Προς το περιεχόμενο

Συνεργειο για ΤΟΥΟΤΑ

geogoku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ξερεις καποιος καλο και οικονομικο συνεργειο?

απο την "μαμα" μου ζητανε αρκετα χρηματα κ σκεφτηκα μηπως μπορεσω να εξοικονομισω καποια χρηματα μιας και φετος θελω κ λαστιχα κ τακακια οποτε...

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιοχη? Αν εισαι Αθηνα και νοτια προαστεια, Γιαννοπουλος στον Αγ.Δημητριο, Σουλιου 154.. googlαρε γιαννοπουλος toyota αι θα σου βγαλει τηλ κλπ.. Εχω αρκετα φιλαρακια που κανουν τις δουλειες τους εκει οπως και τις βελτιωσεις τους και ειναι ολοι ευχαριστημενοι! 

ανατολικα μενω αλλα δουλευω νοτια οποτε μπορω να το κανονισω.

δεν εχω θεμα με την περιοχη αρκει να ειναι καλος μαστορας και να εχει προσιτες τιμες

• 1 μήνα μετά...

Για Αθηνα στο Ν.Ηρακλειο ξερω καπιον οικονομικο που του εχω απολυτη εμπιστοσυνη . Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm.

Τεσσερα χρόνια τώρα πάω το yaris ( του 2007) στον SIANIS και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ακόμα και σε φάση που τους έδωσα το ελέυθερο να κάνουν ότι μάζεμα θεωρούν ότι πρέπει να γίνει, ήταν πολύ τίμιοι στην εκτίμηση και στην εργασία τους.

Ατάκα από μάστορα "μια χαρά είναι το αμάξι , δεν θέλει κάτι άλλο" δεν είχα ξανακούσει :-D

Τεσσερα χρόνια τώρα πάω το yaris ( του 2007) στον SIANIS και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ακόμα και σε φάση που τους έδωσα το ελέυθερο να κάνουν ότι μάζεμα θεωρούν ότι πρέπει να γίνει, ήταν πολύ τίμιοι στην εκτίμηση και στην εργασία τους.

Ατάκα από μάστορα "μια χαρά είναι το αμάξι , δεν θέλει κάτι άλλο" δεν είχα ξανακούσει :-D

Ο εχθρος του φθηνου ειναι το φθηνοτερο. Εγω νομιζα οτι επαιρνα κατι σε πολυ καλη τιμη και καποια στιγμη το βρηκα πιο φθηνα ακομη

πχ φ.αερος στην αρχη που δεν ειχα ψαχτει 10ε ..μετα το εψαξα στο internet το βρηκα 5ε και τωρα στα 3.5ε!!!

Ετσι και ο μαστορας.. Μου λεει μια φορα ..να τα αλλαζεις ολα μαζι για να τα θυμασαι.. Μα επειδη αλλαζω τα λαδια θα αλλαξω τα μπουζι και το φιλτρο αερος..!

Περιοχη? Αν εισαι Αθηνα και νοτια προαστεια, Γιαννοπουλος στον Αγ.Δημητριο, Σουλιου 154.. googlαρε γιαννοπουλος toyota αι θα σου βγαλει τηλ κλπ.. Εχω αρκετα φιλαρακια που κανουν τις δουλειες τους εκει οπως και τις βελτιωσεις τους και ειναι ολοι ευχαριστημενοι! 

Κι εγώ εκεί πάω το Starletάκι, θα ήθελα να μάθω όμως αν υπάρχει κάποιος που να τα ξέρει με κλειστά μάτια που λέει ο λόγος.

Όχι μόνο τα απλά/βασικά, αλλά και συμπιέσεις, χρονισμούς βαλβίδων κ.ά..

Δεν τον έχω ρωτήσει τον Γιαννόπουλο, αλλά και να ξέρει, δεν ξέρω αν θα κάτσει να ασχοληθεί σε τέτοιο βαθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...