Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα μωρε, δεν τον εβρισα, πλακα κανω :D

Μαλιστα..ειμαι ο παπαρας της παρεας...με ολα αυτα που γραφεις??

Γιατι μπηκες στην διαδικασια να γραψεις αφου δεν εχεις την διαθεση και την ικανοτητα να προτινεις κατι??

προτεινα, πως δεν προτεινα, ειπα οτι ο θεματοθετης δεν εχει τρελες απαιτησεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλα μωρε, δεν τον εβρισα, πλακα κανω :D

προτεινα, πως δεν προτεινα, ειπα οτι ο θεματοθετης δεν εχει τρελες απαιτησεις

Πριν σταματησω  να σου απαντω γιατι λες για μενα οτι ειμαι 12χρονο ενω ειμαι 26 και εσυ μιλας λες και ειμαστε τα φιλαρακια σου...

Δες και το μηνυμα μου ποιο πανω γιατι προσεθεσα κατι για την καμερα...

Και λιγη σοβαροτητα απο την πλευρα σου δεν βλαπτει...

Δημοσ.

καλα, δεν του ειπα να παρει ακριβως το ιδιο, αλλα με κατι παρομοιο καλυπτεται, αλλα κι εσυ μην εχεις στο μυαλο σου για παιχνιδια επειδη παιζεις εσυ, ο θεματοθετης ξαναλεω δεν εγραψε για παιχχνιδια

Δημοσ.

καλα, δεν του ειπα να παρει ακριβως το ιδιο, αλλα με κατι παρομοιο καλυπτεται, αλλα κι εσυ μην εχεις στο μυαλο σου για παιχνιδια επειδη παιζεις εσυ, ο θεματοθετης ξαναλεω δεν εγραψε για παιχχνιδια

Τεσπα λες και μιλαω σε τοιχο...Ολη πλαση παιζει εστω και τα ποιο απλα games και εσυ τα δικα σου...Νομιζεις οτι μιλαω για κανα crysis στο κινητο...Ελεος..

Οτι ηταν να πω το ειπα..

Δημοσ.

Οκ..ομως πλεον οι διαφορα στις εφαρμογες εχει μειωθει αρκετα...

Bασικα αν και γενικα συμφωνω σε καποια πραγματα που λες εδω εισαι εντελως foul... και πολυ μαλιστα

Τι μου κοτσαρετε ρε λεβεντιες οτι το android εχει του κοσμου τα games και εφαρμογες αφου ολα τα 8αρια που υπαρχουν(ειδικα στην κατηγορια κατω απο 200 ευρω ειναι η πλειοψηφεια)  δεν χορανε ουτε ενα asphalt 8???Θα σβηνω το ενα game για να περασω καποιο αλλο???Τι σοι λογικη ειναι αυτη??Δηλαδη εχω εφαρμογες αλλα δεν μπορω να τις εκμεταλλευτω...και για τα 4αρια ουτε καν αναφερομαι...

Φυσικα δεν μιλαω για την high end κατηγορια αλλα για αυτο το ευρος τιμων που αναφερεται το θεμα.....ειναι προφανες φανταζομαι...

Ασχετο το σχολιο σου..ας επαιρνες ενα με πορτακι τοτε...τι καθεσαι και το συγκρινεις με τα υπολοιπα αφου δεν χρησιμοποιεις ουτε το 10% των δυνατοτητων του?

Πάνο έκτισες τον συλλογισμό σου πάνω σε κάτι που δεν στέκει. Μπορείς να βάλεις το asphalt σε SD. Τέλος συζήτησης.

Δημοσ.

Πάνο έκτισες τον συλλογισμό σου πάνω σε κάτι που δεν στέκει. Μπορείς να βάλεις το asphalt σε SD. Τέλος συζήτησης.

Δεν τα λες ολα..ενα ποσοστο περνα στην sd...οχι ολη η εφαρμογη...

Δημοσ.

αντε παλι τα ιδια κ τα ιδια σαν τους γερους...

ρε ο ανθρωπος δεν εγραψε ουτε λεξη για παιχνιδια, ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Δημοσ.

Υπάρχει και το unroot σε περίπτωση που το ξέχασες. Την τελική πόοοσες εφαρμογές θα βάλει πια; στα WP τα έχεις όλα εκτός από τις εφαρμογές. Δεν πειράζει όμως που δεν έχουμε λεφτά, έχουμε πορτοφόλι... ;)

Για να  κάνεις root σε Motorola κινητό πρέπει να ζητήσεις τον κωδικό απο την Motorola και αυτόματα χάνεις την εγγύηση.

• Like 3
Δημοσ.

Για να  κάνεις root σε Motorola κινητό πρέπει να ζητήσεις τον κωδικό απο την Motorola και αυτόματα χάνεις την εγγύηση.

Η ουσία φίλε είναι πως στα 120-140Ε πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς. Δεν μπορείς να τα χεις όλα. Απλό είναι.

Δημοσ.

Η ουσία φίλε είναι πως στα 120-140Ε πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς. Δεν μπορείς να τα χεις όλα. Απλό είναι.

Και όμως μπορείς...αυτό είναι το θέμα.
Δημοσ.

Και όμως μπορείς...αυτό είναι το θέμα.

Με WP έχεις ελλείψεις σε εφαρμογές, Multitasking etc. Όπως και να χει, την πρόταση μου του την έκανα ας αποφασίσει ο ίδιος.

Ακόμα lollipop δεν πήρε το Moto g lte

Το κανονικό της 1ης γενιάς πάντως πήρε.

Δημοσ.

Με WP έχεις ελλείψεις σε εφαρμογές, Multitasking etc. Όπως και να χει, την πρόταση μου του την έκανα ας αποφασίσει ο ίδιος.

Το κανονικό της 1ης γενιάς πάντως πήρε.

Multitasking σε android με 1 gb ram??Θα αστειευεσαι...εδω με  3gb και πολλες  φορες τα ξαναφορτωνουν απο την αρχη...

Δημοσ.

Multitasking σε android με 1 gb ram??Θα αστειευεσαι...εδω με  3gb και πολλες  φορες τα ξαναφορτωνουν απο την αρχη...

Καλά δούλεψε stock android και τα λέμε. Στο σπίτι μου υπάρχει και το 1ης και 2ης γενιάς του συγκεκριμένου τηλ. Μια χαρά δουλεύει το multitasking. Τα προβλήματα έρχονται σε βαριά παιχνίδια, αλλά και εκεί το temple run που παίζει η κόρη μου μια χαρά πάει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δούλεψε stock android και τα λέμε. Στο σπίτι μου υπάρχει και το 1ης και 2ης γενιάς του συγκεκριμένου τηλ. Μια χαρά δουλεύει το multitasking. Τα προβλήματα έρχονται σε βαριά παιχνίδια, αλλά και εκεί το temple run που παίζει η κόρη μου μια χαρά πάει.

Oκ αν μιλας για το temple run...game 10ετιας τι περιμενεις να σου απαντησω μετα?

Τεσπα..επειδη το moto g 2014 με lollilop μου εσπαγε τα νευρα..και δεν κανω καθολου πλακα...επετρεψε μου να διαφωνω καθετα σε αυτο που λες...multitasking σε κανα whats up και viber μια χαρα..απο εκει και περα αρχιζουν τα θεματα...ολοι το ξερουν αυτο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...