Pankar95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχω δύο επιλογές. Με Enter προχωράει σε μάι άλλη οθόνη που ότι και να κάνω με στέλνει πίσω στην πρώτη. Με Esc με στέλνει σε κάτι σαν το BOOT Menu με ένα logo MSI, που έχει πληροφορίες για την θερμοκρασία του CPU, επιλογες για BOOTing και overclocking και διάφορα άλλα. Απο εκεί παίζοντας με τις επιλογές, κάνοντας 100 restart και μπαινοβγάζοντας τον δίσκο των Windows 8 κάποια στιγμή προχωράει και ανοίγει κανονικά, αλλά αμα τον κλείσω έχω πάλι τα ίδια. Σώστε με plz.
Pankar95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εννοείς να πατήσω F8 την ώρα που ξεκινάει; Το κάνω και με πάει στην παραπάνω οθόνη.
psomakiablog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 βαλε το cd ton windows και θα το κανεις βοοτ μετα θα πατησεις repair your computer που σου λεει να σου βρει το προβλημα
Pankar95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Απ' τα Advanced Options το Startup Repair λεει "Startup Repair couldn't repair your PC" και δινει επιλογες Shut Down ή κάποια άλλη απο τις Advanced Options.Επισης πλεον το μήνυμα λεει:File: \EFI\Microsoft\Boot|BCSStatus: 0x000000fInfo: The Boot configuration data for your PC is missing or contains errors.Και δινει μονο την επιλογη Esc για να πας στα UEFI Firmware Settings Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από Pankar95
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κατεβασε το hirens boot cd, κανε boot και τρεξε το fixmbr
Pankar95 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Τελικά έπρεπε να κάνω rebuild την BCD. Έπρεπε να κάνω διάφορες αλχημείες στην MSI Click BIOS και μετά στα restart του υπολογιστή για να καταφέρω να ανοίξω τις Advanced Startup Options. Το Auto Repair δεν έκανε τίποτα και ακολούθησα της οδηγείες απο εδώ για να το φτιαξω με την γραμμή εντολών. Προς το παρόν δουλεύει ΟΚ. 1
Boot_BCD Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μου εμφανίζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα με τη διαφορά ότι αντί για windows\system32\winload.efi στο FILE μου βγάζει \Boot\BCD. Από 'κει και μετά είτε ESC, είτε ENTER πατηθεί, με επιστρέφει ξανά σε αυτή την καρτέλα. Δεν μου βγάζει ούτε το recovery menu ούτε safe mode ούτε οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Μπορείς να γράψεις τι ακριβώς έκανες και σου εμφάνισε το Advanced Startup Options?
TheELF Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μήπως άλλαξες θέση στους δίσκους ή σειρά εκκίνησης μέσα από το bios;Αν ναι ξανά άλλαξε τα όπως ήταν. Μπες στο bios και κλείσε εντελώς το fast boot,μπορεί να το λέει διαφορετικά σε εσένα,μετά στην εκκίνηση κρατάς πατημένο το shift και χτυπάς το F8(σαν μανιακός) Αν σου βρίσκετε το δισκάκι με το οποίο πέρασες το λειτουργικό ξεκίνα με αυτό για να μπεις σε αυτές της επιλογές. Δες και εδώ, άλλους τρόπους. http://www.7tutorials.com/5-ways-boot-safe-mode-windows-8-windows-81
Pankar95 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Πατά ESC αν θυμάμαι καλά τι έκανα, ή χτύπα Επανεκκίνηση και πατάς F11 για να πας εδώ και απ τα Settings βάζεις σε #1 να bootάρει από το CD. Επειδή θυμάμαι έχει 2 επιλογές με "CD" μέσα, είναι η 2η αυτή που θες, με τα περισσότερα γράμματα στον τίτλο. Μετά με Επανεκκίνηση και το CD Windows μέσα σε βάζει εκεί που θες. Αυτό με το F8 εμένα με πήγενε πάλι στην οθώνη του Error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα