Giannakis plhgwmenos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδιά είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ και θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα μου μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Λοιπόν έχω ένα lumia 520 του οποίου η εξωτερική οθόνη (touch screen) έσπασε από πέσιμο,βρήκα μια οικονομική στο ebay και την αντικατέστησα. Μετά την αλλαγή το touch screen μετά από λίγη ώρα σταματάει να λειτουργεί ,έκανα hard reset , ξανακοίταξα μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά με τα καλώδια μέσα αλλά τίποτα και απ όσο έψαξα στο ίντερνετ υπήρχαν και άλλοι πολλοί που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα (και καλά γίνεται επειδή δεν είναι το αυθεντικό ανταλλακτικό; )
Alx.Krd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα φίλε μου Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν πολύ καιρό, είχα αλάξει 2 digitizer(οικονομικά) αλλά τίποτα. Τελικά το έδωσα όπως ήταν σε φίλο ο οποίος μου είπε μετά απο καιρό οτι βρήκε digitizer από άλλο lumia 520(αυθεντικό δλδ) με ζημιά και έκανε τρπάμπα και όλα λειτούργισαν κανονικά χωρίς κανενένα πρόβλημα... Λογικά έφταιγε το "ψευτοdigitizer".
Giannakis plhgwmenos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, απλά αναρωτιόμουν μήπως υπήρχε άλλη λύση πέρα απ το να αλλάξω το digitizer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα