AkR1Da Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια εχω το εξης προβλημα.εσπασε -με καποιο τροπο- η εισοδος που μπαινουν τα ακουστικα (η πρασινη δηλαδη)στο μπροστα μερος του κουτιου και στο πισω μερος ειναι πιασμενη λογω κατι ηχειων που εχω και ετσι πρεπει καθε φορα να βαζω και να βγαζω πισω απο το pc αυτο που θελω...υπαρχει τροπος να φτιαχτει και ξερετε αν κοστιζει αρκετα η οχι?επισης μηπως υπαρχει καμια πατεντα τυπου να μπαινει το καλωδιο των ακουστικων σε usb πχ?
ntinarasellas21 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 υπαρχουν καρτες ηχου usb, δηλαδη της κουμπωνεις με usb στο pc και εχουν τρυπες 3.5mm για ακουστικο και μικροφωνο, δες εδω http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/f/437650/USB.html
Pontikaskorinthos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κοίτα, το θέμα είναι πόσα διατίθεσαι να πληρώσεις, και αν... 1) Αν έχεις κανα παλιό κουτί και κατέχεις βασικές γνώσεις συναρμολόγησης - αποσυναρμολόγησης, μπορείς να βγάλεις το panel από το παλιό και να το κοτσάρεις κάπως στο δικό σου. 2) Υπάρχουν splitters http://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors.html?keyphrase=minijack+splitter ή http://www.amazon.ca/Headphone-Jack-Splitter-3-5mm-Stereo/dp/B001E3ZM8M ( είμαι σίγουρος ότι μπορείς να βρείς πολύ φτηνά σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών της γειτονιάς σου , 1,5 ευρώ το είχα πάρει εγώ ). και 3) υπαρχουν καρτες ηχου usb, δηλαδη της κουμπωνεις με usb στο pc και εχουν τρυπες 3.5mm για ακουστικο και μικροφωνο, δες εδω http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/f/437650/USB.html όπως πολύ σωστά σου γράφει η Ντίνα. Ελπίζω να βοήθησα 1
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 όπως πολύ σωστά σου γράφει η Ντίνα. Ντιναρας είναι αλλα τεσπα!!! Χαχαχα! 2
Pontikaskorinthos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ντιναρας είναι αλλα τεσπα!!! Χαχαχαχαχαχαχα, εγώ το διάβασα Ντίνα Ρασέλας
mastoras007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εχεις 3η υποδοχή μπλέ χρώματος?Αν ναι και δουλευει μπορείς βα χρησιμοποιήσεις αυτήν
Pontikaskorinthos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σωστός ο Μάστορας !!! Πολλές καινούργιες κάρτες ήχου έχουν ρυθμιζόμενες υποδοχές, μπορείς να τις κάνεις εισόδους ή εξόδους κατα το δοκούν ! Τσέκαρε τι κάρτα ήχου έχεις.
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μπορεισ απλα να βαλεισ ένα εξαρτηματακι οπου το βαζεισ στην τρυπα 3.5mm και σου βγαζει 2 τετοιεσ!!
Pontikaskorinthos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μπορεισ απλα να βαλεισ ένα εξαρτηματακι οπου το βαζεισ στην τρυπα 3.5mm και σου βγαζει 2 τετοιεσ!! Αυτή είναι η δεύτερη πιό φθηνή λύση που πρότεινα κι εγώ, μετά την " βρές ένα παλιό πάνελ κι άλλαξέ το μόνος σου" και πριν από την "υπάρχουν κάρτες ήχου usb, δηλαδή τις κουμπώνεις με usb στο pc και έχουν τρύπες 3.5mm για ακουστικό και μικρόφωνο..." που πρότεινε ο Ντινάρας Η usb κάρτα πάντως είναι ίσως η καλύτερη λύση, γιατί σου δίνει το δικαίωμα να παίζεις ξεχωριστά πράγματα, εγώ βάζω παιδικά για τα μωρά στη μία και ακούω ότι θέλω από τα ακουστικά στην άλλη Και είναι πολύ φτηνές πιά, 5-10 ευρώ.
AkR1Da Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 τελικα παιδια πηρα αυτο το ανταπτορακι με 2ευρω που σου βγαζει 2 θεσεις σε μια το μονο θεμα ειναι οτι τωρα ακουγονται ταυτοχρονα αλλα μικρο το κακο αφου κλεινω τα ηχεια η τα ακουστικα αναλογως τι δεν χρειαζομαι...επισης μηπως υπαρχει καποιο αντιστοιχο ανταπτορακι για να συνδεω και το μικροφωνο του pc και των ακουστικων στην ροζ ταυτοχρονα?γιατι ετσι ενα απ τα 2 καθισταται αχρηστο απλα δεν ξερω τι να γραψω για να βρω κατι τετοιο τελικα παιδια πηρα αυτο το ανταπτορακι με 2ευρω που σου βγαζει 2 θεσεις σε μια το μονο θεμα ειναι οτι τωρα ακουγονται ταυτοχρονα αλλα μικρο το κακο αφου κλεινω τα ηχεια η τα ακουστικα αναλογως τι δεν χρειαζομαι...επισης μηπως υπαρχει καποιο αντιστοιχο ανταπτορακι για να συνδεω και το μικροφωνο του pc και των ακουστικων στην ροζ ταυτοχρονα?γιατι ετσι ενα απ τα 2 καθισταται αχρηστο απλα δεν ξερω τι να γραψω για να βρω κατι τετοιο ακυρο βασικα 8α βαλω το μικροφωνο του pc στην μπροστα θυρα του κουτιου που δουλευει καλα Εχεις 3η υποδοχή μπλέ χρώματος?Αν ναι και δουλευει μπορείς βα χρησιμοποιήσεις αυτήν εχω αλλα εβαλα τα ακουστικα και δεν επαιζαν..
mastoras007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ενοείται και δέν θα παίξουν άν δέν το ρυθμήσεις εσύ απο της ρυθμήσεις του ήχου. Ανοιγεις της ρυθμήσεις του ήχου και επιλέγεις στο μπλέ εξοδο ακουστικών μόνο έτσι θα παίξει.
AkR1Da Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ενοείται και δέν θα παίξουν άν δέν το ρυθμήσεις εσύ απο της ρυθμήσεις του ήχου. Ανοιγεις της ρυθμήσεις του ήχου και επιλέγεις στο μπλέ εξοδο ακουστικών μόνο έτσι θα παίξει μετα αν θελω να βαλω τα ηχεια του pc θα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και το αλλαξω παλι?
Pontikaskorinthos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 μετα αν θελω να βαλω τα ηχεια του pc θα πρεπει να παω στις ρυθμισεις και το αλλαξω παλι? Υποτίθεται ότι τα ηχεία, κατ' αυτό τον τρόπο, τα αφήνεις στη πράσινη που έτσι κι αλλιώς ήταν και απλά ρυθμίζεις κάποια άλλη θύρα ως έξοδο ακουστικών. Από ότι κατάλαβα το κάνεις για να μη βαζοβγάζεις καλώδια...
mastoras007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ρυθμίζεις ώς έξοδο ήχειων την μπλέ υποδοχή απο εκεί και έπειτα βάζεις και ακους,δέν καταλαβαίνω τι ενοείς. Γενικα δέν καταλαβα το λόγο που βάζεις και βγάζεις καλώδια. Ενημερωτικά μπορείς ακόμα και την έξοδο του μικρόφωνου να την κάνεις να παίξει ήχο απλά στης ρυθμήσεις του ήχου βάζεις αντί για μικρόφωνο ηχεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα