saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το γνωριζω θα το αποβαλλω καποια στιγμη φιλε ξερεις τι εγινε..??? τα εκανα ολα τα wipe ...παω να του την εγκαταστησω και ενω την ειχα περασει μεσα στην καρτα μνημης..δεν την αναγνωριζε Καντω με odin
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το εφτιαξα...δουλεύει κανονικά τώρα..απλα δεν μπορώ ν καταλάβω γιατί δεν το διαβάζει και μετα που αλλαζω κάρτα μνήμης είναι μια χαρα...και όσον αφορα τα μηνυματα..το ίδια παλι κανει κ αυτή τη στιγμη χρησιμοποιώ την εφαρμογή π μ προτεινες
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το εφτιαξα...δουλεύει κανονικά τώρα..απλα δεν μπορώ ν καταλάβω γιατί δεν το διαβάζει και μετα που αλλαζω κάρτα μνήμης είναι μια χαρα...και όσον αφορα τα μηνυματα..το ίδια παλι κανει κ αυτή τη στιγμη χρησιμοποιώ την εφαρμογή π μ προτεινες Εκανες μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων?Πριν το κανεις κανε backup. Στις ρυθμησεις δεν εχει αυτα που ειπα? Σε κοβο να βαζεις lollipop
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εργοστασιακές δεν εκανα η αλήθεια είναι αλλά και πάλι με τη νέα Ρομ δε θα έπρεπε να είναι εντάξει;;; το κοίταξα μόλις τώρα και δεν τις έχει...η αλήθεια είναι οτι το σκέφτηκα κ προβληματίστηκα αλλά επειδή μ είχες πει όχι δεν το επιχείρησα μπορεί κάποια στιγμη το καλοκαίρι να του περάσω lollipop
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εργοστασιακές δεν εκανα η αλήθεια είναι αλλά και πάλι με τη νέα Ρομ δε θα έπρεπε να είναι εντάξει;;; το κοίταξα μόλις τώρα και δεν τις έχει...η αλήθεια είναι οτι το σκέφτηκα κ προβληματίστηκα αλλά επειδή μ είχες πει όχι δεν το επιχείρησα μπορεί κάποια στιγμη το καλοκαίρι να του περάσω lollipop Τσιμπησες βλεπω με την loll Καντου την ρημαδα την εργοστασιακη ολα τα καναμε!!!!
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λιγάκι κοιτά τώρα την έστησα και δε νομιζω να του κάνω εργοστασιακές
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λιγάκι κοιτά τώρα την έστησα και δε νομιζω να του κάνω εργοστασιακές Δες και αυτο http://www.doctorandroid.gr/2013/03/sms-160-android.html?m=1 τωρα που εισαι ζεστωςΤο ειχα ξεχαση αυτο και δεν το εστειλα
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Το εφτιαξα...δουλεύει κανονικά τώρα..απλα δεν μπορώ ν καταλάβω γιατί δεν το διαβάζει και μετα που αλλαζω κάρτα μνήμης είναι μια χαρα...και όσον αφορα τα μηνυματα..το ίδια παλι κανει κ αυτή τη στιγμη χρησιμοποιώ την εφαρμογή π μ προτεινες To go sms έχει ρύθμιση για υποστήριξη 160 χαρακτήρων η οποία είναι αποδεδειγμένο(από τα σχόλια των χρηστών που τη χρησιμοποιούν) ότι λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα κάτι θα παρέλειψες να κάνεις. Πρέπει να πας στις Ρυθμίσεις Αποστολής, να τσεκάρεις το κουτάκι της επιλογής "Ενεργοποίηση Υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις", και μετά να πατήσεις πάνω στην επιλογή "Υποστηριζόμενες Γλώσσες" και να τσεκάρεις το κουτάκι της επιλογής "Λειτουργία Ελληνικών SMS". Αφού τα κάνεις όλα αυτά κανονικά θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η υποστήριξη 160 χαρακτήρων. Σε κάποιες συσκευές ή ρομς είναι πιθανόν να χρειαστεί και μια επανεκκίνηση της συσκευής.
dj chris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημερα φίλε... Την επολιγη για ρυθμισεις αποστολής δεν μ τη βγάζει...πάω στο παράθυρο αριστερά κ παταω τις ρυθμίσεις αλλά μετα δε βγάζει αυτό π μ ειπες Μια ερώτηση..μήπως πρέπει να γίνω premium για να μου τα βγάλει όλα αυτά;;;; Κοίταξα για την έκδοση των μηνυμάτων και εχω αυτη της google απλα το είδα λίγο κάπως την όλη διαδικασία ενημέρωσε με όσον αφορα την εφαρμογή go sms pro τι μπορω ν κάνω και σε ευχαριστώ καταρχάς για τη βοήθεια
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Καλημερα φίλε... Την επολιγη για ρυθμισεις αποστολής δεν μ τη βγάζει...πάω στο παράθυρο αριστερά κ παταω τις ρυθμίσεις αλλά μετα δε βγάζει αυτό π μ ειπες Μια ερώτηση..μήπως πρέπει να γίνω premium για να μου τα βγάλει όλα αυτά;;;; Κοίταξα για την έκδοση των μηνυμάτων και εχω αυτη της google απλα το είδα λίγο κάπως την όλη διαδικασία ενημέρωσε με όσον αφορα την εφαρμογή go sms pro τι μπορω ν κάνω και σε ευχαριστώ καταρχάς για τη βοήθεια Καλημερα.Ειχεις ορισει ως προεπιλεγμενη εφαρμογη αποστολης sms το go sms αλλιος μαλλον δεν θα δουλεψει :-P Δες και το Handcent Αλλα το go ειναι καλητερο!!! Σου εχω στειλει pm Εγω λεω να κατεβασης το Root Uninstaller pro και να το ξεφορτωθεις το sms το αρχικο που εχει και βαλε το Go.
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Βλεπεις τις φωτο!!!! Η δευτερη κατω δεξια λεει 1/160
dj chris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτό βγάζει... Που πρεπει ν πάω μετα;;; Παιζει κάποιο ρολο που δεν έχω σβήσει το προεγκατεστημένο πρόγραμμα;;; Φίλε κατέβασα και το hanfcent για δοκιμή και αυτό έχει στις 160...αλλά μ έχει κολλήσει το go sms pro να φτιαξω γιατι Μου αρέσει και καλύτερα στο μάτι
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτό βγάζει... Που πρεπει ν πάω μετα;;; Παιζει κάποιο ρολο που δεν έχω σβήσει το προεγκατεστημένο πρόγραμμα;;; Φίλε κατέβασα και το hanfcent για δοκιμή και αυτό έχει στις 160...αλλά μ έχει κολλήσει το go sms pro να φτιαξω γιατι Μου αρέσει και καλύτερα στο μάτι Ναι για μενα βγαλτο.Εχω διαβαση οτι μπορει να μην λειτουργη το go οταν εχεις και το αλλο. Τα ελληνικα τα κατεβασες? Αυτο που σου εστειλα βαλε. Επισης οταν πας να γραψεις ποσους(χαρακτηρες) σου βγαζει? Εμενα ειδες!!!κατω δεξια 1/160 Δες και αυτο γιατι στο λεω: http://www.insomnia.gr/topic/467822-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-sms-160-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BD/
dj chris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μόλις το εβγαλα ποια ελληνικά εννοεις;;;; αυτό που μου έστειλες έχω βαλει Φιλεεεε...δούλεψε έτοιμο.. Του εκανα μια επανακκινηση κ είναι εντάξει σε ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια οποτε το handcent το σβηνω.. !!!! Με εσωσες αν ξέρεις !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα