ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γεια σας!Εχω ενα Laptop γερμανικης καταγωγης Medion Akoya E7220 και αφου πηρα νεο pc θα ηθελα να μαθω απο απλη απορια απο τι αιτια εγιναν τα παρακατω προβληματα![επισης μπορει να το δωσω στον αδερφο μ και δεν θελω να ειναι χαλασμενο] Προβληματα: 1)Το πληκτρολογιο δουλευει μονο 5-10 λεπτα απο την εκκινιση του laptop! 2)Τα ηχεια δουλευουν οποτε ειναι στα κεφια τους 3)Το touchpad δεν δουλευει καν Αυτα πως μπορω να τα λυσω?
Pontikaskorinthos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Θα σου έλεγα να τσεκάρεις τους drivers, αλλά με βάση το # 3 πάνω απ' όλα. Τα #1 και #2 είναι λίγο περίεργα. Τί λειτουργικό έχει; Windows 7;
Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Του έχεις κάνει ποτέ format; έχει προστασία για ιούς;
ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχω κανει φορμάτ και έχω και για τους ιούς πρόγραμμα.Ναι windows 7 έχει.Τους drivers τους έχω ενημερώσει αλλά παλι τα ιδια .Τι να πω; Χδ
Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 έχει Bluetooth; αν ναι δοκίμασε να πετάξεις τον οδηγό και να δείς αν δείς κάποια διαφορά
Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 βρήκα κάποιες αναφορές για ελατωματικό driver Bluetooth που προκαλεί προβλήματα οπότε απεγκατέστησε το Bluetooth και δες αν θα υπάρξει κάποια διαφορά
SPANK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Βέβαια απο την αλλη και αφου ειναι παλιό το laptop πιθανόν να έχει καποιο πρόβλημα η motherboard και για αυτο εχεις τετοια θέματα
ThanasisM Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 βρήκα κάποιες αναφορές για ελατωματικό driver Bluetooth που προκαλεί προβλήματα οπότε απεγκατέστησε το Bluetooth και δες αν θα υπάρξει κάποια διαφορά δεν ειδα καπια αλλαγη :/ Βέβαια απο την αλλη και αφου ειναι παλιό το laptop πιθανόν να έχει καποιο πρόβλημα η motherboard και για αυτο εχεις τετοια θέματα Αυτο πιστευω και εγω...Λοιπον παιδια δεν πειραζει οπως ειπα εχω αλλο pc και το λαπτοπ δεν ειναι και για πεταμα βολευεται ο αδερφος μου και με εξωτερικα πραγματα [πληκτρολογια usb, ηχεια]οποτε δεν υπαρχει θεμα! Ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα