stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παιδια εχασα ενα κινητο iphone 5 και μπηκα στο icloud και αλλαξα κοδικο στο id εκανα ευρεση κινητου αλλα ηταν κλειστο οταν το εχασα γιατι δεν ειχε μπαταρια και εμφανιζεται συνεχεια εκτος συνδεσης. Μετα εκανα λειτουργια απωλειας μεσω icloud και λεει συνεχεια εκτος συνδεσης και θα ενεργοποιηθει η υπηρεσια οταν το κινητο συνδεθει στο ιντερνετ. Μου κανει εντυπωση ομως που συνεχεια λεει εκτος συνδεσης...Μπορω να κανω αναζητηση καπως αλλιως?
stavros34 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μπορει να παιζει και αυτο...αλλα πολυ ψαγμενος πρεπει να ηταν αυτος για να το κανει ανταλλακτικα αμεσως.γιατι το αφησα τρεις μερες χωρις να το κανω απωλεια στο cloud για να το ανοιξει και να το βρω. αλλα δεν το ανοιξε.
Expertr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Για να το βρεις πρεπει να συνδεθει ο αλλος στο ιντερνετ...Οποτε πρεπει να κανει και restore..
georgeadams Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ακριβώς. Πρέπει να συνδεθεί στο Internet. Αν έχεις έχεις PIN στην κάρτα SIM, τότε μέχρι να δώσεις το PIN το κινητό δεν έχει internet μέσω 4G αλλά μόνο μέσω WiFi. Οπότε, ακόμα κι αν το άνοιξε αυτός που το βρήκε, θα έπρεπε να το συνδέσει σε Wi-Fi ή να βάλει δική του κάρτα SIM για να μπορέσει να συνδεθεί το κινητό στο iCloud...
splash18 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 παιδια η ευρεση iPhone από τις ρυθμισεις όταν είναι ενεργοποιημενη εχει ως αποτέλεσμα μειωση της μπαταριας ? όπως πχ όταν εχουμε ανοιχτο wifi ή 3g ή δεν επηρεάζει καθόλου τη μπαταρία ?
Expertr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 παιδια η ευρεση iPhone από τις ρυθμισεις όταν είναι ενεργοποιημενη εχει ως αποτέλεσμα μειωση της μπαταριας ? όπως πχ όταν εχουμε ανοιχτο wifi ή 3g ή δεν επηρεάζει καθόλου τη μπαταρία ? εαν ειναι ανοιχτη απλα η ευρεση iphone χωρις να ειναι ανοιχτες οι υπηρεσιες τοποθεσιας δεν σου τρωει μπαταρια.Διαφορετικα ναι 1
splash18 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 εαν ειναι ανοιχτη απλα η ευρεση iphone χωρις να ειναι ανοιχτες οι υπηρεσιες τοποθεσιας δεν σου τρωει μπαταρια.Διαφορετικα ναι επειδή εγω το εχω κλειστο την ευρεση IPhone, γιατι φοβομουν ότι τρωει μπαταρια.... αν την εχω ανοιχτη χωρις όμως να εχω ενεργες τις υπηρεσίες τοποθεσιας, μπορω σε περιπτωση απωλειας μεσω icloud να βρεθει το κινητο ?
Expertr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 επειδή εγω το εχω κλειστο την ευρεση IPhone, γιατι φοβομουν ότι τρωει μπαταρια.... αν την εχω ανοιχτη χωρις όμως να εχω ενεργες τις υπηρεσίες τοποθεσιας, μπορω σε περιπτωση απωλειας μεσω icloud να βρεθει το κινητο ? 1)Οταν εχεις ανοιχτη την ευρεση Iphone ουσιαστικα ενεργοποιεις και το κλειδωμα icloud οταν του κανει ο αλλος restore.οσο καιρο το ειχες κλειστο εαν ο αλλος του εκανε restore θα ειχε ενα καινουριο Iphone. 2)μπορεις μονο εαν συνδεθει σε καποιο δικτυο wifi-3g 1
stavros34 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 pin δεν ειχα στο κινητο. αν το εχει κανει restore εγω δεν θα μπορω ποτε να το βρω μεσω icloud? μαλλον το κλεψανε. εγω το ξεχασα σε ενα μερος και φυσικα καποιος το πηρε.
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 παιδια η ευρεση iPhone από τις ρυθμισεις όταν είναι ενεργοποιημενη εχει ως αποτέλεσμα μειωση της μπαταριας ? όπως πχ όταν εχουμε ανοιχτο wifi ή 3g ή δεν επηρεάζει καθόλου τη μπαταρία ? Όταν από άλλο iPhone, ή υπολογιστή ζητήσεις να βρεις το iPhone σου, τότε μέσω Internet δίνεται εντολή στο iPhone να ενεργοποιήσει το GPS του για λίγα λεπτά, για να δώσει αναφορά για το που βρίσκεται. Σε κάθε άλλη περίπτωση, (δηλαδή στο 99,999% του χρόνου λειτουργίας του τηλεφώνου), το Find My iPhone δεν τρώει μπαταρία.
zio10 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 To find my phone είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά που ενσωμάτωσε η apple στο ios...είναι κρίμα να το έχετε κλειστό!
stavros34 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εγω ρε παιδια εκανα απωλεια μεσω icloud και εβαλα κινητο και κωδικο. αν το εκανε πριν επαναφορα θα πιαστει το κλειδωμα? να κανω αφαιρεση iphone απο το icloud? αν το κανω αφαιρεση δεν θα μπορω να το βρω καποια στιγμη ετσι δεν ειναι?
georgeadams Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν του έκανε επαναφορά δεν πρόκειται να το βρεις. Τουλάχιστον ξέρεις πως δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, μιας και θα πρέπει να γνωρίζει το icloud password σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα