Προς το περιεχόμενο

Worms 3D

fratzeskos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ontos den mporo na to fantasto 3D...

sto worms world party kano eksopragmatika pragmata... :)

tespa fratzesko kai opoios to xei paiksei to 3D exei kainouria opla kai loipa ? ti diafores exei apo to proigoumeno sto gameplay ???

Δημοσ.

logika tha yparxoun yparxei kapoioa epilogi gia full wormage dhl. gia ola ta opla , des sto diplo an einai....

ti diafores exei ?

ta worms toy PC einai katholou eksypna ? anywayz, tha prospathiso na to paro kai tha do giati exo faei poly porosi tora teleutaia me ta Worms...

Δημοσ.

Κυκλοφορεί και για PS2/XBox/Gamecube..

τώρα για τα όπλα, μην ψάχνετε αδικα, εχει ανακοινωθει εδω και καιρο οτι αρκετα θα λειπουν (εδω λειπει το blow-torch...)

Το demo εχω παιξει μονο και μου αρεσε, αν και ειναι περισσοτερο action παρα strategy.. για τους fan του 2D, υπομονη... :wink: ολο και κατι θα ψυνεται ...!!

Δημοσ.

Το demo εχω παιξει μονο και μου αρεσε' date=' αν και ειναι περισσοτερο action παρα strategy.. για τους fan του 2D, υπομονη... ολο και κατι θα ψυνεται ...!!

[/quote']

what do ya mean?!

Δημοσ.
what do ya mean?!

Να μη λεω μεγαλες κουβεντες.. Λιγα πραγματα ομως μπορω να πω: Υπαρχει ενα project, ελληνικοτατο.. 2D Worms clone, αλλα οχι χαμηλης ποιοτητας αντιγραφη.. Καθε αλλο, το φτιαχνουμε γιατι ειμαστε τρελοι με τα Worms αλλα τα θελουμε καλυτερα! :wink:

Οταν εχουμε να πουμε περισσοτερα, και site θα φτιαξουμε και το καναλι μας στο IRC θα ξεκλειδωσουμε, don't worry :)

wish us luck :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...