Προς το περιεχόμενο

Lexar 64GB JumpDrive V10 USB €14 (mymemory.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω αγοράσει για φίλη αλλά θυμάμαι ότι έγραφε με 20 όταν μου το έδωσε να της περάσω κάτι αρχεία βίντεο.

Μιλατε εδώ και 6-7 ποστς για άλλο φλασακι με απαντησεις όπως αυτή αλλα και του ποστ #21, που θα παραπλανησουν οποιον δεν διαβαζει προσεκτικα ΟΛΑ τα ποστς.

Add: αφου δεν εγινε επι 2 ημερες, το σχετικο φτιαξιμο/edit ώστε να φαινεται για ποιο πραγμα μιλουσαν αυτά τα ποστς, εφυγαν.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 5
Δημοσ.

παιδες η παραλαβη πως γινεται απο αυτο το site?
επειδη δεν ειμαι συνηθως σπιτι και θα εξαφανιστει αν το φερει και το αφησει εδω ταχυδρομος..
μηπως πηγαινω εγω ταχυδρομειο να παραλαβω

• Moderators
Δημοσ.

Όπως γινεται από οποιοδήποτε άλλο μαγαζι. Είναι θεμα ταχυδρομου, μονο εσυ ξερεις τι κανει ο δικος σου. ;)

Δημοσ.

επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο εκει . ειναι αξιόπιστο ; χρόνος παράδοσης;

Αξιόπιστο είναι, ο χρόνος παράδοσης «είναι - και - θέμα ταχυδρόμου» (όπως λέει και ο mod).

Σε εμένα π.χ. έρχονται πάνω στην εβδομάδα, σπανίως παραπάνω, ποτέ λιγότερο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκανα την αγορα..μαλλον.. αλλα δεν μου ηρθε μειλ επιβεβαιωσης απο το Paypal... παιζει να μην εχει φραγκα η καρτα... αλλα δεν μπορω να το ελενξω τωρα.. αυτο να φταιει;
Παντως αν και στο Paypalεχω σαν γλωσσα τα αγγλικα, οταν με πεταγε στο Paypal για την πληρωμη εβγαινε παντα στα Γερμανικα..

edit: Οκ το καταφερα τελικα

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.

αντε λοιπον αφου πηρατε στα χερια σας ποσταρετε και κανενα h2testw για εμας τους υπολοιπους να δουμε ταχυτητες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...