Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια...ακουστε εχω ενα samsung galaxy s3 mini με cyanogenmod 11 επανω και παρατηρησα οτι στα μηνυματα...για να συμπληρωθει ενα μηνυμα χρειαζονται γυρω 65 λεξεις ενω ενας γνωστος μου με ενα lg spirit χρειαζεται γυρω στις 110 λεξεις με συνεπεια να χρεωνομαι παραπανω μηνυματα..μπορω να κανω κατι σε αυτο..????

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψάξε αν έχει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επιλογή για να αλλάξεις το encoding. Βέβαια, όταν στέλνεις Ελληνικά οι χαρακτήρες θα μετατρέπονται σε κεφαλαίους αλλά θα μπορείς να στείλεις έως 160 χαρακτήρες (όχι λέξεις).

• Like 1
Δημοσ.

Μηνυματα-ρυθμησεις μηνυματων-εισαγωγη λειτουργιας:

Αλφαβητο GSM

Unicode

Αυτοματο

Βαζεις το πρωτο.

Αν δεν τα εχει αυτα τοτε ειναι τις rom το θεμα

Η δες αν μπορεις να βαλεις αλλο apk για μηνυματα....

Εγω χρησιμοποιω(S3 i9300) το GO SMS Pro - Free Themes & MMS και ειμαι μια χαρα

Δημοσ.

δεν τα εχει φιλε μου και δεν με βολευει να ορισει καποια αλλη εφαρμογη.....θα του αλλαξω ρομ γιατι θελω...να του βαλω την ιδια ομως που μου ειχες στειλει την full working ή να του περασω καποια αλλη..??

Δημοσ.

δεν τα εχει φιλε μου και δεν με βολευει να ορισει καποια αλλη εφαρμογη.....θα του αλλαξω ρομ γιατι θελω...να του βαλω την ιδια ομως που μου ειχες στειλει την full working ή να του περασω καποια αλλη..??

Αυτη που σου ειχα στειλει την full.

Εγω νομιζα οτι την ειχες βαλει.....

Δημοσ.

οχι δεν την εχω περασει ακομη θα την βαλω αυτες τις μερες  ;)

αυτο που χρησιμοποιεις εσυ...απο που μπορω να το βρω..???

playstore εε.???

Δημοσ.

οχι δεν την εχω περασει ακομη θα την βαλω αυτες τις μερες ;)

Οκ καλος

Εσυ ξερεις ποτε :-I

Δημοσ.

θα την περασω...μπορει  και σημερα κιολας...την εχω ηδη κατεβασει....την περανω σε sd...κανω boot σε recovery mode και την εγκαθιστω...σωστα.????

Δημοσ.

θα την περασω...μπορει και σημερα κιολας...την εχω ηδη κατεβασει....την περανω σε sd...κανω boot σε recovery mode και την εγκαθιστω...σωστα.????

Σωστα.

Αλλα και με Odin

Δημοσ.

Ναι οκ ;) απμα το είχα δοκιμάσει κ δεν το κατάφερα για αυτό δεν το ανέφερα..κ κάνω κανονικά wipe data κτλ<br><br>

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι οκ ;) απμα το είχα δοκιμάσει κ δεν το κατάφερα για αυτό δεν το ανέφερα..κ κάνω κανονικά wipe data κτλ<br><br>

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

Χαχαχα

Βρε αφου τα ξερεις!

Μονο σου απαντας!

Καλα κανεις ομως,ρωτα,ρωτα......

Δημοσ.

χαχα..ενταξει ..απλα ξερεις ειναι το αγχος μην γινει κανενα λαθος :P

Το καταλαβενω απλος το αγχος ειναι οτι χειροτερο ενω τα ξερεις....
Δημοσ.

το γνωριζω    ;)  θα το αποβαλλω καποια στιγμη  :P  

φιλε ξερεις τι εγινε..??? τα εκανα ολα τα wipe ...παω να του την εγκαταστησω και ενω την ειχα περασει μεσα στην καρτα μνημης..δεν την αναγνωριζε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...