axouu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-850-EVO-Series-MZ-75E120B-AM-2-5-120GB-SATA-III-3-D-Vertical-SSD-/231587151754?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35ebab7f8aαπό Κίνα με δωρεάν μεταφορικά. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 73.99 χωρίς μεταφορικά.
smoke0man2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το παρεγγηλες?μην σου φαμε την πρωτια ... ενημερωσου πρωτα φιλε μου ... 3 available / 1 sold in 1 hour
axouu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Όχι δεν πήρα. Εντάξει 3 διαθέσιμα. Ας προλάβουν όποιοι θέλουν τον ssd
smoke0man2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 φιλε δεν γραφει πουθενα για αυθεντικο σε παρακαλω συνελθε ειναι απατεωνια ζητα το σ/ν του προιοντος και διαπιστωσε το εαν ειναι η οχι
axouu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Προσωπικά μου φαίνεται αυθεντικό από τις φωτογραφίες. Όποιος θέλει τον ssd ας μιλήσει με τον πωλητή για να βγάλει άκρη ( εάν του απαντήσει ποτέ ) 1
Kazama88 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δλδ προτείνεις μια προσφορά και δεν σε νοιάζει καν αν θα πάρεις κάποιον στον λαιμό σου... οκ 7
runner69 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απο πωλητη με 16 ολες και ολες αξιολογησεις; Και ανοιγετε topic ρε παιδια; 7
axouu Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δλδ προτείνεις μια προσφορά και δεν σε νοιάζει καν αν θα πάρεις κάποιον στον λαιμό σου... οκ Φίλε μου όποιος αγοράσει τον SSD από τον πωλητή σίγουρα θα δει τα posts από κάτω στο θέμα. Προσωπικά δεν έχω όρεξη να στέλνω μηνύματα στον Κινέζο και να περιμένω 24 ώρες για να μου απαντήσει και μετά ξανά από την αρχή για να βεβαιωθώ ότι ο SSD είναι αυθεντικός. Εμένα μου φαίνεται αυθεντικός. Δεν ανάγκασα κανέναν να τον αγοράσει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Απο πωλητη με 16 ολες και ολες αξιολογησεις; Και ανοιγετε topic ρε παιδια; Και τι 16. "Private" που μπορει δηλαδή να ηταν 16 πινεζες προς 0.01 η μια. Φίλε μου όποιος αγοράσει τον SSD από τον πωλητή σίγουρα θα δει τα posts από κάτω στο θέμα. Προσωπικά δεν έχω όρεξη να στέλνω μηνύματα στον Κινέζο και να περιμένω 24 ώρες για να μου απαντήσει και μετά ξανά από την αρχή για να βεβαιωθώ ότι ο SSD είναι αυθεντικός. Εμένα μου φαίνεται αυθεντικός. Δεν ανάγκασα κανέναν να τον αγοράσει. Δεν είναι μονο θεμα αυθεντικου. Είναι θεμα πιθανης απατης (κατά 90-99% για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους - ετσι είναι όταν βλέπεις πωλητες με ελαχιστο ή μηδενικο feedback), να μην παραλαβεις ποτε. Εχεις βεβαια τροπους αντιδρασης και πιθανότατης επαναφορας των χρηματων "σου", απλα είναι ρισκο. Δεν αποκλειεται να παραλαβεις και το προιον κανονικα βεβαια. Δεν είναι σαν το τοπικ με την GPU που ανοιξαν χθες, εκει ηταν προφανεστατο 99.99999% ότι δεν... 2
paylidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η απατη βρωμάει πιο πολυ απο το θερμαικο τον αυγουστο... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πριν λιγο εφυγε και ο τελευταίος. 5 ειχε/εδωσε ο πωλητης σε 2 μερες. Αν πηρε κανεις, ενημερωνει αν θελει, όταν δει τι και πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα