Smart.ST Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μια χαρά συσκευή.ειδα και τα iPhone τις μουφες,κλίκι οθόνες το 6αρι καμμένα pixels ,στραβωμενα plus,έλεος.1000€ συσκευές και σου δίνει αντικατάσταση συσκευής με αλλά προβλήματα.οχι τα Samsung πάνε πίσω όχι βέβαια s6 edge καίει το chip του rotation λόγω της ταχείας φόρτισης.το lg flex 2 με τις κατουρημένες poled με μπαταρία που θες πρίζα όλη την ώρα. Εντάξει όλα κινεζικά είναι έτσι και αλλιώς όποτε πιο τίμιο να λέγεται doogee παρά apple Samsung lg και να σε δαγκώνει στην τσέπη !!
Apple fanboy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το αν εσύ προτιμάς να σκας την 700άρα για το μήλο είναι άλλο θέμα και καλά κάνεις αφού γουστάρεις και μπορείς. Το να προσπαθείς όμως να βγάλεις σκάρτο οτιδήποτε άλλο δείχνει fanboyσμό το λιγότερο. Οχι,δεν κανει καλα..δε ζει μονος του..δειχνει πως υπαρχει κοσμος που πληρωνει σκατα για χρυσαφι. Γιατι να σου δωσει καλυτερα χαρακτηριστικα η σαμσουνγκ π.χ. σε λογικη τιμη,οταν βλεπει πως υπαρχουν ζωντανα που πληρωνουν τεχνολογια του 2012 για τεχνολογια του 2020; Μονο εγω δεν καταλαβα?? Μαλλον..ενταξει δεν ειναι θεση διδακτωρα,αλλα νοημα βγαζει. το χειροτερο με τις κινεζιες ειναι η ποιοτητα κατασκευης σε ηχειο, μικροφωνο, ακουστικο, gps κπλ... για γερα νευρα λεμε και το χειροτερο ειναι οτι εχεις κινητο με τετραπυρηνους, full hd οθονες και δε ξερω εγω τι αλλο και δε μπορεις να ακουσεις τι σου λενε στο τηλ αν εχει φασαρια στο δρομο ή αντε να βαλεις το bluetooth του αυτοκινητου και να εισαι σε κινηση. Χειροτερα και απο nokia των 20 ευρω. ε τα 110 ειναι παρα πολλα... ολα κινεζικα ειναι..οπως για προφανη λογο βγαζεις τα lg πχ. απο αυτον τον ορο,ετσι θα πρεπει να κανεις και με πολλες μαρκες,που μαλλον δεν γνωριζεις. 1
kalampoyri Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Ειμαι 45 χρονων & πιστευω οτι ξερω μερικα πραγματα απο κιν.Λοιπον οσοι εχουν IPHONE Α ΤΟ ΧΑΙΡΩΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕNΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.Αλλα μην ξεγελιουντε οτι εχουν Αμερικανικο τηλ στην Κινα τα φτιαχνουν & μαλιστα ανηλικα παιδακια(τα εχουμε δει στο BBC).Τωρα οσο αναφορα τα DOOGEE εχω εχω εδω & ενα χρονο ενα DG350 & οποιος θελει το πιστευει δουλευει ακομα ρολοι.Εχω δοκιμασει ολες τισ μαρκες εκει εξω & λεω το εξης.Ολες οι εταιριες εχουν τα καλα & τα κακα μοντελα,καλες παρτιδες οπως & ασχημες ειναι γεγονος.Δε θυμαμαι καμια πρωτη παρτιδα IPHONE που να μην ειχε & καποιο προβλημα(κεραιες,υπερθεμανση & αλλα...)Εν κατακλειδι ο καθενας κοιτα τι εχει στην τσεπη του τι θελει απο ενα κιν(γιατι οι πιο πολλοι δεν ξερουν)& μετα αγοραζει(τωρα εχω ενα MEIZU MX4 & δεν νιωθω καθολου κατωτερος απο τους κατοχους IPHONE).ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ.......
manbag Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Το μόνο αρνητικό ίσως στα κινέζικα είναι η ακτινοβολία (SAR). (Kάτοχος Xiaomi redmi 1s) ψαχνομαι να παρω το κινητο ( DOOGEE Y100 Pro ) στο γιο μου μιας και οι εποχες δεν ειναι για samsung , apple , lg . Ομως με ανυσηχει το θεμα με την ακτινοβολια ( SAR ) . Εκανα μια προσπαθεια αναζητησης αλλα δεν μπορεσα να το βρω. Αν μπορουσε κανεις να με βοηθησει θα με εξυπηρετουσε πολυ γιατι μονο αυτο με εμποδιζει για να του το παρω
GiorgosT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Οχι,δεν κανει καλα..δε ζει μονος του..δειχνει πως υπαρχει κοσμος που πληρωνει σκατα για χρυσαφι. Γιατι να σου δωσει καλυτερα χαρακτηριστικα η σαμσουνγκ π.χ. σε λογικη τιμη,οταν βλεπει πως υπαρχουν ζωντανα που πληρωνουν τεχνολογια του 2012 για τεχνολογια του 2020; Συμφωνώ με το συλλογισμό σου και μη σου πω ότι αυτό επεκτείνεται σε άπειρες πλευρές της καθημερινότητας. Παρ' όλα αυτά είναι δικαίωμά του να το πάρει, όσο και αν εμείς τα θεωρούμε χαμένα λεφτά και που είναι δηλαδή. Το πώς θα έπρεπε να κοστολογούνται τα προϊόντα και τι συμπεριφορά θα έπρεπε να έχουμε ως καταναλωτές είναι τεράστιο θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα