La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Καλημέρα παιδια. Όπως λέει και ο τίτλος έχω αυτό το error. os: windows 7 pro 64 pc: της υπογραφής μου κατέβασα όλα τα αυτόματα troubleshooter της Microsoft και δε διορθώθηκε. Τόσο καιρό είχα εγκατεστημένο το advanced care system δε ξέρω πιθανόν να την έκανε αυτό τη ζημιά. Έκανα update drivers μήπως ήταν κάποιο θέμα, έκλεισα firewall μήπως και αλλά δεν είχα αποτέλεσμα. Έκανα και system restore μια εβδομάδα πίσω αλλά τίποτα. Πριν κάνω repair system ή επανεγκατάσταση μήπως έχετ καμιά άλλη ιδέα;
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ημερομηνια και ώρα ειναι σωστά ρυθμισμένα? Γενικα δοκιμασε αυτα http://www.techanges.com/fix-windows-update-error-8024402f/
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι το τσέκαρα και αυτό άλλαξα και time zone και το επανέφερα κιόλας αλλά δε διορθώθηκε.
Euclides Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Διέγραψε το αρχείο: C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb Μετά κάνε restart και δοκίμασε να ξανακάνεις update.
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αυτό το έκανε το troubleshooter της Microsoft 4 φορές αλλά πάλι το ίδιο γινόταν. Στο troubleshooter φαινόταν το error και έλεγε not fixed. Δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο ''επίμονο'' error. Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει.
Euclides Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Είσαι σίγουρος ότι το διέγραψε? Γιατί δεν το διαγράφεις μόνος σου? Κάνε μια δοκιμή. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
La_MoRt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ναι έχεις δίκιο θα το δοκιμάσω και θα σου πω σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα