dsk Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πηρα και εγω ενα για μουσική στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ πολύ.....
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το έχω αγοράσει για φίλη αλλά θυμάμαι ότι έγραφε με 20 όταν μου το έδωσε να της περάσω κάτι αρχεία βίντεο. Μιλατε εδώ και 6-7 ποστς για άλλο φλασακι με απαντησεις όπως αυτή αλλα και του ποστ #21, που θα παραπλανησουν οποιον δεν διαβαζει προσεκτικα ΟΛΑ τα ποστς. Add: αφου δεν εγινε επι 2 ημερες, το σχετικο φτιαξιμο/edit ώστε να φαινεται για ποιο πραγμα μιλουσαν αυτά τα ποστς, εφυγαν. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από matrixxx 5
MasterX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παιδες η παραλαβη πως γινεται απο αυτο το site?επειδη δεν ειμαι συνηθως σπιτι και θα εξαφανιστει αν το φερει και το αφησει εδω ταχυδρομος..μηπως πηγαινω εγω ταχυδρομειο να παραλαβω
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Όπως γινεται από οποιοδήποτε άλλο μαγαζι. Είναι θεμα ταχυδρομου, μονο εσυ ξερεις τι κανει ο δικος σου.
MasterX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 α απλος δηλαδη που θα τον φερει και θα τον αφησει στην εισοδο της πολυκατοικιας;
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο εκει . ειναι αξιόπιστο ; χρόνος παράδοσης;
kondoras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο εκει . ειναι αξιόπιστο ; χρόνος παράδοσης; Αξιόπιστο είναι, ο χρόνος παράδοσης «είναι - και - θέμα ταχυδρόμου» (όπως λέει και ο mod). Σε εμένα π.χ. έρχονται πάνω στην εβδομάδα, σπανίως παραπάνω, ποτέ λιγότερο. 1
MasterX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) εκανα την αγορα..μαλλον.. αλλα δεν μου ηρθε μειλ επιβεβαιωσης απο το Paypal... παιζει να μην εχει φραγκα η καρτα... αλλα δεν μπορω να το ελενξω τωρα.. αυτο να φταιει;Παντως αν και στο Paypalεχω σαν γλωσσα τα αγγλικα, οταν με πεταγε στο Paypal για την πληρωμη εβγαινε παντα στα Γερμανικα.. edit: Οκ το καταφερα τελικα Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από MasterX
rounsmith Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εμένα ήρθε σήμερα θα το τεστάρω και θα ποστάρω!
nodas_21greek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ένα ευχαριστώ κι από μένα στο ts. (για την ιστορία το πήρα τετάρτη παρασκευή μεσημεράκι ήρθε, δεν το πίστευα)
Thrylos7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 αντε λοιπον αφου πηρατε στα χερια σας ποσταρετε και κανενα h2testw για εμας τους υπολοιπους να δουμε ταχυτητες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα