Προς το περιεχόμενο

Lexar 64GB JumpDrive V10 USB €14 (mymemory.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε λοιπον αφου πηρατε στα χερια σας ποσταρετε και κανενα h2testw για εμας τους υπολοιπους να δουμε ταχυτητες...

Δημοσ.

Πήρα εκείνα τα S23 της περυσινής προσφοράς από το αγγλικό site και αφού ψιλοχάλασαν πολύ σύντομα γιατί η κατασκευή ήταν ψεύτικη τελικά βγήκαν off μετά το δωδεκάμηνο και η εταιρεία αρνείται να τα αντικαταστήσει γιατί δίνει 12 μήνες εγγύηση.

επίσημη απάντηση mymemory co uk 1

"Our products are covered by a 12 month warranty, please be advised these products are now unfortunately outside of the warranty period."

μετά την υπόδειξή μου περί νομοθεσίας εγγύησης εντός ευρωπαϊκής ένωσης και την ξεκάθαρη διευκρίνηση πως

"Your two-year legal guarantee cannot be shortened by a commercial guarantee"

πηγή

πήρα την

επίσημη απάντηση mymemory co uk 2

"Please note that we are based in Jersey and are therefore not part of the European Union, we can confirm however that we abide by all Distance Selling regulations that apply to us in this instance."

Εάν πιστεύετε πως αντέχετε εάν μπείτε σε αντίστοιχες περιπέτειες προχωρήστε. Εγώ πλέον σταμάτησα να κοιτάζω τις προσφορές τους.

• Like 1
Δημοσ.

αντε λοιπον αφου πηρατε στα χερια σας ποσταρετε και κανενα h2testw για εμας τους υπολοιπους να δουμε ταχυτητες...

Ντεν έκει ντικαιώματα στο πισί της ντουλιας κολλητέ! Και που το εμφάνισε στον εξπόρερ πολύ μου φάνηκε! 

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι σε 2gb test, αλλά το έβαλα στο γραφείο σε ένα λαπτοπ με usb2 και αυτά έβγαλε:

Warning: Only 2000 of 61037 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 10.5 MByte/s
Reading speed: 23.2 MByte/s
H2testw v1.4

Δημοσ.

lexar 64gb

δε ξέρω πως ανεβάζουμε φωτογραφίες εδώ, τεσπα αυτό μου έβγαλε όσον αφορά το τεστ σε όλη τη χωρητικότητα της μνήμης.
Test finished without errors.

You can now delete the test files *.h2w or verify them again.

Writing speed: 11.9 MByte/s

Reading speed: 28.2 MByte/s

H2testw v1.4

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα εκείνα τα S23 της περυσινής προσφοράς από το αγγλικό site και αφού ψιλοχάλασαν πολύ σύντομα γιατί η κατασκευή ήταν ψεύτικη τελικά βγήκαν off μετά το δωδεκάμηνο και η εταιρεία αρνείται να τα αντικαταστήσει γιατί δίνει 12 μήνες εγγύηση.

επίσημη απάντηση mymemory co uk 1

"Our products are covered by a 12 month warranty, please be advised these products are now unfortunately outside of the warranty period."

μετά την υπόδειξή μου περί νομοθεσίας εγγύησης εντός ευρωπαϊκής ένωσης και την ξεκάθαρη διευκρίνηση πως

"Your two-year legal guarantee cannot be shortened by a commercial guarantee"

πηγή

πήρα την

επίσημη απάντηση mymemory co uk 2

"Please note that we are based in Jersey and are therefore not part of the European Union, we can confirm however that we abide by all Distance Selling regulations that apply to us in this instance."

Εάν πιστεύετε πως αντέχετε εάν μπείτε σε αντίστοιχες περιπέτειες προχωρήστε. Εγώ πλέον σταμάτησα να κοιτάζω τις προσφορές τους.

εχω μια υποψια οτι οταν πουλανε μεσα στην ευρωπαική ενωση δεσμευονται απο την ευρωπαική νομοθεσία αλλα δεν ξερω σε ποιον μπορεις να τους καταγγειλεις. λαμογια.

• Like 2
Δημοσ.

παρηγγειλα 10/6, δεν εχει ερθει ακομα και δειχνει κατασταση Despatched .... που σημαινει οτι οντως δεν εχει φτασει ακομα;

Δημοσ.

παρηγγειλα 10/6, δεν εχει ερθει ακομα και δειχνει κατασταση Despatched .... που σημαινει οτι οντως δεν εχει φτασει ακομα;

ξερει κανεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...