kisto Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε ολους! εχω ενα προβλημα με την οικιακη ομαδα! εχω δυο υπολογιστές συνδεδεμένους σε ενα ρουτερ μεσω ethernet ο ενας υπολογιστης εχει windows 7 premium 32bit και ο αλλος windows 7 64 enterprise και ενω ο win 7 premium εμφανιζει κανονικα τη διαδικασία με το εικονίδιο και μπορει και δημιουργεί την ομαδα ωστόσω ο 64βιτ enterprise ουτε μπορει να την δημιουργήσει ούτε να ενταχθεί!! εχω ελενξει : *ημερομηνιες υπολογιστών *εχω ενεργοποιηση τα πρωτόκολλα (απο της Υπηρεσίες του Πίνακα ελέγχου) Υπηρεσία οικιακής ομαδας - Δικτύο ομότιμων δικτύων..καπως ετσι.. * ειμαι βεβαίως πως και οι δυο υπολογιστές ειναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο - ρουτερ καθως και οι δυο ανεξάρτητα εχουν ιντερνετ κτλπ * και οι δυο υπολογιστές ειναι στο Workgroup *εχω βεβαιωθεί οτι και οι δυο υπολογιστές ειναι ανιχνεύσιμη στο δικτυο και μπορουν αν ανιχνεύσουν τι αλλο αν υποθεσω;; οτι δεν συμβατα τα windows 64 με τα 32..μονο αυτο μπορω να δικαιολογήσω αλλα και παλι θα επρεπε νομιζω να μπορω να δημιουργήσω την ομαδα με τα enterprise..
tsakonas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οικιακη ομαδα ειναι κατι εντελως αχρηστο και ανουσιο... Ενα απλο file sharing...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα