Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι! Αγόρασα ένα μεταχειρισμενο g2 16th d802 και μέσα σε μια βδομάδα που το δουλεύω έβγαλε ένα κάψιμο στην οθόνη πάνω αριστερά! Το παλικάρι μου έδωσε και την απόδειξη αγοράς η οποία είναι στο όνομα του και έχω εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο! Αν το στείλω για σέρβις η για αντικατασταση θα το δεχτούν στην LG?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι! Αγόρασα ένα μεταχειρισμενο g2 16th d802 και μέσα σε μια βδομάδα που το δουλεύω έβγαλε ένα κάψιμο στην οθόνη πάνω αριστερά! Το παλικάρι μου έδωσε και την απόδειξη αγοράς η οποία είναι στο όνομα του και έχω εγγύηση μέχρι τον Νοέμβριο! Αν το στείλω για σέρβις η για αντικατασταση θα το δεχτούν στην LG?

Είναι γνωστό πρόβλημα της συσκευής και εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση θα στο καλύψουν κανονικά.

Δημοσ.

Το θέμα της εγγύησης που είναι σε άλλο όνομα? Μπορώ να ζητήσω αντικατασταση συσκευής γιατί είναι αγορασμένο από κωτσοβολο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Τώρα να κάνω μια ερώτηση ακόμα. Ο αδερφός μου έχει ένα g2 και αυτός και το έχει στείλει 2 φορές για σερβις και έχει γίνει αλλοίωση στα χρώματα και το έστειλε ξανά μα είχε κάνει root και δεν έκανε back to stock για να χαθεί και μίλησε σήμερα με το σέρβις της LG και έχασε την εγγυηση του και ζήτησε να το φέρουν πίσω! Αν το κάνει back to stock και το ξανά στείλει θα το δεχτούν?

Δημοσ.

Γιατί να μν το κανεις unroot πριν το στειλεις στο σέρβις? 2 λεπτα είναι να κρατήσεις ενα backup και αλλά 5 το unroot..τόσο βαρεμαρα δλδ ρε παιδιά?

Δημοσ.

Ξεχάστηκα τελείως γιατί έκανα update σε lollipop μέσω το site και μου τα έσβησε όλα και το superuser μου έδειχνε uproot

Δημοσ.

Γιατί να μν το κανεις unroot πριν το στειλεις στο σέρβις? 2 λεπτα είναι να κρατήσεις ενα backup και αλλά 5 το unroot..τόσο βαρεμαρα δλδ ρε παιδιά?

δεν ειναι θεμα αν εχει εγκατεστημένο το SU αυτους τους ενδιαφερει αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος η οχι.

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα αν εχει εγκατεστημένο το SU αυτους τους ενδιαφερει αν ο bootloader ειναι ξεκλείδωτος η οχι.

Ο bootloader είναι κλειδωμένος, εάν είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο κοιτάνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...