Προς το περιεχόμενο

smartphone εως 160 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. ψαχνω ενα smartphone μεχρι το πολυ 16ο euro.

θα ηθελα να εχει;

χαμηλο sar αντε εως 50 το πολυ.

μικρο σε μεγεθος 130 εκατοστα το πολυ.

μπαταρια να χρειαζεται φορτιση αν 2-3 ημερες με το κινητο να ειναι κυριως για τηλεφωνα και λιγο 1- 2 ωρες ιντερνετ ειτε απο wifi ειτε απο 3g-4g.

σχετικα καλη καμερα και gps.

εγω παο μια ερευνα κατεληξα σε αυτα τα τρια με το samsung s4 mini να μου αρεσει αν και το σκεφτομαι λογω το οτι ειναι κινητο το 2013 και η μπαταρια του κραταει απο οτι διαβασα το πολυ μια ημερα. και τα lg μου αρεσουν απλα ειναι λιγο μεγαλυτερα και εχουν λιγο μεγαλυτερο sar, και επιπλεον δεν εχουν πληκτρα να φωτιζουν στο σκοταδι.

επισης το 3.5g τι ειναι?

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=4706233%2C3385582%2C4836268

εσεις πιο απο τα τρια προτεινετε και αν εχετε υποχιν κατι αλλο καλοδεχουμενο.

ευχαριστω εκ των προτερων για τις γνωμες σας.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα. ψαχνω ενα smartphone μεχρι το πολυ 16ο euro.

θα ηθελα να εχει;

χαμηλο sar αντε εως 50 το πολυ.

μικρο σε μεγεθος 130 εκατοστα το πολυ.

μπαταρια να χρειαζεται φορτιση αν 2-3 ημερες με το κινητο να ειναι κυριως για τηλεφωνα και λιγο 1- 2 ωρες ιντερνετ ειτε απο wifi ειτε απο 3g-4g.

σχετικα καλη καμερα και gps.

εγω παο μια ερευνα κατεληξα σε αυτα τα τρια με το samsung s4 mini να μου αρεσει αν και το σκεφτομαι λογω το οτι ειναι κινητο το 2013 και η μπαταρια του κραταει απο οτι διαβασα το πολυ μια ημερα. και τα lg μου αρεσουν απλα ειναι λιγο μεγαλυτερα και εχουν λιγο μεγαλυτερο sar, και επιπλεον δεν εχουν πληκτρα να φωτιζουν στο σκοταδι.

επισης το 3.5g τι ειναι?

https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=4706233%2C3385582%2C4836268

εσεις πιο απο τα τρια προτεινετε και αν εχετε υποχιν κατι αλλο καλοδεχουμενο.

ευχαριστω εκ των προτερων για τις γνωμες σας.

ΔΕΝ υπάρχει τηλ σε αυτά τα λεφτά να κρατά 3 μέρες η μπαταρία του.

Το S4 mini δεν μπαίνει καν στην συζήτηση, μιλάμε για διπύρινο επεξεργαστή.

Πρακτικά οι επιλογές σου είναι 2. LG G3S, και Moto G 2nd gen.

Το 3.5g είναι το ενδιάμεσο του 3g &4g.

Δημοσ.

και τα δυο που μου προτεινετε ειναι μεγαλα σε μεγεθος.επισης δεν ξερω τι sar εχουν.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα να πάρεις windows, Lumia 735. Είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από αυτό που θες.

Αλλά κρατάει 2 μέρες, εξαιρετική κάμερα και οθόνη και για gps το εξαιρετικό here maps με offline maps (ξέρω έχει έρθει και σε android και σύντομα θα έχουν offline και τα google maps).

Αν όμως θες ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία πρέπει να πας στο λίγο μεγαλύτερο 640.

Σε android στο μέγεθος που θες δες το moto g 4g (1st gen) που υστερεί όμως αρκετά στην κάμερα, κατά τα άλλα εξαιρετικό. Αυτό βέβαια γιατί το 2nd gen σου φαίνεται μεγάλο, αλλιώς καρφί για το 2nd gen. 

Δημοσ.

(1)moto g

(2)lumia 640

Το ποιο λογισμικό σου αρέσει και σε βολεύει το ξες εσύ

και τα δύο κινητά είναι εξαιρετικά για την τιμή του, οπότε διάλεξε ένα από τα δύο με βάση το λογισμικό

Δημοσ.

Το lg g3s ειναι φοβερο, το εχει ο αδερφος μου, και παιζει τα παντα ολα σουπερ αλαγκαριστα! Ειναι οτι πρεπει σε αυτα τα χρηματα, απλα θελει το λιγοτερο 16gb micro ss

Micro sd εννοω

Δημοσ.

Και το 640 και το 735 που σου προτάθηκαν είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κοιτάς. Καλύτερη κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής και πάνω απ όλα πολύ γρηγορότερα λόγω του πολύ ανώτερου λειτουργικού τους.  Και εννοείται ότι σε καλύπτουν και σε sar. To 735 είναι και 4,7 ίντσες οπότε θα σε βολέψει περισσότερο.

Δημοσ.

Και το 640 και το 735 που σου προτάθηκαν είναι πολύ καλύτερα από αυτά που κοιτάς. Καλύτερη κάμερα, οθόνη, ποιότητα κατασκευής και πάνω απ όλα πολύ γρηγορότερα λόγω του πολύ ανώτερου λειτουργικού τους.  Και εννοείται ότι σε καλύπτουν και σε sar. To 735 είναι και 4,7 ίντσες οπότε θα σε βολέψει περισσότερο.

τι αλλο θα διαβασουμε?!?!?!?  ανωτερο λειτουργικο... 

σταματει να βγαζει μοντελα η νοκια, παει.. τερμα τα νοκια smartphones

http://www.androidcentral.com/nokia-denies-online-reports-it-will-start-making-and-selling-smartphones-again

Δημοσ.

Πάρε το Moto e. http://www.skroutz.gr/s/6317018/Motorola-Moto-E-2nd-Gen-4G-8GB.html?from=catspan

Καινούργιο κινητό, άψογη αυτονομία και αν πάρει και android m(λογικά θα πάρει), θα εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο.

Εδώ και ένα συγκριτικό τεστ για αυτονομία http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=6986#show

Δημοσ.

παιδια μου προτεινετε καλα μοντελα αλλα με μεγαλο sar μεγαλο μεγεθος.

θα ηθελα κατα σειρα προτεραιοτητας

1. sar το πολυ εως 50-60

2.μεγεθος εως 132

3. μπαταρια εως 2 ημερες

4.gps

5.καμερα νορμαλ.

για τα δυο lg που εχω στο Λink τι λετε?

Δημοσ.

τι αλλο θα διαβασουμε?!?!?!?  ανωτερο λειτουργικο... 

Σε αυτά τα λεφτά σαφέστατα και τα windows είναι πολύ ανώτερο και κυρίως κατά πολύ γρηγορότερο και αξιόπιστο λειτουργικό. Από το να πάρει το lag-fest των φθηνών ανδροειδών και της κακής γενικά ποιότητας κατασκευής καλύτερα να πάει στα ίδια λεφτά σε κάτι άλλο. Το μοναδικό ανδροειδές που μπορεί και αξίζει να πάρει είναι το moto-G αλλά νομίζω ότι έχει κάπως υψηλό SAR.

Ενα Lumia 735 έχει μπαταριάρα, οθονάρα, την καλύτερη κάμερα της κατηγορίας τιμής ανεξαρτήτου λειτουργικού, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φυσικά τον καλύπτει σε όλα όσα ζητάει ο TS. Για την ακρίβεια παίρνει περισσότερα από όσα θέλει στα ίδια λεφτά. 

Αν σου αρέσει η ταλαιπωρία είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις, έκαστο. 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μου προτεινετε καλα μοντελα αλλα με μεγαλο sar μεγαλο μεγεθος.

θα ηθελα κατα σειρα προτεραιοτητας

1. sar το πολυ εως 50-60

2.μεγεθος εως 132

3. μπαταρια εως 2 ημερες

4.gps

5.καμερα νορμαλ.

Τα 2 που σου πρότεινα υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις σου. Διάβασε καλά το ποστ του φίλου από πάνω μου.

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν ξερω και πολλα απο κινητα δεν διαφωνω γαι το λειτουργικο και τα δυο μου κανουν απλα εχουν sar 70 ψηλο για μενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...