Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εισαι σιγουρος ότι στελνει Ελλαδα ο συγκεκριμένος; ΑΝ στελνει, ποσα μεταφορικα - ποσο τελωνειο;
Μαλιστα υπαρχει αντι για $309 (μεγαλη γραμματοσειρα επειδή δεν υπαρχει τιμη ουτε σε τιτλο ουτε σε #1 ποστ) που είναι το λινκ σου, και 289 δολαρια, 20 λιγοτερα. http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=9696352&csid=_22

Αν εισαι Αμερικα, οκ εισαι τυχερος, εδώ όμως ειμαστε στην Ελλαδα και βασικη προϋποθεση συμφωνα με τους ορους της ενοτητας για ένα θεμα προσφορας είναι να στελνει Ελλαδα ο πωλητης. Οι τιμες παντως του προιοντος τοσο είναι λιγο πολύ για τους Αμερικανους, δεν στεκει το -40% που εβαλες στον τιτλο ουτε για τους κατοικους Αμερικης. Στο newegg πχ 305 δολαρια. Πιθανον αλλου να είναι και φτηνότερος.

Δημοσ.

κατά 99% δεν στέλνει Ελλάδα και η τιμή είναι χωρίς φπα  όπου είναι διαφορετικός σε κάθε πολιτεία 

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι αφου λες ότι από ότι ξερεις στελνει; Εχεις αγορασει κατι στο παρελθον; Δωσε καμια επιπλέον πληροφορια αν θες.

shit...μπορω να κλειδωσω το θεμα?

Δημοσ.

μου εστειλε φιλος το site.εγω προσωπικα δεν εχω αγορασει και αν ειναι να παιζουν μεταφορικα δεν ξερω αν αξιζει,αν εχω νεοτερη πληροφορια αυριο δημοσιευω..

• Moderators
Δημοσ.

Ωραια θα περιμενουμε τις πληροφοριες σου.

Εβγαλα το -40% από τον τιτλο και εβαλα και ερωτηματικα γιατι μερικοι οσο θα περιμενουμε να ξεκαθαρισει, θα παραπλανηθουν αν διαβασουν μονο τον τιτλο και δεν διαβασουν καθολου την μεσα κουβεντα. Λογικα δεν υπαρχει προσφορα, δεν θα στελνει ή και να στελνει δεν θα αξιζει η τιμη, αλλα ας δουμε μηπως ξερει κατι παραπανω ο φιλος σου. Δεν είναι μονο τα μεταφορικα, είναι ο φορος και το τελωνειο. Αν όμως εχει "τροπο" αυτος να στελνει και να πληρωνουμε μονο την τιμη που βλέπουμε χωρις όλα τα υπολοιπα, τοτε στα 262 ευρω είναι καλη η τιμη. (λεμε τωρα... :P )

• Like 1
Δημοσ.

Αν προχωρησεις εικονικα την παραγγελια σου δινει επιλογη αποστολης την Ελλαδα παντως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...