Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι χαλασε?

Ναι ειναι τα ελληνικα ενεργοποιημενα οπως εμενα?

Αν ναι δεν εχει κατι αλλο μετα παμε για το αλλο και ας μην σου γεμιζει το ματι.......

Δημοσ.

Τα ελληνικά τα είχε επιλεγμένα απο μονο του

Ξαναγύρισε πάλι στους 70 χαρακτήρες ;)αυτό εννοω

- Πώς στέλνω sms στα Ελληνικά; Στέλνω μόνο ερωτηματικά! Kαι στέλνει μικρά μηνύματα!

Πρέπει να αλλάξεις το input mode (μέθοδος εισαγωγής) σε Αυτόματο στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Φτάνεις στις ρυθμίσεις πατώντας το menu (το αρίστερο κουμπί touch) όταν είσαι μέσα στην εφαρμογή Μηνύματα.

Αν θες να στείλεις μηνύματα 160 χαρακτήρων έχεις 2 επιλογές, α) στη μέθοδο εισαγωγής επίλεξε το αλφάβητο GSM, β) χρησιμοποίησε την εφαρμογή GoSMS (στο market), και ενεργοποίησε την επιλογή για Ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Και με τους 2 τρόπους τα μηνύματά σου θα φεύγουν στα κεφαλαία. 160 χαρακτήρες και μικρά δε γίνεται.

Πηγη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343110

Θα σου στειλω ενα αλλο pm και βαλε και αυτο στο Go μπας και ειναι και αυτο

Επελεξε τα ελληνικα οταν κανεις εξαγωγη.

Δημοσ.

Ποια είναι τα ελληνικά;;; δεν λέει κατι

Τέλος πάντων ;) θα το ψαξω λίγο ακόμη και αν δεν το βρω θα σ στείλω ;)

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα και μιας κι ειναι παραπλησιο το προβλημα, θα ηθελα να μαθω γιατι το CUBOT S200 μου, με 4.4.2, μετα απο καποιους χαρακτηρες, δεν παει σε δευτερο μνμ, αλλα το γυρναει σε MMS !!!!  Καποια σκεψη ;;;

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα και μιας κι ειναι παραπλησιο το προβλημα, θα ηθελα να μαθω γιατι το CUBOT S200 μου, με 4.4.2, μετα απο καποιους χαρακτηρες, δεν παει σε δευτερο μνμ, αλλα το γυρναει σε MMS !!!! Καποια σκεψη ;;;

Στο κανει στο stock η γενικα?

Εχεις δοκιμαση να βαλεις καποιο αλλο να δεις?

Αν βαλεις βαλε το Textra απο το Play Store

Δημοσ.

Στο κανει στο stock η γενικα?

Εχεις δοκιμαση να βαλεις καποιο αλλο να δεις?

Αν βαλεις βαλε το Textra απο το Play Store

Επειδη ειμαι λιαν ασχετος, οταν λες στοκ, μαλλον εννοεις τη μαμα ρομ ή αν το εχω φλασαρει το κινητο ;; Οχι, ειναι οπως ακριβως το γεννησε η μαμα του !!  Εχω βαλει το Go Sms Pro.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιαν ασχετος, οταν λες στοκ, μαλλον εννοεις τη μαμα ρομ ή αν το εχω φλασαρει το κινητο ;; Οχι, ειναι οπως ακριβως το γεννησε η μαμα του !! Εχω βαλει το Go Sms Pro.

Βαλε αυτο που σου ειπα.

Σβησε το Go Sms Pro να δουμε αν στο κανει παλι.....

Δεν μπορεις να εχεις πολλα apk με μηνυματα να εχεις μονο ενα.

Δημοσ.

Βαλε αυτο που σου ειπα.

Σβησε το Go Sms Pro να δουμε αν στο κανει παλι.....

Δεν μπορεις να εχεις πολλα apk με μηνυματα να εχεις μονο ενα.

Περίεργο. Ενώ ενεργοποίησα τη λειτουργια υπολοιπου χαρακτηρων, δε μου εμφανιζει ποσους εχω ακομα !!!

Τη "μαμα" εφαρμογη, πως μπορω να τη διαγραψω ;;

Δημοσ.

Περίεργο. Ενώ ενεργοποίησα τη λειτουργια υπολοιπου χαρακτηρων, δε μου εμφανιζει ποσους εχω ακομα !!!

Τη "μαμα" εφαρμογη, πως μπορω να τη διαγραψω ;;

Σε μενα το Textra δεν γραφει χαρακτηρες γιατι ειναι unlimited.

Για να διαγραψεις stock εφαρμογες πρεπει να εισαι root και να εχεις το Root Uninstaller pro.

Αλλιως αν δεν εισαι πας εκει που λεει Διαχειριστης εφαρμογων-ολες οι εφαρμογες και μπαινεις στην εφαρμογη και πατας Ανενεργο".

Δεν στο διαγραφει αλλα στο "παγωνει"

Δημοσ.

Σε μενα το Textra δεν γραφει χαρακτηρες γιατι ειναι unlimited.

Για να διαγραψεις stock εφαρμογες πρεπει να εισαι root και να εχεις το Root Uninstaller pro.

Αλλιως αν δεν εισαι πας εκει που λεει Διαχειριστης εφαρμογων-ολες οι εφαρμογες και μπαινεις στην εφαρμογη και πατας Ανενεργο".

Δεν στο διαγραφει αλλα στο "παγωνει"

Οταν λες unlimited ;;;;;;;  Αν δε γραφει υπολοιπο χαρακτηρων, πως ξερεις ενα μακροσκελες μηνυμα ποσα σου χρεωνει ;;

Δημοσ.

Οταν λες unlimited ;;;;;;; Αν δε γραφει υπολοιπο χαρακτηρων, πως ξερεις ενα μακροσκελες μηνυμα ποσα σου χρεωνει ;;

Εχω γραψει πανω απο 160 χαρακτηρες και εχω χρεωθει κανονικα ενα μηνυμα.

Δεν ξερω αν ετυχε!!!

Και το handcent sms apk ειναι αρκετα καλο και σου δειχνει και τους χαρακτηρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...