Villio1991 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παιδες help δουλευει τo CPU 50% + GPU 100% παταω ανοιγμα θεσεις αρχειου και βλεπω αυτα κανεις help?? Εβαλα το Malwarebytes Anti-Malware αλλα τπτ
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/ Κάνεις αυτό και μέσα σε 3 λεπτά ηρέμησες. Και άλλη φορά μην κατεβάσεις το GTA V απο τον θέιο
Villio1991 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το έχω απο το θειο εδώ και κάνα 2μηνο οποτε δε παιζει ρολο
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ιδια φαση και γω, εδω και κανα μηνα...... Το θεμα ειναι οτι εγω δεν εχω παιχνιδια στο pc που το παθαινει αυτο....... Στο svchost analyzer μου εχει βγαλει 2 svchost που δεν ειναι assigned πουθενα....
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι, κάντε το και θα φτιάξει, τι άλλο να πω... Αλλά αν θέλετε να τα κάψετε, δικά σας. Απλά απο τότε που βγήκε αυτή η μλκ το παιχνίδι έχω βοηθήσω ίσα με καμια εικοσαριά άτομα εδώ μέσα. Mining virus έχετε και το λέει και στο παράθυρο! 1
Villio1991 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το εφτιαξα φιλος πάρε τηλ να σου πω πως 6982894171
Unabomber Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι, κάντε το και θα φτιάξει, τι άλλο να πω... Αλλά αν θέλετε να τα κάψετε, δικά σας. Απλά απο τότε που βγήκε αυτή η μλκ το παιχνίδι έχω βοηθήσω ίσα με καμια εικοσαριά άτομα εδώ μέσα. Mining virus έχετε και το λέει και στο παράθυρο! Εννοεται οτι ειναι mining stuff( μπαμ απο χιλιομετρα κανει) , απλα δεν μπορω να καταλαβω απο που παιζει να το κολλησα.... Ι ll try your tips and i ll repost soon..... Το εφτιαξα φιλος πάρε τηλ να σου πω πως 6982894171 Spread the solution please..... we are on a public forum. 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το εφτιαξα φιλος πάρε τηλ να σου πω πως ********** Μην βάζεις τα στοιχεία σου δημόσια
Villio1991 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το εχω και στο προφίλ μου απλα είναι μεγάλο το fix και είναι ενα θέμα γιατι είμαι απο το κινιτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα