cetti Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας. Προσφατα εμαθα οτι εχω επιδοτηση απο την Vodafone για 500 euro για το iphone 6 και δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω το iphone 6s η οχι. Καταρχην ποτε θα βγει και αν θα εχει τοσο μεγαλη διαφορια? Εσεις που γνωριζετε κατι παραπανω τι μου προτεινετε? Ευχαριστω Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από cetti
Expertr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το και ουριο μοντελο υπολογιζε το να ερθει ελλαδα νοεμβρη και για αυτους που εχουν κανει προπαραγγελιες απο νωρις και διαθεσιμοτητες θα ξεκινησουν να εχουν προς τα τελη δεκεμβρη και λιγα πραγματα
DragoticSaen Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λογικα, σημερα θα γινει καμια ανακοινωση για τον νεο iPhone στο WWDC της apple
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λογικα, σημερα ΔΕΝ θα γινει καμια ανακοινωση για τον νεο iPhone στο WWDC της apple Συνήθως Σεπτέμβριο ανακοινώνονται. 1
DragoticSaen Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Λογικα, σημερα ΔΕΝ θα γινει καμια ανακοινωση για τον νεο iPhone στο WWDC της apple Συνήθως Σεπτέμβριο ανακοινώνονται. Το καλοκαιρι ανακοινωνται τα δυο τελευταιο χρονια και κυκλοφορουν τον Σεπτεμβριο-Οκτωβριο μαζι με το καινουριο iOS
Expertr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το καλοκαιρι ανακοινωνται τα δυο τελευταιο χρονια και κυκλοφορουν τον Σεπτεμβριο-Οκτωβριο μαζι με το καινουριο iOSΠΟΥ το εχεις δει εσυ αυτο;Το μονο που ανακοινωνεται το καλοκαιρι ειναι η καινουρια εκδοση ios9 που και αυτη θα κυκλοφορησει πρωτη φορα για το κοινο μαζι με την ανακοινωση του νεου iphone τον σεπτεμβρη. Το iphone ανακοινωνεται τις πρωτες 15 μερες συνηθως του σεπτεμβρη και αμεσως ανακοινωνουν και τος πρωτες χωρες κυκλοφοριας τον οκτωβρη που ΔΕΝ ειναι η Ελλαδα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από Expertr
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ΠΟΥ το εχεις δει εσυ αυτο; Το μονο που ανακοινωνεται το καλοκαιρι ειναι η καινουρια εκδοση ios9 που και αυτη θα κυκλοφορησει πρωτη φορα για το κοινο μαζι με την ανακοινωση του νεου iphone τον σεπτεμβρη. Το iphone ανακοινωνεται τις πρωτες 15 μερες συνηθως του σεπτεμβρη και αμεσως ανακοινωνουν και τος πρωτες χωρες κυκλοφοριας τον οκτωμβρη που ΔΕΝ ειναι η Ελλαδα.
cetti Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οποτε δεν ξερει κανεις να μου πει αν αξιζει το αοριστο περιμενε με αοριστα τεχνικα χαρακτηριστικα?
CheOnWeb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οποτε δεν ξερει κανεις να μου πει αν αξιζει το αοριστο περιμενε με αοριστα τεχνικα χαρακτηριστικα? Σε λίγες ώρες θα έχεις ακόμα μία ένδειξη αλλά μάλλον θα πάει όπως πάντα, δηλαδή γύρω στον Νοέμβριο.
mork Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Απο χαρακτηριστικά μάλλον θα έχει βελτιωμένη κάμερα και επιπλέον 1GB RAM. Αλλά αυτά είναι φήμες προς το παρόν. Όχι και απίθανο βέβαια! Είναι από τα λίγα πράγματα που θα μπορούσαν να "πειράξουν" προς το καλύτερο! Αν δεν βιάζεσαι θα σου πρότεινα να περιμένεις να δεις τι καινούργιο θα έχει το 6s. Ενώ ταυτόχρονα, το 6 θα έχει πέσει και σε τιμή οπότε μπορεί να σε βολεύει περισσότερο η αγορά τότε από άποψη μικρότερου συμπληρωματικού χρηματικού ποσού στην επιδότηση.
cetti Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστω παρα πολυ mork μαλλον αυτο θα κανω. Υπομονη λοιπον... Ο μονος που θα ξενερωσει ειναι η κοπελα μου που περιμενε να παρει το δικο μου 5 αν επαιρνα το 6....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα