Προς το περιεχόμενο

Lexar 64GB JumpDrive V10 USB €14 (mymemory.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα! Δεν κατάφερα να αντισταθώ. Όσο αργό και να είναι μου φάνηκε τσάμπα για 64άρι φλασάκι. Είναι κάτω απο 25 σεντ ανα γιγα, τη στιγμή που είχα στο μυαλό μου οτιδήποτε κάτω απο 50 σεντ ανα γίγα καλή τιμή !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι usb-2 Μετά την αγορά με έβγαλε εδώ αλλά δεν μπόρεσα να το πάρω (το μπόνους των 15 λιρών) λόγω μη Βρετανικής διεύθυνσης

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
Δημοσ.

Είναι usb-2 Μετά την αγορά με έβγαλε εδώ αλλά δεν μπόρεσα να το πάρω λόγω μη Βρετανικής διεύθυνσης

Κάτι λάθος έκανες, αλλά πάντα αγοράζουμε από το Γερμανικό Site που έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα. Πήγαινε να το πάρεις από το link του πρώτου πόστ.
Δημοσ.

Από εκεί το πήρα αλλά μόνο με paypal χωρίς λογαριασμό και μου έβγαλε μήνυμα κάτω να γραφτώ. Πατώντας το λινκ βρέθηκα στα Αγγλικά και με Βρετανικές λίρες.

Δημοσ.

Από εκεί το πήρα αλλά μόνο με paypal χωρίς λογαριασμό και μου έβγαλε μήνυμα κάτω να γραφτώ. Πατώντας το λινκ βρέθηκα στα Αγγλικά και με Βρετανικές λίρες.

Η διαδικασία είναι απλούστατη και χωρίς account.  Το βάζεις στο καλάθι (κόκκινο κουμπί), μετά το πράσινο κουμπί, πατάς nein αν σου πετάξει παράθυρο να αγοράσεις κάποιον αντάπτορα και μετά το πλήκτρο του paypal, σε πετάει στο paypal - το οποίο είναι στα αγγλικά (αν έχεις επιλέξει αγγλικά default στο paypal) και αυτό είναι όλο.  Στο τέλος σου βγάζει ένα νούμερο που είναι ο αριθμός παραγγελίας.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα οπως ειπες στο γερμανικο αλλα μου βγαζει μεταφορικα 2.73€

Τι κανω???

Και μου απανταω... Το εκανα παλι απο την αρχη με αλλο browser αλλα οχι στο mobile version το κανονικο...

Και το πηρε χωρις μεταφορικα

Να φταει το mobile?

Οπως κ να χει ευχαριστω τον ts

Δημοσ.

Κάτι λάθος έκανες, αλλά πάντα αγοράζουμε από το Γερμανικό Site που έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα. Πήγαινε να το πάρεις από το link του πρώτου πόστ.

Η διαδικασία είναι απλούστατη και χωρίς account.  Το βάζεις στο καλάθι (κόκκινο κουμπί), μετά το πράσινο κουμπί, πατάς nein αν σου πετάξει παράθυρο να αγοράσεις κάποιον αντάπτορα και μετά το πλήκτρο του paypal, σε πετάει στο paypal - το οποίο είναι στα αγγλικά (αν έχεις επιλέξει αγγλικά default στο paypal) και αυτό είναι όλο.  Στο τέλος σου βγάζει ένα νούμερο που είναι ο αριθμός παραγγελίας.

Παλικάρια δεν καταλάβατε. Παρήγγειλα 2 μόνο με paypal χωρίς λογαριασμό. Μετά μίλησα με το τηλέφωνο με ένα φίλο και μου λέει παρήγγειλέ μου κι εμένα ένα. Μπήκα λοιπόν ξανά και παρήγγειλα ακόμη ένα με paypal και όλα εντάξει. Στην τελική σελίδα που σου λέει αυτός είναι ο αριθμός παραγγελίας μου έβγαλε αυτή την προσφορά. Γράψου δηλαδή, πέρνα και μια πιστωτική αλλά με Βρετανική διεύθυνση και σου δίνω 15 λίρες να πάρεις ότι θέλεις. (το λινκ στο πρώτο μου μήνυμα)

Ελπίζω τώρα να το καταλάβετε. Είπα να μας βρει κάποιος τίποτε διευθύνσεις να κάνουμε πάρτι με τζάμπα στικάκια. Αλλά εσείς με πλακώσατε στις διευκρινίσεις. Τι να πω; Ίσως φταίω κι εγώ που δεν το εξήγησα αρκετά από την αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...