Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει καποιος να αφησει το Note 3 και να παει στο 4?

Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες τελικα?

Μηπως οσοι εχουν το note 3 να περιμενουν και να πανε  απευθιας στο note 5?

Δημοσ.

Είμαι ένας από τους ευτυχείς κατόχους του note 3! Περιμένω να δω το note 5 γιατί το 3 με καλύπτει σε όλα αξιοπρεπέστατα. Αν κάνουν καμιά χαζομάρα (χωρίς microSD, χωρίς αποσπώμενη μπαταρία) θα χτυπήσω ένα note 4. 

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι ένας από τους ευτυχείς κατόχους του note 3! Περιμένω να δω το note 5 γιατί το 3 με καλύπτει σε όλα αξιοπρεπέστατα. Αν κάνουν καμιά χαζομάρα (χωρίς microSD, χωρίς αποσπώμενη μπαταρία) θα χτυπήσω ένα note 4. 

Μπαταρια εχεις παρει και δευτερη στο note 3? Kαλα εχεις δικιο αν κανουν τετοια βλακεια θα παει απατο....

Δημοσ.

Μπαταρια εχεις παρει και δευτερη στο note 3? Kαλα εχεις δικιο αν κανουν τετοια βλακεια θα παει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ....

Ναι έχω και 2η στο note 3. Το λιώνω κάθε μέρα και μου χρειάζεται

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει καποιος να αφησει το Note 3 και να παει στο 4?

Ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες τελικα?

Μηπως οσοι εχουν το note 3 να περιμενουν και να πανε  απευθιας στο note 5?

Ακριβώς όπως το είπες φίλε μου... περίμενε το Note 5...Όμως ακόμα και το note 5 να βγει το note 3 θα είναι ακόμα αξιόλογο κινητό... Μια custom rom, overlooking και δεν χρειάζεται να δώσεις τσάμπα λεφτά για να πάρεις κάτι που έχει λίγες διάφορες από αυτό που έχεις
  • Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι πολλοι αυτο περιμενουν.Θελουν πρωτα να δουνε αν θα εχει το Note 5 αποσπωμενη και sd.

Εαν οχι,το Note 4 θα εξαφανιστει στην στιγμη απο τα ραφια με αναλογη αυξηση της τιμης...

Εγω το ρισκαρα βρηκα 8πυρηνο 910c(σε τιμη ανταγωνιστικη) που ουτως ή αλλως ειναι θηριο και οποτε με καλυπτει και θα με καλυπτει για πολλα χρονια απο τωρα.Αλλωστε και στο Note 5 μετα θα επρεπε να περιμενω παλι κανα 6μηνο και κατι ωστε να πεσει σε λογικη τιμη.

Συν οτι θεωρω το Note 4 απλα το πιο αψογο smartphone σχεδιαστικα και ποιοτικα.Αλουμινιο φοβερο περιμετρικα,φανταστικη αισθηση κρατηματος,δερματινη πισω που το κανει αρχοντικο και ζεστο,τρομερο κρατημα στο χερι,και μικρα bezzels.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...