Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχουν και 400-800, δεν πας κατευθείαν από τα 100-300 στα 1000-2000 :P

Δημοσ.

υπάρχουν και 400-800, δεν πας κατευθείαν από τα 100-300 στα 1000-2000 :P

Ναι σίγουρα :) Σε αυτή την κατηγορία έχουν και τα IKEA νομίζω

Εγώ πάντως με 500-600€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) πήρα κρεβάτι, στρώμα και ανώστρωμα από ΙΚΕΑ και είμαι ικανοποιημένος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω συγκρίνει με φτηνότερα μοντέλα αλλά το Platinum μοντέλο της σειράς Optimum της Mediastrom είναι εντυπωσιακό...

Δεν δίνω 1200-1300 για στρώμα βέβαια, προτιμώ να πάρω 4Κ 32αρι monitor :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι σπίτι να δω ακριβώς μοντέλο . Mediastrom χωρίς ελατήρια γύρω στο 500άρι αν θυμάμαι καλά. Στον ενάμιση χρόνο κάθησε. Αλλαγή στην εγγύηση με άλλο. Είχε κοριούς!!!!! %#}{}#....αλλαγή με άλλο. Δεύτερος χρόνος και αυτό κάθησε!

Δημοσ.

Του ΙΚΕΑ που είχα πάρει, το έχω για το εξοχικό, που πάω μια στο τόσο. Δεν είναι άσχημο αλλά δεν συγκρίνεται όμως σε καμία περίπτωση με αυτό απο τα Mediastrom των 750€ (σειρά Advanced) που κοιμάμαι καθημερινά. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να έδινα ακόμα περισσότερα χρήματα για ακόμα καλύτερο στρώμα.

Κι εγώ παλαιότερα, δεν πίστευα οτι θα έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο ένα καλό/ακριβό στρώμα, αλλά τελικά όντως έχουν διαφορά. Ακόμα και τους γονείς μου που έπεισα πρόσφατα να δώσουν επιτέλους λεφτά για κάτι καλό, μετάνιωσαν που τόσα χρόνια κοιμόντουσαν στην παλιατζούρα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι σπίτι να δω ακριβώς μοντέλο . Mediastrom χωρίς ελατήρια γύρω στο 500άρι αν θυμάμαι καλά. Στον ενάμιση χρόνο κάθησε. Αλλαγή στην εγγύηση με άλλο. Είχε κοριούς!!!!! %#}{}#....αλλαγή με άλλο. Δεύτερος χρόνος και αυτό κάθησε!

το γύρναγες κάθε μήνα? ίσως να θέλει και συχνότερα...

Δημοσ.

Καλα χοροπηδας στο κρεβατι ρε παυλιδις;

Το ενα 2,5 χρονια, το άλλο 4 με το ζορι...

Μηπως παιζεις και μπαλα πανω στο στρωμα;

Η αλήθεια ειναι οτι ακομα και για διάβασμα, σερφάρισμα ή και πρωινό καφε αράζω στο κρεβάτι οποτε κάθεται. Αν ξεχάστω και δε το γυρίσω και δυο μήνες να τες πετάχτηκαν οι σουστες. Το άλλο είχε πρόβλημα, έμαθα έπειτα και απο άλλους οτι τους σκίστηκε στις ραφές αλλα το είχα ήδη σουτάρει για να κάνουμε ομαδική μανούρα...

Δημοσ.

Παιδια, οσοι πηρατε στρωμα απο ικεα και ηταν σε ρολο,

μετα αν θελετε μπορειτε εσεις οι ιδιοι να το ξανατυλιξετε ως ρολο;

Ρωτώ γιατι μερικα πραγματα οταν τα αποσυσκευασεις, δυσκολα τα ξανα-κανεις οπως ηταν αρχικα συσκευασμενα.

Αλλα αν ειναι 'δεκτικα' τυλιγματος σε ρολο, θα μπορουσες να το κανεις ρολο οπως οταν το αγορασες.

(ρωτα για τυχον μετακομισεις, αλλα και τυχον αποθηκευση, το ρολο ειναι οτι βολικοτερο απο το να εχεις ενα στρωμα ορθιο)

Δημοσ.

Μπα, έτσι όπως το είδα, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να το ξανακάνεις ρολό. Γιατί η συσκευασία τους είναι σε κενό αέρα. Για αυτό και έχουν ελάχιστο όγκο, αλλά και θέλουν κάποιες ώρες ώστε να "απορροφήσουν" αέρα μετά το άνοιγμα και να πάρουν την κανονική τους μορφή.

Πάντως όπως σωστά αναφέρθηκε, τα περισσότερα στρώματα (αν όχι όλα) του ΙΚΕΑ είναι σε ρολό η συσκευασία τους.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

Σκοπεύω να αγοράσω το Stora υπερυψωμένο κρεβάτι από ΙΚΕΑ.

Το θέμα είναι το στρώμα. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 170-200ευρώ.

Έχω βρει αυτό από ΙΚΕΑ.

1. Τι άποψη έχετε; Αξίζει τα λεφτά του ή με ίδια χρήματα παίρνω κάτι καλύτερο από αλλού;

2. Μου κάνει εντύπωση που παρόλο που είναι 200x140cm στρώμα, ζυγίζει μόλις 23,5kg. (άραγε ένα μη ΙΚΕΑ 21cm στρώμα πόσο ζυγίζει; ).

Είναι καλό αυτό;

Να σημειωθεί ότι το παραπάνω κρεβάτι θα χρησιμοποιηθεί από εμένα (97kg) και ίσως ένα ελαφρύ στρώμα να επιβαρύνει λιγότερο το κρεβάτι από βάρος.

3. Απ' όσο ξέρω, το ΙΚΕΑ τα δίνει σε ρολό τα στρώματα. Πόσες ώρες θέλει το στρώμα να είναι ανοιχτό προτού κοιμηθεί κάποιος πάνω του;

Δημοσ.

Διπλό στρώμα ΙΚΕΑ με ελατήριο (νομίζω το sultan κάτι ήταν) το έχω 8 χρόνια και είναι κομπλέ! Μαζί με το κρεβάτι μου είχε βγεί τότε γύρω στα 450€ αν θυμάμαι καλά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Και βρεθηκα με δωροκαρτα απο ΙΚΕΑ την οποια σκεφτομαι να ξεκοκαλησω σε αγορα ενος στρωματος ΙΚΕΑ (η δωροκαρτα ειναι απο το ΙΚΕΑ, ακουω προτασεις απο αλλα καταστηματα μονο εαν δεχονται σαν πληρωμη την δωροκαρτα ΙΚΕΑ, αλλιως τσαμπα κοπος).

Το μονο που ξερω σαν δεδομενο ειναι οτι εχω κρεβατι 160Χ200 για την ωρα εχει ενα στρωμα βιοτεχνιας "οτι να' ναι", εγω κοιμαμαι καλα, αλλα λεμε να κοιμομαστε καλυτερα.
Εχουμε ιδεα τι παιζει; Θα ηθελα ιδεατα να κινηθω στο ποσο των 300ευρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Και βρεθηκα με δωροκαρτα απο ΙΚΕΑ την οποια σκεφτομαι να ξεκοκαλησω σε αγορα ενος στρωματος ΙΚΕΑ (η δωροκαρτα ειναι απο το ΙΚΕΑ, ακουω προτασεις απο αλλα καταστηματα μονο εαν δεχονται σαν πληρωμη την δωροκαρτα ΙΚΕΑ, αλλιως τσαμπα κοπος).

Το μονο που ξερω σαν δεδομενο ειναι οτι εχω κρεβατι 160Χ200 για την ωρα εχει ενα στρωμα βιοτεχνιας "οτι να' ναι", εγω κοιμαμαι καλα, αλλα λεμε να κοιμομαστε καλυτερα.
Εχουμε ιδεα τι παιζει; Θα ηθελα ιδεατα να κινηθω στο ποσο των 300ευρω

Πας και δοκιμάζεις επιτόπου αυτά που είναι στο μπάτζετ σου!

Δημοσ.

τυποι πηρα κι εγω καναπε κρεβατι απο ικεα προσφατα... αριστη εμπειρια...

το στρωμα οντως ηρθε σε ρολο, αλλα No problem, παρολο που ειχε ελατηρια θελει 72 ωρες για να ειναι "μαχιμο"

ως τωρα οι εντυπωσεις ειναι αριστες..300 ευρω μου βγηκε το κραβατι και το στρωμα μαζι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...