big7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γεια σας συμφορουμιτες! Για την ωρα εχω συνδεδεμενη μια samsung p2270hd tv-monitor με τον υπολογιστη μεσω hdmi. Αντιμετωπισα ομως αρκετα προβληματα. Αρχικα, οταν τη συνδεσα εβλεπα μονο ενα μερος του κεντρου της επιφανειας εργασιας, σαν να ηταν σε μεγεθυνση. Ψαχνοντας στο internet βρηκα λυση και μετανομαζοντας στο μενου source της τηλεορασης το hdmi σε pc η εικονα επανηλθε φυσιολογικα. Το προβλημα που εχω ακομα ειναι οτι οταν ειναι να μπει σε screensaver δεν μπαινει αλλα η οθονη βγαζει σημα αναζητηση σηματος. Το ιδιο γινεται και οταν κλεινω τον υπολογιστη, δεν κλεινει η οθονη μαζι με τον υπολογιστη. Υπαρχει καποια λυση?
big7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κανεις δεν εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ρε παιδια?
pkatsifaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αντιμετωπίζω και εγώ το πρόβλημα αναζήτησης σήματος όταν ο υπολογιστής μπει σε αδράνεια ή όταν κλείσει. Η οθόνη μου είναι η Samsung T22D390. Το πρόβλημα "λύνεται" συνδέοντας το pc μου στην είσοδο PC IN του monitoe-tv με καλώδιο όμως D-SUB (VGA). Αν και συγχρονίζει κανονικά σε ανάλυση 1920x1080 έχω την εντύπωση ότι χάνω από ποιότητα σε σχέση με την σύνδεση με HDMI. Κάπου διάβασα σε ξένο forum οτι μπορεί το πρόβλημα να λυθεί με καλώδιο DVI-D to HDMI συνδέοντας το pc (DVI) me to monitor-tv στην είσοδο HDMI 1 IN (DVI) αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Παρακαλώ όποιος έχει κάποια πληροφορία σχετικά να μας δώσει τα φώτα του... Ευχαριστώ πολύ.
big7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια φιλε! Τι πατησες στο google για να βρεις πληροφοριες? (γιατι ειναι λιγο περιεργο το προβλημα και οτι παταγα στα αγγλικα δεν εβγαζε αποτελεσματα)
pkatsifaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δεν απάντησα επειδή δεν βρήκα το site που το διάβασα. Αλλά παράγγειλα καλώδιο dvi-d to hdmi για να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα.... Περιμένω να έρθουν... Παρήγγειλα από ebay ένα φτηνό για να δω τα αποτελέσματα....
big7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 το dvi-d πηγαίνει στον υπολογιστή ή την οθόνη?
pkatsifaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 To dvi στον υπολογιστή και το Ηdmi στην οθόνη... ακόμα όμως περιμένω το καλώδιο να το δοκιμάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα