thanos24 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γειά σας, εχω μια οθονη-τηλεοραση 27΄ HD. την έχω συνδέσει μέσω Hdmi Με την sapphire r9 280 3gb και μέσω του amd catalyst την προσάρμοσα στα πληρες RGB-Μορφη Pixel PC. Σε κάποια φάση πριν καιρό οταν εβαλα ενα παιχνιδι, αρχισε να τρεμοπαιζει και να ακουγεται ενα περιεργος ηχος ταυτοχρονα σα συριγμα επαναλαμβανομενο. το επαναλαμβανει πλεον και σε ασχετες φασεις. οταν κλεινω την οθονη απο τηλεχειριστηριο και την ξανανοιγω επανερχεται κανονικα. επισης είχα αυξησει τους χρονισμους στη καρτα και μου παγωνε η οθονη κανοντας νερα και ο ηχος μπλοκαρε και εκανε επανεκκινηση. ξερετε τι μπορει να συμβαινει?
thanos24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) 200 θεασεις ενας γνωστης δεν μπορει να φιλοτιμηθει να απαντησει? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2015 από thanos24
centouno Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λογικά το TV-monitor σου έχει κάτι και προσπαθεί να σου μιλήσει με whine και τρεμόπαιγμα. Έχεις καμία άλλη οθόνη για να σιγουρέψεις ότι δεν είναι από το pc;
thanos24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 οχι φιλε μου. λες να τη παω για service?
Millennium Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δοκίμασες να δεις αν είναι από το σύστημα; Αν είναι σίγουρα η οθόνη να τη πας.
thanos24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 πως θα δω αν ειναι απο στο συστημα? υπαρχει τροπος?
centouno Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Τηλεόραση έχεις διαθέσιμη να το συνδέσεις με εκείνη; πως θα δω αν ειναι απο στο συστημα? υπαρχει τροπος?
thanos24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 οχι δυστυχως δεν εχω φιλε.. το κανει κυριως κατα την εκκίνηση.. τρεμοπαιζει και ακουγεται επαναλαμβανομενο συριγμα. αλλα μολις τη κλεινω και τη ξανανοιγω απο το χειριστηριο ισιωνει. επισης ορισμενες φορες στο ξαφνικο σα να παγωνει να διαλυονται τα χρωματα και κανει επανεκκινηση ο υπολογιστης. μηπως θελει φορματ?
thanos24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του προγράμματος οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό από τα Windows, επειδή υπάρχει ακόμη στη μνήμη μια προηγούμενη περίοδος λειτουργίας του προγράμματος οδήγησης συσκευής. (Κωδικός 38) AYTO MOY EΒΓΑΛΕ ΠΑΙΔΙΑ SOS ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα