La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, παραθέτω το θέμα του τίτλου. Είμαι ανάμεσα σε αυτα τα 2 πληκτρολόγια ποιο είναι καλύτερο και γιατί. Κάποιος με πρωσιπικη εμπειρία; Έχω δoυλέψει το quickfire αλλά όχι το corsair.
qsis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το quickfire δε το είχα, αλλά είχα το trigger πλέον έχω το k70 προτιμώ το k70 χαλαρά όλες τις μέρες του χρόνου πρώτα από όλα τα media button controls του είναι για μένα οι καλύτερες υλοποιήσεις γενικά, η απλότητά του μου αρέσει (δεν έχει ανούσια macros και λογισμικά, plug n play) το hub του δίνει χαλαρά ρεύμα σε εξωτερικό σκληρό αν και είναι usb 2.0 πράγμα που με χαλάει και οι απτή του ποιότητα είναι καλύτερη από όλα τα cm επίσης τα κουμπιά του έχουν πιο καλή διάταξη για να βολεύουν και σε κείμενο, τα cm είναι περισσότερο στραμμένα προς το gaming τέλος σε εμφάνιση είναι πολύ πιο εντυπωσιακό, το αλουμίνιο και τα υπερυψωμένα πλήκτρα με τον δυνατό φωτισμό (τουλάχιστον σε κόκκινο, rgb πχ δεν έχω δει) το κάνουν αρκετά εντυπωσιακό βέβαια να πω ότι η αποψή μου επηρεάζεται και από το γεγονός ότι το trigger μου είχε black switches ενώ το k70 brown που μου ταιριάζουν καλύτερα σα χρήστη, οπότε και κάνουν τη συνολική εμπειρία πιο ευχάριστη, αλλά και πάλι το k70 είναι πιο βολικό από τα cm στη διάταξη των πλήκτρων και γενικά έχει και πιο πολλές δυνατότητες στο να του ρυθμίσεις ύψος, κλίσεις κτλ.. βέβαια έχει ένα τελείως άχρηστο wrist rest, το οποίο πολύ σύντομα μπήκε στο κουτί του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα