Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!Εχω ενα Laptop γερμανικης καταγωγης Medion Akoya E7220 και αφου πηρα νεο pc θα ηθελα να μαθω απο απλη απορια απο τι αιτια εγιναν  τα παρακατω προβληματα![επισης μπορει να το δωσω στον αδερφο μ και δεν θελω να ειναι χαλασμενο]

Προβληματα:

1)Το πληκτρολογιο δουλευει μονο 5-10 λεπτα απο την εκκινιση του laptop!

2)Τα ηχεια δουλευουν οποτε ειναι στα κεφια τους 

3)Το touchpad δεν δουλευει καν :P

Αυτα πως μπορω να τα λυσω?

Δημοσ.

Έχω κανει φορμάτ και έχω και για τους ιούς πρόγραμμα.Ναι windows 7 έχει.Τους drivers τους έχω ενημερώσει αλλά παλι τα ιδια .Τι να πω; Χδ

Δημοσ.

έχει Bluetooth; αν ναι δοκίμασε να πετάξεις τον οδηγό και να δείς αν δείς κάποια διαφορά

Δημοσ.

βρήκα κάποιες αναφορές για ελατωματικό driver Bluetooth που προκαλεί προβλήματα οπότε απεγκατέστησε το Bluetooth και δες αν θα υπάρξει κάποια διαφορά

Δημοσ.

Βέβαια απο την αλλη και αφου ειναι παλιό το laptop πιθανόν να έχει καποιο πρόβλημα η motherboard και για αυτο εχεις τετοια θέματα

Δημοσ.

βρήκα κάποιες αναφορές για ελατωματικό driver Bluetooth που προκαλεί προβλήματα οπότε απεγκατέστησε το Bluetooth και δες αν θα υπάρξει κάποια διαφορά

δεν ειδα καπια αλλαγη :/

Βέβαια απο την αλλη και αφου ειναι παλιό το laptop πιθανόν να έχει καποιο πρόβλημα η motherboard και για αυτο εχεις τετοια θέματα

Αυτο πιστευω και εγω...Λοιπον παιδια δεν πειραζει οπως ειπα εχω αλλο pc και το λαπτοπ δεν ειναι και για πεταμα βολευεται ο αδερφος μου και με εξωτερικα πραγματα [πληκτρολογια usb, ηχεια]οποτε δεν υπαρχει θεμα!

Ευχαριστω παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...