράς η οποία είναι στο όνομα του και έχω εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο! Αν το στείλω για σέρβις η για αντικατασταση θα το δεχτούν στην LG?
GianniSM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι! Αγόρασα ένα μεταχειρισμενο g2 16th d802 και μέσα σε μια βδομάδα που το δουλεύω έβγαλε ένα κάψιμο στην οθόνη πάνω αριστερά! Το παλικάρι μου έδωσε και την απόδειξη αγοράς η οποία είναι στο όνομα του και έχω εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο! Αν το στείλω για σέρβις η για αντικατασταση θα το δεχτούν στην LG? Είναι γνωστό πρόβλημα της συσκευής και εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση θα στο καλύψουν κανονικά.
mitsakos_ls Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το θέμα της εγγύησης που είναι σε άλλο όνομα? Μπορώ να ζητήσω αντικατασταση συσκευής γιατί είναι αγορασμένο από κωτσοβολο
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 δεν νομιζω πως θα χεις προβλημα, πες οτι ειναι δωρο, who cares?
mitsakos_ls Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Τώρα να κάνω μια ερώτηση ακόμα. Ο αδερφός μου έχει ένα g2 και αυτός και το έχει στείλει 2 φορές για σερβις και έχει γίνει αλλοίωση στα χρώματα και το έστειλε ξανά μα είχε κάνει root και δεν έκανε back to stock για να χαθεί και μίλησε σήμερα με το σέρβις της LG και έχασε την εγγυηση του και ζήτησε να το φέρουν πίσω! Αν το κάνει back to stock και το ξανά στείλει θα το δεχτούν?
kostas8080 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μάλλον το έχουν βγάλει με το imei του εκτός εγγύησης, ότι και να κάνεις τώρα είναι αργά
2Ohm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γιατί να μν το κανεις unroot πριν το στειλεις στο σέρβις? 2 λεπτα είναι να κρατήσεις ενα backup και αλλά 5 το unroot..τόσο βαρεμαρα δλδ ρε παιδιά?
mitsakos_ls Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ξεχάστηκα τελείως γιατί έκανα update σε lollipop μέσω το site και μου τα έσβησε όλα και το superuser μου έδειχνε uproot
mp44christos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γιατί να μν το κανεις unroot πριν το στειλεις στο σέρβις? 2 λεπτα είναι να κρατήσεις ενα backup και αλλά 5 το unroot..τόσο βαρεμαρα δλδ ρε παιδιά? δεν ειναι θεμα αν εχει εγκατεστημένο το SU αυτους τους ενδιαφερει αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος η οχι.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 δεν ειναι θεμα αν εχει εγκατεστημένο το SU αυτους τους ενδιαφερει αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος η οχι. Ο bootloader είναι κλειδωμένος, εάν είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο κοιτάνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα