Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι για στρωμα και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με στρωμα απο ικεα.Υπαρχει κανα καλο?

Οποιος εχει ας γραψει και ποιο απ ολα εχει δοκιμασει..ευχαριστω!

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλες φορες μπηκα στον πειρασμο να δω για στρωμα στο ικεα.

Αλλα ενω ολα τα αλλα επιπλα ειναι σε 'επιπεδες' και μικρες/σπαστες συσκευασιες, αυτο θελει μεταφορικη εταιρια, δεν μπορεις να το βαλεις απλα σε ενα ΙΧ. Και καπου εκει το αφηνω το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλες φορες μπηκα στον πειρασμο να δω για στρωμα στο ικεα.

Αλλα ενω ολα τα αλλα επιπλα ειναι σε 'επιπεδες' και μικρες/σπαστες συσκευασιες, αυτο θελει μεταφορικη εταιρια, δεν μπορεις να το βαλεις απλα σε ενα ΙΧ. Και καπου εκει το αφηνω το θεμα.

Γίνονται ρολό πολλά στρώματά του και μπορείς να τα μεταφέρεις (σε σχάρα σίγουρα ή σε λίγο μεγάλο αυτοκίνητο)

Ειμαι για στρωμα και ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις εμπειρια με στρωμα απο ικεα.Υπαρχει κανα καλο?

Οποιος εχει ας γραψει και ποιο απ ολα εχει δοκιμασει..ευχαριστω!

Εγώ έχω δοκιμάσει δύο, όχι από τα πολύ ακριβά τους. Το πρώτο αν και μαλάκωσε σχετικά γρήγορα είναι ικανοποιητικό (huglo sultan αν δεν κάνω λάθος) το οποίο νομίζω ότι το έχουν σταματήσει πάντως

Το άλλο είναι ένα στρώμα αφρού χωρίς ελατήρια σε συνδυασμό με ανώστρωμα ΙΚΕΑ, malfors νομίζω το μοντέλο και προς το παρόν είναι πολύ καλό :)

Σε κάθε περίπτωση δέχονται αλλαγή στις 40 μέρες νομίζω (αν δεν σε βολεύει το πας πίσω δηλαδή) κι έχουν και 10 χρόνια εγγύηση

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ έχω πάρει. Όχι ιδιαίτερο ακριβό, γύρω στα 120€ έδωσα. Μια χαρά είναι, προσωπικά όσες φορές έχω κοιμηθεί, δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα.

Αυτό που με βόλεψε πάρα πολύ, ήταν ότι το πήρα σε ρολό, οπότε η μεταφορά του έγινε πανεύκολα.

• Like 4
Δημοσ.

Κι εγώ έχω πάρει. Όχι ιδιαίτερο ακριβό, γύρω στα 120€ έδωσα. Μια χαρά είναι, προσωπικά όσες φορές έχω κοιμηθεί, δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα.

Αυτό που με βόλεψε πάρα πολύ, ήταν ότι το πήρα σε ρολό, οπότε η μεταφορά του έγινε πανεύκολα.

Στον εκαναν στο ικεα 'ρολο', ή το εκανες μονος σου;

Φανταζομαι ομως σε λιγα στρωματα θα μπορει να γινει αυτο, πχ αν ειναι 'χοντρο' ή με ελατηρια, δεν ξερω αν γινεται.

Δημοσ.

Στον εκαναν στο ικεα 'ρολο', ή το εκανες μονος σου;

Φανταζομαι ομως σε λιγα στρωματα θα μπορει να γινει αυτο, πχ αν ειναι 'χοντρο' ή με ελατηρια, δεν ξερω αν γινεται.

Σε ρολό τα πουλάνε τα περισσότερα! (εκτός από τα εκθεσιακά)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ρολό είναι συσκευασμένα όσα δεν έχουν ελατήρια. Είχα πάρει ένα , όλα καλά μέχρι που έκανα το λάθος να του αφαιρέσω το κάλυμμα για να το πλύνω. Ε λοιπόν μπήκε στο πλύσιμο και δεν κατάφερα να το ξαναβάλω ποτέ. 5 χρόνια κράτησε. Μετά πήρα ένα λίγο καλύτερο (sultan -κάτι θα το δω) με ανεξάρτητα ελατήρια και λατέξ γύρω στα 200€. Μια χαρά μέχρι τώρα κι έχω και τα μικρά να χοροπηδάνε πάνω σαν τρελά. 

Επεξ/σία από johnpapoulias
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ρολό είναι συσκευασμένα όσα δεν έχουν ελατήρια. 

Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι μόνο αυτά

• Like 1
Δημοσ.

παιδες λιγο προσοχή, ειχα παει ένα (οοοο) sultan (κατι) και μου διαλυθηκε (εσκισε) στα 2,5 χρόνια με φυσιολογική χρήση....

το πηγα πισω, μιλησα με την κοπελα που ήταν εκει και το μονο που καταφερα ήταν να παρω ένα εκπτωτικό 20% για επομενη αγορά γιατι είχε περάσει πολυς καιρός... Οπως ήμουν το πεταξα στον πρώτο καδο που πέτυχα στη Νικαια...

• Like 1
Δημοσ.

παιδες λιγο προσοχή, ειχα παει ένα (οοοο) sultan (κατι) και μου διαλυθηκε (εσκισε) στα 2,5 χρόνια με φυσιολογική χρήση....

το πηγα πισω, μιλησα με την κοπελα που ήταν εκει και το μονο που καταφερα ήταν να παρω ένα εκπτωτικό 20% για επομενη αγορά γιατι είχε περάσει πολυς καιρός... Οπως ήμουν το πεταξα στον πρώτο καδο που πέτυχα στη Νικαια...

Εγγύηση δεν είχε; Επίσης κάποια μοντέλα τα είχαν αποσύρει - ανακαλέσει, δεν θυμάμαι

Δημοσ.

Ok και εγω πηρα ενα αντιστιχο στρωμα απο ικεα και μου εχει σχιστει ηδη σε καποια σημεια αν μου την κανουν αλα γαλλικα θα τους κανω καμια καταγγελια σε κανα ινκα κτλ

Δημοσ.

Εγγύηση δεν είχε; Επίσης κάποια μοντέλα τα είχαν αποσύρει - ανακαλέσει, δεν θυμάμαι

24 μηνες ειχε τοτε... Δεν ξερω αν επαιξε ανακληση κλπ, οπως ήταν το πεταξα απο τα νευρα μου και πηγα πηρα ένα απο μια βιοτεχνία το οποίο ειναι παλι για πεταμα μετα απο 4 χρόνια (εχουν πεταχτεί οι σουστες) αλλα τουλαχιστον ειχε 60% λιγότερο...

Ok και εγω πηρα ενα αντιστιχο στρωμα απο ικεα και μου εχει σχιστει ηδη σε καποια σημεια αν μου την κανουν αλα γαλλικα θα τους κανω καμια καταγγελια σε κανα ινκα κτλ

πηγαινε το οσο το δυνατόν νωρίτερα γινεται!

Δημοσ.

Καλα χοροπηδας στο κρεβατι ρε παυλιδις;

Το ενα 2,5 χρονια, το άλλο 4 με το ζορι...

Μηπως παιζεις και μπαλα πανω στο στρωμα;

Δημοσ.

Καλα χοροπηδας στο κρεβατι ρε παυλιδις;

Το ενα 2,5 χρονια, το άλλο 4 με το ζορι...

Μηπως παιζεις και μπαλα πανω στο στρωμα;

"μπάλα" ;) :P

• Like 3
Δημοσ.

πηρα πριν 6 μηνες στρωμα απο το ικεα με ελατηρια παχους 20-30 εκ. κοστισε γυρω στα 120€ και ηταν σε ρολο παναλαφρο και ευκολο στην μεταφορα. το ξετιλυξα σπιτι και σε μερικες ωρες ηταν ετοιμο για χρηση. δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης και κοιμαμαι πολυ καλα (βεβαια εχω και τουμπανο μαξιλαρι οχι απο το ικεα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...