darkome Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλημέρα θέλω να αγοράσω ένα smartphone έως 120ευρω για απλή χρήση (web serfing,photoshooting) μέχρι τώρα έχω δει τα παρακάτω LG-L90-D405N-8GB Microsoft-Lumia-535-Dual-Sim http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/141312-samsung-galaxy-siii-mini και ένας φίλος μου πρότεινε το παρακάτω αλλά 17 ευρώ ακριβότερο από το μπατζετ μου. Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB ποιο προτείνετε από τα παραπάνω η εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση είναι καλοδεχουμενη Σας ευχαριστώ.
mdimitr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πήγαινε στο 640 έχει μεγάλη διαφορά με το 535 και τα αξίζει τα λεφτά του.
darkome Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το μόνο πρόβλημα μου με τον 640 εινα τα win8 που φοράει και κατά πόσο θα βρίσκω εφαρμογές (γνήσιες η σπασμένες) για να κατεβάσω σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε
GianniSM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το μόνο πρόβλημα μου με τον 640 εινα τα win8 που φοράει και κατά πόσο θα βρίσκω εφαρμογές (γνήσιες η σπασμένες) για να κατεβάσω σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε Με ένα 20αρι παραπάνω παίρνεις και το Moto G 1ης γενιάς
SIP1995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλημέρα θέλω να αγοράσω ένα smartphone έως 120ευρω για απλή χρήση (web serfing,photoshooting) Μόνο και μόνο από το τελευταίο που διάβασα, το Lumia 640 είναι η πιο καλή επιλογή....
mdimitr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 το μόνο πρόβλημα μου με τον 640 εινα τα win8 που φοράει και κατά πόσο θα βρίσκω εφαρμογές (γνήσιες η σπασμένες) για να κατεβάσω σε ευχαριστώ για την απάντηση φιλε Αυτό δυστυχώς πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου. Προσωπικά έχω καλυφθεί από το windows phone με μόνο κάνα 2 παράπονα. Η Πειραιώς δεν αξιώνεται να βγάλει ebanking app και η blizzard το Hearthstone. ενώ από άποψης καθαρά λειτουργικού λείπει ο smart dialer και θέλει εξωτερικό app και έχει ένα σπαστικό στην ρύθμιση έντασης κουδουνιού όταν έχεις συνδεδεμένα ακουστικά, δεν έχω βρεί κάτι άλλο. Βάλε κάτω τι χρήση κάνεις και δες το store. Πάντως δύσκολα θα το μετανιώσεις οι ελλείψεις δεν είναι τόσο απαγορευτικές. Η σταθερότητα στην καθημερινή χρήση είναι σημαντικότερη των features και σε αυτήν την τιμή τα android έχουν θέματα. Σε android το φτηνότερο που προτείνω είναι το moto g τα περισσότερα που είναι πιο κάτω τιμολογιακά έχουν θέματα αργά η γρήγορα.
darkome Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας......τελικά (και λογο win8) πάω για moto g η Lg l90
dialer1453 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας......τελικά (και λογο win8) πάω για moto g η Lg l90 Aνάποδα το σκέφτεσαι. Τα win 8.1 είναι ο βασικός λόγος για πας σε lumia και το μεγάλο πλεονέκτημα.
panos9553 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αυτό δυστυχώς πρέπει να το αποφασίσεις μόνος σου. Προσωπικά έχω καλυφθεί από το windows phone με μόνο κάνα 2 παράπονα. Η Πειραιώς δεν αξιώνεται να βγάλει ebanking app και η blizzard το Hearthstone. ενώ από άποψης καθαρά λειτουργικού λείπει ο smart dialer και θέλει εξωτερικό app και έχει ένα σπαστικό στην ρύθμιση έντασης κουδουνιού όταν έχεις συνδεδεμένα ακουστικά, δεν έχω βρεί κάτι άλλο. Βάλε κάτω τι χρήση κάνεις και δες το store. Πάντως δύσκολα θα το μετανιώσεις οι ελλείψεις δεν είναι τόσο απαγορευτικές. Η σταθερότητα στην καθημερινή χρήση είναι σημαντικότερη των features και σε αυτήν την τιμή τα android έχουν θέματα. Σε android το φτηνότερο που προτείνω είναι το moto g τα περισσότερα που είναι πιο κάτω τιμολογιακά έχουν θέματα αργά η γρήγορα. Αρχικα να πω πως συμφωνω σε ολα ..απλα μια παρατηρηση...προτεινετε το Moto g πρωτης γενιας..(πολυ καλο τηλ. γενικα) ΑΛΛΑ ξεχνατε κατι..εχει 8 gb ΜΟΝΟ..αν περασεις 15 εφαρμογουλες βασικες και βγαλεις και οτι πιανει και το λειτουργικο...μενει χωρος ας πουμε για να μπει το Heartstone μετα ή οτιδηποτε αντιστοιχο????Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για αυτο..
GianniSM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αρχικα να πω πως συμφωνω σε ολα ..απλα μια παρατηρηση...προτεινετε το Moto g πρωτης γενιας..(πολυ καλο τηλ. γενικα) ΑΛΛΑ ξεχνατε κατι..εχει 8 gb ΜΟΝΟ..αν περασεις 15 εφαρμογουλες βασικες και βγαλεις και οτι πιανει και το λειτουργικο...μενει χωρος ας πουμε για να μπει το Heartstone μετα ή οτιδηποτε αντιστοιχο????Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για αυτο.. To Moto G LTE, 1st gen έχει SD slot. Αυτό προτείνω.
panos9553 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 To Moto G LTE, 1st gen έχει SD slot. Αυτό προτείνω. Ναι αλλα δεν περνουν οι εφαρνοξες στην Sd...αρα δωρον αδωρον.. 1
GianniSM Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ναι αλλα δεν περνουν οι εφαρνοξες στην Sd...αρα δωρον αδωρον.. Μπαίνουν με ένα ρουτ, επιπλέον στα 140Ε δεν γίνεται να τα χεις όλα.
SIP1995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μπαίνουν με ένα ρουτ, επιπλέον στα 140Ε δεν γίνεται να τα χεις όλα. Root και μετά πάει η εγγύηση, μπορεί εσύ να μη νοιάζεσαι αλλά κάποιοι άλλοι νοιάζονται...επίσης ναι μπορείς να τα έχεις ΌΛΑ αν πάρεις Lumia....τόσο απλό.
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αρχικα να πω πως συμφωνω σε ολα ..απλα μια παρατηρηση...προτεινετε το Moto g πρωτης γενιας..(πολυ καλο τηλ. γενικα) ΑΛΛΑ ξεχνατε κατι..εχει 8 gb ΜΟΝΟ..αν περασεις 15 εφαρμογουλες βασικες και βγαλεις και οτι πιανει και το λειτουργικο...μενει χωρος ας πουμε για να μπει το Heartstone μετα ή οτιδηποτε αντιστοιχο????Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για αυτο.. μενει, ναι, moto e πηρα προσφατα για 2ο και εχει 4gb, εβαλα και τις εφαρμογες μου (καμια 50αρια) και μου μεινε και μισο GB ελευθερο, απλα δεν εβαλα τις παπαριες της google & της motorola, that's the trick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα