Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

τυποι πηρα κι εγω καναπε κρεβατι απο ικεα προσφατα... αριστη εμπειρια...

το στρωμα οντως ηρθε σε ρολο, αλλα No problem, παρολο που ειχε ελατηρια θελει 72 ωρες για να ειναι "μαχιμο"

ως τωρα οι εντυπωσεις ειναι αριστες..300 ευρω μου βγηκε το κραβατι και το στρωμα μαζι..

Ποιο στρώμα και ποιο κρεβάτι πήρες τυπε?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Ποιο στρώμα και ποιο κρεβάτι πήρες τυπε?

τυπε μου βαζεις δυσκολα αλλα θα ψαξω

https://www.ikea.gr/kathistiko/kanapedes-kai-poluthrones/kanapedes-krevatia/kanapedes-krevatia/nyhamn-trithesios-kanapes-krebati-me-strwma-elatiriwn-se-thikes-65509/19197657/

αυτο ειναι, απλα επαιξα με καλυμματα και χρωματα και βγηκε 300 εμενα...

το στρωμα εκανε 150 και ειναι αυτο με τα ελατηρια-οχι μονο αφρο-  δεν ξερω αν τα εμφανιζει το σαιτ, οταν εκανα την παραγγελια στο καταστημα βρηκαμε πιο ειναι το "καλο" στρωμα και πηρα αυτο...

πολυ καλο για τα λεφτα του...

γενικα ειμαι μεγαλος φαν της ΙΚΕΑ ως σωστο και πετυχημενο επιχειρην.......

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα σημερα στο ΙΚΕΑ, ξαπλωσα σε διαφορα στρωματα, ρε παιδια ολα μου φαινονται πολυ καλα.
Σιγουρα απο το στρωμα βιοτεχνιας 10ετιας αυτα τα στρωματα εκει με τα φρεσκα σφουγγαρια μεσα θα ειναι καλυτερα. Δεν ξερω ποιο να διαλεξω γιατι ολα μου φαινονται παρα πολυ καλα.
Επισης φοβαμαι μην κατσει μετα απο καιρο.

• Super Moderators
Δημοσ.
19 hours ago, orck said:

Αν μιλάς για στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, το γυρνάς 1-2 φορές το μήνα. Αν βαριέσαι και δεν το κάνει, να είσαι προετοιμασμένος για βαθούλωμα... 😛

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Αν μιλάς για στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια, το γυρνάς 1-2 φορές το μήνα. Αν βαριέσαι και δεν το κάνει, να είσαι προετοιμασμένος για βαθούλωμα... 😛

Βαρεθηκα ηδη που το διαβασα :) Υπαρχει κατι που να μην θελει τοσο συχνα γυρισματα;

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά θα έλεγα να πάρεις ενα κλικ πιο σκληρό από αυτό που θα σου φανεί οκ εκει. Δεν ξέρω αν είναι σωστή συμβουλή, εμπειρικά το λέω.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, orck said:

Βαρεθηκα ηδη που το διαβασα :) Υπαρχει κατι που να μην θελει τοσο συχνα γυρισματα;

Σκληρή δουλειά άσε... 😛

Δημοσ.

Νομίζω τα στρώματα του ικεα έχουν μόνο την μία τους πλευρά διαμορφωμένη για χρήση και δεν μπορείς να το " γυρίσεις "

Δεν έχουν δύο πλευρές όπως έχουμε συνηθίσει εδώ και δεν μπορείς να το " γυρίσεις "  

Το βαθούλωμα  δεν νομίζω να το γλυτώσεις αλλά μερικά έχουν 25 χρόνια εγγύηση λέει που εγώ με δυσκολία το πιστεύω .

• Super Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, siracos said:

Νομίζω τα στρώματα του ικεα έχουν μόνο την μία τους πλευρά διαμορφωμένη για χρήση και δεν μπορείς να το " γυρίσεις "

Δεν έχουν δύο πλευρές όπως έχουμε συνηθίσει εδώ και δεν μπορείς να το " γυρίσεις "  

Το βαθούλωμα  δεν νομίζω να το γλυτώσεις αλλά μερικά έχουν 25 χρόνια εγγύηση λέει που εγώ με δυσκολία το πιστεύω .

Μπορείς να φέρεις "τα πόδια στο κεφάλι" σε αυτά αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

Ναι μπορείς  αλλά δεν νομίζω να γίνετε και τίποτα , το βαθούλωμα γίνετε συνήθως στην μέση ,  και με την περιστροφή το βαθούλωμα μένει σχεδόν στην ίδια θέση .

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναλογα τις αναλογίες κορμού/ποδιών του ατόμου...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 8:12 ΜΜ, orck είπε

Πηγα σημερα στο ΙΚΕΑ, ξαπλωσα σε διαφορα στρωματα, ρε παιδια ολα μου φαινονται πολυ καλα.
Σιγουρα απο το στρωμα βιοτεχνιας 10ετιας αυτα τα στρωματα εκει με τα φρεσκα σφουγγαρια μεσα θα ειναι καλυτερα. Δεν ξερω ποιο να διαλεξω γιατι ολα μου φαινονται παρα πολυ καλα.

Μην το φοβάσαι καθόλου.10 χρόνια περίπου σε κρεβάτι του γιου μου είναι όπως ήταν καινούργιο.Χωρίς περιστροφές , γυρίσματα και πολύ άνετο για ύπνο.

Μάλιστα ετοιμάζομαι να πάω και εγώ να πάρω ένα για αλλαγή του δικού μου που το έχω πολλά χρόνια.Δυστυχώς οι τιμές από δικές μας βιοτεχνίες για ένα υποφερτό στρώμα μας οδηγούν στο ΙΚΕΑ.

Δημοσ.

Εχω πιστωτικο απο ΙΚΕΑ οποτε οτι παρω θα ειναι απο ΙΚΕΑ

Κοιταζω σε δυο που με ενδιαφερουν να παω να δω απο το καταστημα και βλεπω οτι γραφουν τα παρακατω " Σχεδιασμένο για χρήση από τη μία πλευρά, δε χρειάζεται να το γυρίσετε.Μεταφέρεται εύκολα στο σπίτι, καθώς το στρώμα είναι σε συσκευασία ρολού. " Εδω λεει ουτε για γυρισμα ποδια κεφαλι, αυτο το βλεπω θετικα.

Τελικα η διασταση που με ενδιαφερει ειναι η 140Χ200, οποτε η τιμη για HOVAG ειναι 329 και για HAMARVIK ειναι 199, εχει κανεις ιδεα για ποιο λογο εχουν τετοια διαφορα τιμης;

Δημοσ.

Πήγαινε εκεί που λέει υλικά και θα καταλάβεις τις διαφορές . Η βασική τους από όσο καταλαβαίνω είναι στα ελατήρια .

Αν έχεις και κανά κινητό cosmote whats up πάρε και κωδικό να πάρεις έκπτωση 10% κάθε τρίτη και πέμπτη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...