Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα φιλο ο οποιος επαιζε καμποσο καιρο lineage 2(ασχετο αλλα θελω να δωσω παραδειγμα) και ξεφνικα μου ειπε οτι κατι εγινε και ανεβαζε θερμοκρασιες το λαπτοπ (hp g-62) και οταν το πηγε σε τεχνικο του ειπε οτι καηκε η καρτα γρφικων και οταν εβαζε drivers του εβγαζε black screen τωρα για καποιο λογο εχει πεσει η αναλυση στα 1024 και δεν μπορει να παιξει το παιχνιδι αφου του βγαζει αυτο το error

post-302620-0-04620300-1433710756_thumb.

post-302620-0-04620300-1433710756_thumb.png

Δημοσ.

πολύ πιθανο να παιζει με ενσωματομενα γραφικα

και οντως να καηκε η καρτα

τωρα αυτή είναι η αποψη μου περιμενε και αλλους

Δημοσ.

Δεν είναι εγκατεστημένοι οι drivers της κάρτας γραφικών.. Αλλά εφόσον έχει πρόβλημα η κάρτα με το που θα περαστούν οι drivers θα έχει πάλι θέμα με black screens!

Κοινώς ο φίλος πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για καινούργιο λαπτοπ και από εδώ και πέρα να το προσέχει περισσότερο και να το καθαριζει πιο συχνά για να μην έχει θέματα με τις θερμοκρασίες πάλι!

Δημοσ.

Αν μιλάμε για το g62 με athlon p320 και τις ati καρτες γραφικών τότε θα πρέπει να κάνεις τα εξής:

-Αρχικά πετάς όλους τους drivers και το ati catalyst.

-Περνάς ξανά τους drivers αλλά ΜΟΝΟ από την επίσημη σελίδα της HP.

-Κάνεις bios update πάλι από την σελίδα της HP.

-Τέλος πρέπει να γίνει καθαρισμός στο λαπτοπ και να αλλαχτούν πάστες και pads.

Τα HP G62 series είναι από τα πλέον ελαττωματικά λαπτοπ.Όλα είχαν θέμα με τις θερμοκρασίες εξαιτίας της πολύ κακής ψύξης τους που μάζευε εύκολα σκόνες...Αν δεν το έχεις καθαρίσει ποτέ τότε μέσα θα έχει μαζέψει πραγματικά ένα τεράστιο στρώμα σκόνης και χνουδιών που θα φράζουν τους αεραγωγούς και γι αυτό θα ανεβάζει θερμοκρασίες.

Κάνε ότι σου είπα βήμα προς βήμα και ενημέρωσε μας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...