Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,εφτασε ο καιρος να κανω την πολυποθητη αλλαγη οθονης μετα απο 3 χρονια.Το παρον μονιτορ ειναι μια philips brillance με 2ms αποκριση 60hz.To ερωτημα ειναι,αναλυση η hz?παιζω online games οπως bf4,titanfall και γενικοτερα fps.Ποσο εως 300 ευρω.Το υπολοιπο συστημα αποτελειται απο i7 4770k,gtx 970,16g ram,240g ssd κτλ κτλ.περιμενω τη βοηθεια σας και τις προτασεις σας :-D

Δημοσ.

Τα περισσότερα hz κάνουν την εικόνα ποιο ομαλή,  συν ότι βλέπεις της αλλαγές ποιο γρήγορα, συν ότι έχεις λιγότερο input lag, πολλοί λένε ότι αυτό κάνει μεγάλη διαφορά στα Online.

Καλό είναι πάντως να διαβάσεις κριτικές για της οθόνες αφού πολλές φορές οθόνες με ίδια στοιχεία στα χαρτιά μπορεί να έχουν δραστικά διαφορετικά στοιχεία στην πράξη.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις 144 Hz με 300 ευρω, στην καλυτερη να παρεις μια κορεατικη single input που overclocked να σου βγαζει κανενα 100. Βεβαια η λεγαμενη κορεατικη θα ειναι και 1440p , οποτε θα ικανοποιησεις μερικως και τα δυο που θελεις. 

Μιλαω παντα για 27ρες οθονες, για μικροτερες ιδεα δεν εχω περαν της Dell 2515h . 

Αμα δεν θελεις κορεατικη κοιτας μονο για <27 ινστες 1440p.  

Δημοσ.

Θεωρώ ότι αξίζουν, όταν αφενώς έχεις κατάλληλη Gpu (έχεις) και η οθόνη επιπλέον υποστηρίζει motion blur reduction η gsync. Στα 300 ευρώ υπάρχει η πολύ καλή LG 24GM77, η οποία, αν και χωρίς gsync, έχει τα καλύτερα color presets και αντίθεση από όλες τις 144hz tn οθόνες και πολύ αποδοτικό σύστημα μείωσης του motion blur.

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-24gm77-p21911/test.html

https://www.skroutz.gr/s/5631229/LG-24GM77.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+24gm77

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις 144 Hz με 300 ευρω, στην καλυτερη να παρεις μια κορεατικη single input που overclocked να σου βγαζει κανενα 100. Βεβαια η λεγαμενη κορεατικη θα ειναι και 1440p , οποτε θα ικανοποιησεις μερικως και τα δυο που θελεις. 

Μιλαω παντα για 27ρες οθονες, για μικροτερες ιδεα δεν εχω περαν της Dell 2515h . 

Αμα δεν θελεις κορεατικη κοιτας μονο για <27 ινστες 1440p.  

Υπαρχει στα 295€ 144hz. Και εγω απο εκει την πηρα. Προσωπικη μου αποψη ναι αξιζει. Διαφορα 60hz με 120 ειναι απλα χαωτικη. Ακομα και σε περιβαλλον windows.

Θεωρώ ότι αξίζουν, όταν αφενώς έχεις κατάλληλη Gpu (έχεις) και η οθόνη επιπλέον υποστηρίζει motion blur reduction η gsync. Στα 300 ευρώ υπάρχει η πολύ καλή LG 24GM77, η οποία, αν και χωρίς gsync, έχει τα καλύτερα color presets και αντίθεση από όλες τις 144hz tn οθόνες και πολύ αποδοτικό σύστημα μείωσης του motion blur.

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-24gm77-p21911/test.html

https://www.skroutz.gr/s/5631229/LG-24GM77.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+24gm77

Πολυ καλη και η LG που προτεινει ο φιλος.

Δημοσ.

στην καλυτερη να παρεις μια κορεατικη single input που overclocked να σου βγαζει κανενα 100. Βεβαια η λεγαμενη κορεατικη θα ειναι και 1440p , οποτε θα ικανοποιησεις μερικως και τα δυο που θελεις

Και αυτή είναι μια επιλογή.

TS ασχολείσαι με competitive gaming-esports; Αν ασχολείσαι και δε σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη ανάλυση/μέγεθος και τα καλύτερα panel μπορείς να ψαχτείς με 144hz αλλά για μένα θέλει σκέψη.Να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά.Ότι και να κάνεις μη μείνεις μόνο σε κριτικές και γνώμες,να δοκιμάσεις και από κοντά καλύτερα και τα μεν και τα δε.

Δημοσ.

Οχι παιδια competitive ουτε για αστειο,παιζω για την πλακα μου με την παρεα.Δεν ειμαι pro:-P.Απλως οταν πηρα την καρτα εκατσε μια στραβη,κατι ενφια και δεν πηρα και την οθονη πακετο.Δεν καταλαβαινω την εννοια κορεατικη?Εχω δει οτι οι Benq ειναι πιο διαδεδομενες στο χωρο του gaming απλα δεν θελω να σκασω ενα σκασμο χρημα απο τη στιγμη που δεν ειμαι pro;-)παρεπιπτοντως οι 24 ιντσες ειναι ιδανικο για μενα.Τι κοιταμε σε μια οθονη εκτως απο χρονο αποκρισης και hz?Η αντιθεση παιζεθ τοσο μεγαλο ρολο?

Δημοσ.

Οχι παιδια competitive ουτε για αστειο,παιζω για την πλακα μου με την παρεα.Δεν ειμαι pro:-P.Απλως οταν πηρα την καρτα εκατσε μια στραβη,κατι ενφια και δεν πηρα και την οθονη πακετο.Δεν καταλαβαινω την εννοια κορεατικη?Εχω δει οτι οι Benq ειναι πιο διαδεδομενες στο χωρο του gaming απλα δεν θελω να σκασω ενα σκασμο χρημα απο τη στιγμη που δεν ειμαι pro;-)παρεπιπτοντως οι 24 ιντσες ειναι ιδανικο για μενα.Τι κοιταμε σε μια οθονη εκτως απο χρονο αποκρισης και hz?Η αντιθεση παιζεθ τοσο μεγαλο ρολο?

Κορεατικες εταιριες βγαζουν μερικες πολυ καλες και συγχρόνως οικονομικες οθόνες, καποιες απο τις οποιες εχουν το χαρακτηριστικο οτι μπορεις να υπερχρονισεις τιν ρυθμο ανανεωσης τους ωστε να πιανεις πιο πολλα Hz. Οριστε ισως η καλυτερη περιπτωση τετοιας, με overclockable AH-IPS panel.

http://www.ebay.de/itm/Ultimate-Perfect-Pixel-Crossover-2795QHD-AHIPS-LED-27-Monitor-2560-x-1440-DVI-D-/141577458107?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20f6ac91bb

Οπως πολυ χαρακτηριστικα αναφερει reviewer, The Crossover 2795 does not use LED PWM Dimming, can be overclocked and has excellent colour presets, high contrast and fast pixel response times.

Πολλα κοιτας σε μια οθονη, αλλα τα περισσοτερα ειναι πραγματα που χρειαζονται δοκιμες και δεν μπορεις να τα συμπερανεις απο τα αναγραφομενα τεχνικα χαρακτηριστικα. Για αυτο χρειαζονται ενδελεχη reviews για να εχεις αξιοποιησιμα στοιχεια για συγκριση.

Οπως το βλεπω, με ~300 ευρω, οι καλυτερες επιλογες σου ειναι ειτε μια 144 TN με motion blur reduction (η παραπανω LG) είτε μια κορεατικη με O/cable IPS 60Hz (oπως η Crossover). Για παιχνιδια καλυτερη η πρωτη, καθως η 970 δεν μπορει να βγαλει πανω απο 60 Ηz σε 1440p, για ταινιες η 2η που ειναι μεγαλυτερη και IPS. Και οι δυο ειναι ευχαριστες παντως για ολες τις δραστηριοτητες, δεν προκειται να απογοητευτεις.

Οι Benq σε γενικες γραμμες εχουν κατω του μετριου color presets και contrast, εχουν gaming features που καταστρεφουν την χρωματικη πιστοτητα (ας πουμε το black equalizer και καλα για να βλεπεις τους αντιπαλους σε σκοτεινες περιοχες καλυτερα) και ειναι πανακριβες. Με τα ιδια χρηματα συνηθως αγοραζεις συγχρόνως μια των 144Ηz ποιοτικη οπως η LG για gaming, και μια καλη 24 IPS οπως η Dell S2415H και η HP Envy 23 για ολα τα αλλα.

Δημοσ.

Παιδια για fps games (Counter Strike GO) ποια οθονη προτεινετε μεχρι 300 ευρω; Ελεγα για καμια Κορεατικη

Δεν παιζει να σου βγει τοσο φθηνη μολις περασει τελωνειο, διοτι δε νομιζω οτι το γλιτωνεις. Η crossover που προτεινω κιολας εχει αρχικη τιμη 350 ευρω.

Η LG 24GM77 που λεω παραπανω θεωρω πως ειναι η καλυτερη λυση.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν παιζει να σου βγει τοσο φθηνη μολις περασει τελωνειο, διοτι δε νομιζω οτι το γλιτωνεις. Η crossover που προτεινω κιολας εχει αρχικη τιμη 350 ευρω.

Η LG 24GM77 που λεω παραπανω θεωρω πως ειναι η καλυτερη λυση.

Αυτο ακριβως. Πλεον εχουνε πεσει οι τιμες. Δεν αξιζει να πας σε κορεατικη τελωνια δασμους κτλ κτλ κτλ + εγγυηση. Αν σου χαλασει ή βγει προβληματικο τι κανεις? Επισεις εχω ακουσει για τρελο lighbleed σε Crossover. 

Μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι η Lg οντως ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Η καλυτερη επιλογη θα ελεγα. Πανε σε 144hz, δεν θα το μετανιωσεις ποτε.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως. Πλεον εχουνε πεσει οι τιμες. Δεν αξιζει να πας σε κορεατικη τελωνια δασμους κτλ κτλ κτλ + εγγυηση. Αν σου χαλασει ή βγει προβληματικο τι κανεις? Επισεις εχω ακουσει για τρελο lighbleed σε Crossover. 

Μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι η Lg οντως ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Η καλυτερη επιλογη θα ελεγα. Πανε σε 144hz, δεν θα το μετανιωσεις ποτε.

Θα ηθελα παντως να μαθω ποσο περιπου θα βγει το κοστος μετα τους δασμους. Η συγεκριμενη crossover εχει παρει πολυ καλες κριτικες (2795QHD), και 100 ευρω πανω να εχει, αν μπορεις να την αγορασεις απ'εξω με ενα χρονο τουλ. εγγυηση perfect pixel και doa ειναι ελκυστικη επιλογη.

Απλως δεν ειναι για το παρπανω budget.

Δημοσ.

Θα ηθελα παντως να μαθω ποσο περιπου θα βγει το κοστος μετα τους δασμους. Η συγεκριμενη crossover εχει παρει πολυ καλες κριτικες (2795QHD), και 100 ευρω πανω να εχει, αν μπορεις να την αγορασεις απ'εξω με ενα χρονο τουλ. εγγυηση perfect pixel και doa ειναι ελκυστικη επιλογη.

Απλως δεν ειναι για το παρπανω budget.

Επειδη ημουν στο τσακ να την πατησω με τελωνιο, πραγματικα σου βγαινει ο κουκους αηδονι. Καταρχας παιζει ταριφα σε αυτον που θα σου κανει τον εκτελωνισμο. Περα απο αυτο θα πληρωσεις αναλογος με την αξια του προιοντος ,η οποια αν δεν εχει αποδειξη μεσα, στο χρεωνουνε με την αξια που κρινει ο εκαστοτε εκτελωνιστης. Δηλαδη θα δει αυτος οθονη και θα πει. Αυτη την κοβω να κανει κανα 300ευρω.

Ολη η φαση παιζει να σου βγει γυρω στα +150-200€, Υπαρχει και ενοτητα εδω στο φορουμ που τα λεει αναλυτικα.

Δημοσ.

Επειδη ημουν στο τσακ να την πατησω με τελωνιο, πραγματικα σου βγαινει ο κουκους αηδονι. Καταρχας παιζει ταριφα σε αυτον που θα σου κανει τον εκτελωνισμο. Περα απο αυτο θα πληρωσεις αναλογος με την αξια του προιοντος ,η οποια αν δεν εχει αποδειξη μεσα, στο χρεωνουνε με την αξια που κρινει ο εκαστοτε εκτελωνιστης. Δηλαδη θα δει αυτος οθονη και θα πει. Αυτη την κοβω να κανει κανα 300ευρω.

Ολη η φαση παιζει να σου βγει γυρω στα +150-200€, Υπαρχει και ενοτητα εδω στο φορουμ που τα λεει αναλυτικα.

Mε +150 ευρω, η οθονη ειναι οριακα ακομη ανταγωνιστικη, τελικα δε θα την προτιμουσα βεβαια γιατι δεν εχεις και αναλογα καλη εγγυηση. Εχω την εντυπωση οτι μπορεις να συνεννοηθεις με τελωνη απο πριν για να αποφασισετε το ακριβες κοστος πριν την παραγγελεια (ας πουμε με +50 ευρω ειναι καλη περιπτωση ακομη) και να μην σου ερθει εκπληξη, αλλα μπορει να λεω και α...ες.

Oι BenQ, ειδικα οι φθηνοτερες, εχουν απο μετρια ως απαραδεκτα χρωματα (gamma και contrast).

http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/xl2411z-p17975/test.html

Παραθετω και απο hardforum:

The LG 24GM77 (Digital Versus Review) seems like the only decent gaming TN colour wise right now (the LG's tested by DV and PRAD had good colour presets unlike the AOC's with G-Sync tested by DV and PC Monitors). The BenQ's all come with horrible colour presets and have skewed gamma curves which wash out dark colours and make light colours dark+dull when using their best settings (Standard Mode, Gamma 2-3, User Colour Temperature). Acer's cheap 144hz monitor uses PWM and has awful, unfix-able colour presets according to PRAD's review and the VG248QE also uses PWM and has abysmal Lightboost colours and contrast.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1844769

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...