dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια...ακουστε εχω ενα samsung galaxy s3 mini με cyanogenmod 11 επανω και παρατηρησα οτι στα μηνυματα...για να συμπληρωθει ενα μηνυμα χρειαζονται γυρω 65 λεξεις ενω ενας γνωστος μου με ενα lg spirit χρειαζεται γυρω στις 110 λεξεις με συνεπεια να χρεωνομαι παραπανω μηνυματα..μπορω να κανω κατι σε αυτο..????
infin1tyGR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ψάξε αν έχει στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επιλογή για να αλλάξεις το encoding. Βέβαια, όταν στέλνεις Ελληνικά οι χαρακτήρες θα μετατρέπονται σε κεφαλαίους αλλά θα μπορείς να στείλεις έως 160 χαρακτήρες (όχι λέξεις). 1
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μηνυματα-ρυθμησεις μηνυματων-εισαγωγη λειτουργιας: Αλφαβητο GSM Unicode Αυτοματο Βαζεις το πρωτο. Αν δεν τα εχει αυτα τοτε ειναι τις rom το θεμα Η δες αν μπορεις να βαλεις αλλο apk για μηνυματα.... Εγω χρησιμοποιω(S3 i9300) το GO SMS Pro - Free Themes & MMS και ειμαι μια χαρα
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 δεν τα εχει φιλε μου και δεν με βολευει να ορισει καποια αλλη εφαρμογη.....θα του αλλαξω ρομ γιατι θελω...να του βαλω την ιδια ομως που μου ειχες στειλει την full working ή να του περασω καποια αλλη..??
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 δεν τα εχει φιλε μου και δεν με βολευει να ορισει καποια αλλη εφαρμογη.....θα του αλλαξω ρομ γιατι θελω...να του βαλω την ιδια ομως που μου ειχες στειλει την full working ή να του περασω καποια αλλη..??Αυτη που σου ειχα στειλει την full.Εγω νομιζα οτι την ειχες βαλει.....
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οχι δεν την εχω περασει ακομη θα την βαλω αυτες τις μερες αυτο που χρησιμοποιεις εσυ...απο που μπορω να το βρω..??? playstore εε.???
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 οχι δεν την εχω περασει ακομη θα την βαλω αυτες τις μερες Οκ καλοςΕσυ ξερεις ποτε :-I
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 θα την περασω...μπορει και σημερα κιολας...την εχω ηδη κατεβασει....την περανω σε sd...κανω boot σε recovery mode και την εγκαθιστω...σωστα.????
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 θα την περασω...μπορει και σημερα κιολας...την εχω ηδη κατεβασει....την περανω σε sd...κανω boot σε recovery mode και την εγκαθιστω...σωστα.????Σωστα.Αλλα και με Odin
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι οκ απμα το είχα δοκιμάσει κ δεν το κατάφερα για αυτό δεν το ανέφερα..κ κάνω κανονικά wipe data κτλ<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι οκ απμα το είχα δοκιμάσει κ δεν το κατάφερα για αυτό δεν το ανέφερα..κ κάνω κανονικά wipe data κτλ<br><br> Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App ΧαχαχαΒρε αφου τα ξερεις! Μονο σου απαντας! Καλα κανεις ομως,ρωτα,ρωτα......
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 χαχα..ενταξει ..απλα ξερεις ειναι το αγχος μην γινει κανενα λαθος
saruman123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 χαχα..ενταξει ..απλα ξερεις ειναι το αγχος μην γινει κανενα λαθος Το καταλαβενω απλος το αγχος ειναι οτι χειροτερο ενω τα ξερεις....
dj chris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το γνωριζω θα το αποβαλλω καποια στιγμη φιλε ξερεις τι εγινε..??? τα εκανα ολα τα wipe ...παω να του την εγκαταστησω και ενω την ειχα περασει μεσα στην καρτα μνημης..δεν την αναγνωριζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα