Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Root και μετά πάει η εγγύηση, μπορεί εσύ να μη νοιάζεσαι αλλά κάποιοι άλλοι  νοιάζονται...επίσης ναι μπορείς να τα έχεις ΌΛΑ αν πάρεις Lumia....τόσο απλό.

Υπάρχει και το unroot σε περίπτωση που το ξέχασες. Την τελική πόοοσες εφαρμογές θα βάλει πια; στα WP τα έχεις όλα εκτός από τις εφαρμογές. Δεν πειράζει όμως που δεν έχουμε λεφτά, έχουμε πορτοφόλι...;)

Δημοσ.

μενει, ναι, moto e πηρα προσφατα για 2ο και εχει 4gb, εβαλα και τις εφαρμογες μου (καμια 50αρια) και μου μεινε και μισο GB ελευθερο, απλα δεν εβαλα τις παπαριες της google & της motorola, that's the trick ;)

Μισο λεπτακι...απο τα 4 ουτε 2 δεν μενουν...και τις 50 εφαρμογες που λες ειναι ασχετο..γιατι ειναι αναλογα το τι θα βαλεις...σκεψου το fb πλεον ξεπερνα και τα 200 mb στο android...και φυσικα τα σοβαρα και ωραια games τα ξεχνας...

Μια μικρη συγκριση...σε ενα lumia 640 που εχω αυτο το διαστημα(το ειχα παρει 134 ευρω)  του εχω μια 32αρα sd class 10 και εχω ελευθερα γυρω στα 5..σχεδον ολες τις εφαρμογες και games τα εχω στην sd...φαντασου τι υλικο μπορω να περασω...μερα με νυχτα...

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα ναι, ενταξει, ειναι θεμα χρησης, fb εγω δεν βαζω, μονο fb lite/social lite, παναλαφρες εφαρμογες που κανουν την ιδια δουλεια,

στην τελικη υπαρχει και ο browser, παιχνιδια δεν παιζω ουτε στο (desktop) pc, στο κιν θα παιξω (ειμαι κατά);

Δημοσ.

Υπάρχει και το unroot σε περίπτωση που το ξέχασες. Την τελική πόοοσες εφαρμογές θα βάλει πια; στα WP τα έχεις όλα εκτός από τις εφαρμογές. Δεν πειράζει όμως που δεν έχουμε λεφτά, έχουμε πορτοφόλι... ;)

Οκ..ομως πλεον οι διαφορα στις εφαρμογες εχει μειωθει αρκετα...

Bασικα αν και γενικα συμφωνω σε καποια πραγματα που λες εδω εισαι εντελως foul... και πολυ μαλιστα

Τι μου κοτσαρετε ρε λεβεντιες οτι το android εχει του κοσμου τα games και εφαρμογες αφου ολα τα 8αρια που υπαρχουν(ειδικα στην κατηγορια κατω απο 200 ευρω ειναι η πλειοψηφεια)  δεν χορανε ουτε ενα asphalt 8???Θα σβηνω το ενα game για να περασω καποιο αλλο???Τι σοι λογικη ειναι αυτη??Δηλαδη εχω εφαρμογες αλλα δεν μπορω να τις εκμεταλλευτω...και για τα 4αρια ουτε καν αναφερομαι...

Φυσικα δεν μιλαω για την high end κατηγορια αλλα για αυτο το ευρος τιμων που αναφερεται το θεμα.....ειναι προφανες φανταζομαι...

χαχαχα ναι, ενταξει, ειναι θεμα χρησης, fb εγω δεν βαζω, μονο fb lite/social lite, παναλαφρες εφαρμογες που κανουν την ιδια δουλεια,

στην τελικη υπαρχει και ο browser, παιχνιδια δεν παιζω ουτε στο (desktop) pc, στο κιν θα παιξω (ειμαι κατά);

Ασχετο το σχολιο σου..ας επαιρνες ενα με πορτακι τοτε...τι καθεσαι και το συγκρινεις με τα υπολοιπα αφου δεν χρησιμοποιεις ουτε το 10% των δυνατοτητων του?

Δημοσ.

α ναι ε; εσυ χρησιμοποιεις το 100% δηλαδη που παιζεις παιχνιδια; τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου εδω μεσα

τα android δηλαδη ρε φιλε ειναι παιχνιδομηχανες;

ρε δεν παιρνεις ενα playstation να πουμε που θες android και δεν σε φτανει 8αρα καρτα;

Δημοσ.

α ναι ε; εσυ χρησιμοποιεις το 100% δηλαδη που παιζεις παιχνιδια; τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου εδω μεσα

τα android δηλαδη ρε φιλε ειναι παιχνιδομηχανες;

ρε δεν παιρνεις ενα playstation να πουμε που θες android και δεν σε φτανει 8αρα καρτα;

Με καθε σεβασμο..επειδη λες οτι να ναι...αφου δεν εχεις τιποτα απο εφαρμογες μεσα στο smartphone σου τοτε τι στην ευχη το ηθελες το moto e??Μας τρολλαρεις μωρε??Απο την στιγμη που δεν εχεις αποψη οπως θα επρεπε απο το κινητο σου τοτε τι μπαινεις να σχολιασεις??Για να παρασιρεις καποιον να παει να παρει καποιο android με 4gb και μετα να μας βριζει??

Επειδη εσυ δεν παιζεις games δεν πρεπει να παιζουμε και οι υπολοιποι??Εισαι σοβαρος??

Δημοσ.

50 εφαρμογες σου ειπα εχω ρε ανθρωπε, πας καλα; διαβαζεις τι γραφουμε ή στην φουτσα σου εσυ να πεις τα δικα σου μονο;

τα κιν ειναι για αλλη δουλεια ειπα οποιος θελει να παιζει games να παρει παιχνιδομηχανη, τι δεν καταλαβες;

Δημοσ.

50 εφαρμογες σου ειπα εχω ρε ανθρωπε, πας καλα; διαβαζεις τι γραφουμε ή στην φουτσα σου εσυ να πεις τα δικα σου μονο;

τα κιν ειναι για αλλη δουλεια ειπα οποιος θελει να παιζει games να παρει παιχνιδομηχανη, τι δεν καταλαβες;

Ναι και εγω ειμαι αστροναυτης που χωρεσανε 50 εφαρμογες...

Το οτι υπαρχουν εκατομμυρια games στο store το ξεχνας?Το οτι γινεται χαμος καθε φορα ποιο εχει καλυτερο cpu και gpu το ξεχνας??Για ποιον λογο ολα αυτα ???Γιατι το 99,9% ολων οσοι εχουν smartphone εστω και και για λιγο θα παιξουν τα παιχνιδακια τους.

Αρα εσυ εισαι εξαιρεση..αρα εσυ εχεις αλλες απαιτησεις..αρα οσα γραφεις σε αυτο το θεμα δεν εχουν καποια σχεση και σημασια..τοσο απλο...μην το κουραζουμε αλλο..

Δημοσ.

αντε καλα, κουκουρουκου, καμια σχεση, εσυ θα παιξεις τα παιχνιδακια σου που εισαι 12 χρονω, δεν ειναι ολοι ομως τοσο ξερεις που εχουν smartphones και εχουν και σημαντικοτερες δουλειες να κανουν στο κιν τους,

50 εχω ναι, γιατι ειμαι προγραμματιστης και ξερω και το κουμανταρω οπως γουσταρω και χωρις root παρακαλω,

τεσπα, ψιλα γραμματα αυτα για σενα, παρε εσυ κανα τερα σε sd να χωσεις τις παιχνιδαρες σου να παιζεις ολη μερα,

μονο που αλλο κινητο κι αλλο παιχνιδομηχανη, δεν θες να καταλαβεις, δεν πειραζει

Δημοσ.

αντε καλα, κουκουρουκου, καμια σχεση, εσυ θα παιξεις τα παιχνιδακια σου που εισαι 12 χρονω, δεν ειναι ολοι ομως τοσο ξερεις που εχουν smartphones και εχουν και σημαντικοτερες δουλειες να κανουν στο κιν τους,

50 εχω ναι, γιατι ειμαι προγραμματιστης και ξερω και το κουμανταρω οπως γουσταρω και χωρις root παρακαλω,

τεσπα, ψιλα γραμματα αυτα για σενα, παρε εσυ κανα τερα σε sd να χωσεις τις παιχνιδαρες σου να παιζεις ολη μερα,

μονο που αλλο κινητο κι αλλο παιχνιδομηχανη, δεν θες να καταλαβεις, δεν πειραζει

Και πόσο συνολικά είναι η διαθέσιμη μνήμη πρός τον χρήστη ?

Δημοσ.

Για προγραμματιστης μπορει να εισαι αριστος αλλα για να προτεινεις κατι ή να συμβουλευσεις καποιον το τι θα παρει(γιατι νομιζεις οτι ολοι κανουν την ιδια χρηση με εσενα) εισαι ασχετος...

Ολα οσα ειπες τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει προσφερει στο θεμα...το καταλαβαινεις αυτο?

Δημοσ.

εχουν και πολυ μεγαλη μαλιστα, γιατι ο θεματοθετης που δεν ειδες γραφει:

Καλημέρα θέλω να αγοράσω ένα smartphone έως 120ευρω για απλή χρήση (web serfing,photoshooting)

μέχρι τώρα έχω δει τα παρακάτω

LG-L90-D405N-8GB

Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/141312-samsung-galaxy-siii-mini

και ένας φίλος μου πρότεινε το παρακάτω αλλά 17 ευρώ ακριβότερο από το μπατζετ μου.

Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB

ποιο προτείνετε από τα παραπάνω η εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχουμενη

Σας ευχαριστώ.

αρα δεν αναφερει πουθενα θελω να παιζω παιχνιδια, αρα; εσυ εισαι ο παπαρας της παρεας, sorry

Δημοσ.

αρα δεν αναφερει πουθενα θελω να παιζω παιχνιδια, αρα; εσυ εισαι ο παπαρας της παρεας, sorry

Sorry κιόλας, αλλά μίλα πιο όμορφα....δε χρειάζεται να βρίζουμε ο ένας τον άλλον....

Δημοσ.

Μαλιστα..ειμαι ο παπαρας της παρεας...με ολα αυτα που γραφεις??

Γιατι μπηκες στην διαδικασια να γραψεις αφου δεν εχεις την διαθεση και την ικανοτητα να προτινεις κατι??

Και επειδη το πας ετσι...δεν αναφερει και το photoshooting??Το μοτο e καλυπτει αυτην την προυποθεση??Που το sony k750 που ειχα τραβαει καλυτερες φωτογραφιες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...