DigitalElf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Ξέρω πώς πολλά έχουν ειπωθεί περί του θέματος αλλά θέλω απαντήσεις ειδικά για την περίπτωση μου. Θέλω να αλλάξω τους ανεμιστήρες από το κουτί μου, antec tricool 3 speed 120mm case fan. Είναι καλά ανεμιστηράκια για τον χειμώνα που τα έχω στης χαμηλές στροφές, το καλοκαίρι όμως μου περνούν τα αυτιά. Το κουτί μου εχει 2 μπροστά και 2 πάνω και πίσω, 2 Intake μπροστά και 2 exhaust πίσω. Corsair AF120 η Noctua NF-F12?. Θέλω το καλύτερο δυνατό airflow με τον λιγότερο δυνατό θόρυβο.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κατα την γνωμη μου noctua. Πιο ησυχα απο τα corsair αλλα δεν εχω δοκιμασει τα corsair για να ξερω. Αν δεν σε χαλαει το χρωμα των noctua προτιμησε τους!
DigitalElf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι εχεις δικαιο το χρώμα ειναι ένα θέμα, μιας και άρχισα να φτιάχνω το κουτί μου. Έχουν όμως πλέων και τους Noctua redoes που ειναι μαύρη, αν και αρκετά ακριβότερη, ειναι μια υπέρβαση που ίσως και να κάνω αν τελικά αξίζουν και ειναι vfm
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οι corsair έχουν μεγάλη στατική πίεση και χρησιμοποιούνται για ψυγεία περισσότερο. Καλύτερα οι Noctua όπως είπε και ο George.
DigitalElf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οι corsair έχουν μεγάλη στατική πίεση και χρησιμοποιούνται για ψυγεία περισσότερο. Καλύτερα οι Noctua όπως είπε και ο George. Μα δεν αναφέρομαι στους SP για τους AF μιλάμε εδώ που ειναι για airflow.
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πηγή: cougar Για δες και αυτούς αλλά πάλι περιορίζεσαι με το χρώμα. Μα δεν αναφέρομαι στους SP για τους AF μιλάμε εδώ που ειναι για airflow. sorry δε πρόσεξα τη λεπτομέρεια έχεις δίκαιο.
DigitalElf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η cougar από ότι βλέπω ειναι στο ίδιο επίπεδο με Noctua. Θα τους έχω στα υπόψιν Στο κάτω μέρος που ειναι η σκληροί και έχει το drive cage, εκεί λογικά θέλει έναν SP για να μπορεί να κάνει δουλειά, σωστά? ***Σύντομα το κουτί θα βάφει μαύρο, και τα κοκκινα σημάδια ειναι που θα γίνουν η τρύπες για το plexi.
voldemort Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Corsair AF120 quite edition. Εχω 2 και πραγματικα ειναι αθορυβα.Δεν γνωριζω για τα noctua επειδη ποτε δεν ειχα. φαντασου 12V και ουτε θα τα καταλαβαινεις στο κουτι σου.ΑΝ ακομη θελεις πιο τελειως ησυχια βαλτα στα 7v ή αλλαξε profile(60%)στο bios.Αναλογως που και πως θα τα εχεις συνδεδεμενα.
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ριξε μια ματια και σε αυτους αν σε ενδιαφερουν και αν σου ταιριαζουν τα χρωματα, εγω τους εχω παραγγειλει αν θες να σου πω και μια γνωμη. Γνωμη μου ειναι οτι η corsair εχει απο αποψη αποδοσης τους χειροτερους ανεμιστηρες μονο για το ματι ειναι. Corsair Air Series AF120 Quiet Edition Operating Voltage 7V – 12V Performance at 12VAirflow: 39.88 CFMStatic Pressure: 0.5 mm/H20Sound Level: 21 dBASpeed: 1100 RPMPower Draw: 0.08 A Alphacool Susurro Fan - 120 - Black / Blue Edition - 1700rpm Rated speed: 1700 r / min ± 10%Power Consumption: 4.2 WattAir flow: 164m3 / hStart voltage: 2.5V ± 10%Voltage range: 2.5V ~ 13.8VNoise level: 22.5 dBAAir pressure: 3.88 mmH2OConnector: 3 Pin
Physiciant Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 http://www.e-shop.gr/enermax-uctb12p-tbsilence-pwm-series-120mm-fan-p-PER.663578 http://www.e-shop.gr/enermax-uctb12a-tbsilence-manual-series-120mm-fan-p-PER.663577
jokerakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ερώτηση: οι sp fans δεν είναι μόνο για ψυχτρες?
DigitalElf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ερώτηση: οι sp fans δεν είναι μόνο για ψυχτρες? Αν εχεις drive cage με σκληρούς δίσκους πίσω από το intake, ο AF δεν θα μπορεί να κάνει δουλειά. Και για αυτό το λόγο βάζεις εκεί ένα SP.
jokerakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν εχεις drive cage με σκληρούς δίσκους πίσω από το intake, ο AF δεν θα μπορεί να κάνει δουλειά. Και για αυτό το λόγο βάζεις εκεί ένα SP. ετσι δεν είναι και τα περισσότερα κουτιά?
DigitalElf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ετσι δεν είναι και τα περισσότερα κουτιά? SP βάζεις μπροστά από ένα cage γεμάτο με σκληρούς για να εχεις το καλύτερο δυνατό airflow. Μπορεί να έχει το κουτί cage και εσύ να μην εχεις τίποτα εκεί, η να εχεις 1/2 δίσκους ο AF μια χαρά θα την κάνει την δουλειά του, θα επηρεάζεται κάπως το airflow, άλλα δεν θα ειναι και τόσο τραγική η μειωση. Τουλάχιστον εγώ αυτά κατάλαβα από την ερευνά που κάνω της τελευταίες μέρες.
markoskerass Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ετσι δεν είναι και τα περισσότερετσι δεν είναι και τα περισσότερα κουτιά? το δικο μου έχει 2 φανακια μπροστά, μονο το ενα μπλοκάρεται απο τα cages. Οποτε θα πάρω ενα sp για αυτον στα cages και εναν af για αυτον που έχει κενο χώρο μπροστά του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα