Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Εχω παρει ενα note 4 απο κορεα και θελω να μου πειτε αν μπορω να του περασω ελληνικα..περασα καποιες ελληνικες ενημερωσεις κτλ αλλα μερικα τα εχει ακομη στα αγγλικα..και μου ειπα να του κανω ενα ρεμπουτ..εχει κανενα κινδυνο να μ χαλασει η ν κολλησει το τηλ?

Και επισης αν ξερει κανενας τι παιζει με τις εγγυησεις...δλδ αν το παω στη samsung της ελλαδας θα το δεχτουν η τι θα μου πουν?

Ευχαριστω εκ των προταιρων και καθε βοηθεια και πληροφορια δεκτη!

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Εχω παρει ενα note 4 απο κορεα και θελω να μου πειτε αν μπορω να του περασω ελληνικα..περασα καποιες ελληνικες ενημερωσεις κτλ αλλα μερικα τα εχει ακομη στα αγγλικα..και μου ειπα να του κανω ενα ρεμπουτ..εχει κανενα κινδυνο να μ χαλασει η ν κολλησει το τηλ?

Και επισης αν ξερει κανενας τι παιζει με τις εγγυησεις...δλδ αν το παω στη samsung της ελλαδας θα το δεχτουν η τι θα μου πουν?

Ευχαριστω εκ των προταιρων και καθε βοηθεια και πληροφορια δεκτη!

Καλησπερα.

Νομιζω οτι απο την στιγμη που εχεις εγγυηση δεν νομιζω να μην σε εξυπηρετησουν.

Για να βαλης μια rom πρεπει να βαλεις μια ευρωπαίκη που θα εχει ελληνικα.

Θα σου ελεγα να κατεβασεις μια απο εδω(ειναι Official): http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/  (αν εχεις αυτο!!Αλλιως δες για το δικο σου παλι στο ιδιο site)

Ο τροπος που θα την κατεβασης ειναι αυτος εδω(χωρις να κανεις root για να μην χασεις την εγγυηση): http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1

Εσυ θα δεις τα κομματια που λεει:

1) Προϋποθέσεις.

2) Η διαδικασία.

Αυτα σε ενδιαφερουν.

Νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα γιατι ειναι στα ελληνικα :-)

Δημοσ.

απλα ειναι αγορασμενο κορεα...δεν θα θεωρηθει παραεισαγωγη?

γτ ξερω οτι εχουν αριθμο εισαγωγης οσα προοριζονται για ελλαδα οπως και σε καθε αλλη χωρα..

επειδη ξερω απο pc αλλα με κινητα οχι..στο υπολογιστη βαζεις μια ρομ αλλη...ειναι σαν τν ραμ...στ κινητο βαζεις ρομ με ενα προγραμμα? σ εχασα λιγο? πως γινεται?

και οταν εννοεις αν εχω αυτο? δλδ αν ειναι το N910F η N910 η EDGE η DUO?

ευχαριστω παρα πολυ..ηδη με βοηθησες αρκετα παντος ^_^

Δημοσ.

απλα ειναι αγορασμενο κορεα...δεν θα θεωρηθει παραεισαγωγη?

γτ ξερω οτι εχουν αριθμο εισαγωγης οσα προοριζονται για ελλαδα οπως και σε καθε αλλη χωρα..

επειδη ξερω απο pc αλλα με κινητα οχι..στο υπολογιστη βαζεις μια ρομ αλλη...ειναι σαν τν ραμ...στ κινητο βαζεις ρομ με ενα προγραμμα? σ εχασα λιγο? πως γινεται?

και οταν εννοεις αν εχω αυτο? δλδ αν ειναι το N910F η N910 η EDGE η DUO?

ευχαριστω παρα πολυ..ηδη με βοηθησες αρκετα παντος ^_^

Καθε κινητο εχει τη δικη του ονομασια.

Δεν μπορεις δηλαδη να βαλεις του Ν910C στο Ν910F και το αντιστροφο.

Αυτο θα το δεις αν βγαλεις την μπαταρια λεει(MODEL)

Αυτο τωρα με το παραεισαγωγη δεν το ξερω.

Αλλα θα σου ελεγα να πας σε ενα καταστημα π.χ ΓΕΡΜΑΝΟ να τους ρωτησης ταχα μου οτι θες να το πας για service αλλα ειναι απο εξωτερικο να δεις τι θα σου πουν!!!!!

Για τα υπολοιπα περι ram,rom κλπ διαβασε λιγο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Δημοσ.

ευχαριστω πολυυυυ...

για οποιοδηποτε προβλημα θα ξαναποσταρω εδω για επιλυση....δλδ τελικα γινεται ετσι? αν τα κανω αυτα θ ειναι λες κ αγοραστηκε εδω κ θα ειναι οπως ολα τ κινητα στ ελληνικα...κομπλε ε?

Δημοσ.

ευχαριστω πολυυυυ...

για οποιοδηποτε προβλημα θα ξαναποσταρω εδω για επιλυση....δλδ τελικα γινεται ετσι? αν τα κανω αυτα θ ειναι λες κ αγοραστηκε εδω κ θα ειναι οπως ολα τ κινητα στ ελληνικα...κομπλε ε?

Εισαι αρχοντας!!!!!
Δημοσ.

kataramenos32 εισαι σιγουρος? το εχεις παθει?

Εγω δεν ειμαι σιγουρος για το παραεισαγωγη που ειπες.

Γιατι αυτη βλεπουν το ΙΜΕΙ του κινητου και ξερουν απο που ειναι.

Εγω τα αλλα που σου ειπα τα ξερω και δεν θα εχεις προβλημα.

Διαβασε και ενα ωραιο ποστ σχετικα με αυτα που θες να μαθεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

Δημοσ.

βασικα οσα samsung ειχα δεν μου χρειαστηκε ποτε η εγγυηση...και οικογενειακος ειχαμε παρα πολλα...

ασε που η εγγυηση σε καλυπτει σε ελαχιστα...αν καψει καμια μητρικη κτλ..και αν εχει φαει καμια τουμπα κ εχει κανα καλο χτυπημα θα σου πουν οτι τ επαθε απο τν πτωση κτλ..δν βγαζεις ακρη....τα ειχα παθει στ γερμανο με ενα νοκια αυτα...

εδω μετρανε υγρασια..και αν εχει υγρασια δεν στο καλυπτει η εγγυηση....

οποτε αυτο που με καιει ειναι να μπορω να το κανω να ειναι στα ελληνικα χωρις να το χαλασω...και αυτο που μου ειπες να διαβασω saruman123 λεει οτι εχει ρισκο...δλδ παιζει και να το χαλασω η κτ τετοιο?

Δημοσ.

βασικα οσα samsung ειχα δεν μου χρειαστηκε ποτε η εγγυηση...και οικογενειακος ειχαμε παρα πολλα...

ασε που η εγγυηση σε καλυπτει σε ελαχιστα...αν καψει καμια μητρικη κτλ..και αν εχει φαει καμια τουμπα κ εχει κανα καλο χτυπημα θα σου πουν οτι τ επαθε απο τν πτωση κτλ..δν βγαζεις ακρη....τα ειχα παθει στ γερμανο με ενα νοκια αυτα...

εδω μετρανε υγρασια..και αν εχει υγρασια δεν στο καλυπτει η εγγυηση....

οποτε αυτο που με καιει ειναι να μπορω να το κανω να ειναι στα ελληνικα χωρις να το χαλασω...και αυτο που μου ειπες να διαβασω saruman123 λεει οτι εχει ρισκο...δλδ παιζει και να το χαλασω η κτ τετοιο?

Παντα οτι κανεις εσυ ο ιδιος και οχι καποιος ειδικος σου λενε οτι η ευθυνη ειναι δικη σου.

Το γραφουν παντου αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...