Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Λοιπον εχω ανεβασει μια εφαρμογη στο playstore η οποιοα απλα δειχνει το μπλογκ ενος φιλου ! το εκανα εγια να περασει η ωρα! εχω ομως ενα θεμα. Την ανεβασα κανονικα στο playstore αλλα προσεξα οτι ειχα λαθος σε ενα λινκ οποτε κανω τη διορθωση και παω να την κανω update και μου την απορριπτουν με την εξης δικαιολογια This is a notification that your application submission, Manic Side, for package ID , has been rejected. If this submission was an update to an existing app, the version published prior to this update is still available on Google Play. Please address the issue described below, then submit an update with your changes. REASON FOR REJECTION:Violation of the Prohibited Actions provision of the Content Policy. After a regular review, we have determined that your app enables background playing of YouTube videos, which is a violation of the YouTube API Terms of Service: "Your API Client will not, and You will not encourage or create functionality for Your users or other third parties to: (8) separate, isolate, or modify the audio or video components of any YouTube audiovisual content made available through the YouTube API;" All submission rejections are tracked. Repeated rejections due to policy violations will result in app suspension, at which point this app will count as a strike against the good standing of your developer account and no longer be available on Google Play. This notification also serves as notice for other apps in your catalog. You can avoid future submission rejections and/or app suspensions by immediately ensuring that no other apps in your catalog are in violation of (but not limited to) the above policy. Before publishing applications, please ensure your apps’ compliance with the Developer Distribution Agreement and Content Policy. If you feel we have made this determination in error, you can visit this Google Play Help Center article. The Google Play Team το webview που εχω στην εφαρμογη το μονο που κανει ειναι να ανοιγει το λινκ απο το blog. και ειναι το εξης public class WebV extends Activity { private WebView myWebView; private static final String TAG_URL = "url"; @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); Intent in = getIntent(); String url = in.getStringExtra(TAG_URL); myWebView = new WebView(this); myWebView.getSettings(); myWebView.getSettings().setBuiltInZoomControls(true); myWebView.getSettings().setJavaScriptEnabled(true); myWebView.loadUrl(url); myWebView.setWebViewClient(new WebViewClient() { public void onReceivedError(WebView view, int errorCode, String description, String failingUrl) { Toast.makeText(getApplicationContext(), description, Toast.LENGTH_SHORT).show(); } }); setContentView(myWebView); } @Override public boolean onKeyDown(int keyCode, KeyEvent event) { // Check if the key event was the Back button and if there's history if ((keyCode == KeyEvent.KEYCODE_BACK) && myWebView.canGoBack()) { myWebView.goBack(); return true; } // If it wasn't the Back key or there's no web page history, bubble up to the default // system behavior (probably exit the activity) myWebView.onPause(); return super.onKeyDown(keyCode, event); } @Override public void onPause() { super.onPause(); myWebView.stopLoading(); myWebView.onPause(); } @Override public void onDestroy() { super.onDestroy(); myWebView.stopLoading(); myWebView.destroy(); } } καμια ιδεα τι πρεπει να κανω για να μην εχω το θεμα με την αναπαραγωγ στo background?
Darksector Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αυτο το κανει και ο browser φιλε δεν χρειαζεται εφαρμογη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 θες χειροκροτημα?σαμπανιες?κομφετι? Ξερω οτι το κανει και ο browser αλλα φαινεται το οτι εγραψα οτι το εκανα ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ το παρελειξες. Κατι πιο χρησιμο εχεις να πεις ή οχι?
GreekMonkey Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν θες να περάσει η ώρα να δεις ταινία. Ανοίγεις τόπικ και τρως πόρους από το internet. Ου να μου χαθείς. 1
Darksector Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Οτι σου λεει η κοπελα απο πανω τι σπαμαρεις το googleplay με χαζες εφαρμογες; Αμα ηταν για να περασει η ωρα μπραβο το καταφερες και περασε τωρα ασχολησου με κατι αλλο
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 για τον ιδιο λογο που γεμιζεις το θρεντ με χαζες απαντησεις. Αν εισαι τοσο γαματος για να κρινεις τι,πως,γιατι κτλ θα μπορεις να μου απαντησεις και στην ερωτηση μου αν οχι απλα αγνοησε το παρον θρεντ ! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να χρησιμοποιήσεις το Youtube API. Ξεκίνα εδώ. να το χρησιμοποιησω αλλα να κανω τι? Το θεμα ειναι οτι εγω απλα θελω οτι δειχνει το λινκ να το χω σε ενα web view μεσα στην εφαρμογη.
ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχει τίποτα βίντεο το blog? Λογικά στο απορριπτει γιατί αν κλείσεις το app κάποιο video συνεχίζει να παίζει..
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχει τίποτα βίντεο το blog? Λογικά στο απορριπτει γιατί αν κλείσεις το app κάποιο video συνεχίζει να παίζει.. ναι εχει. Το περιεργο ειναι οτι ανεβαζω την εφαρμογη την παιρνει κανονικα. Βλεπω οτι εχω λαθος ενα λινκ σε μια εικονα, το αλλαζω την ανεβαζω ξανα το απορριπτουν! δεν εχω αλλαξει κατι αλλο. Το webview το κλεινω οταν βγαινει απο εκει. Αλλα συνεχιζει να μην δεχεται την εφαρμογη. Δηλαδη οταν επαιζε στο background το καταλαβαινα γιατι ενω εβγαινα απο το webview συνεχιζε να παιζει ενω τωρα κλεινει αμεσως! ΚΑμια ιδεα?
ALLisCHAOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Χμμμμ, μια χαρά φένεται πως το σταματάς . Μήπως έγιναν τίποτα αλλαγές και πλέον δε σταματάν έτσι τα βίντεο? Αλλά και πάλι τη πρώτη φορά γιατί να στο δεχτεί?Αν έβαζες στην onKeyDown κάτι τέτοιο: mWebview.loadUrl(""); mWebview.stopLoading(); finish(); ?
Radiant Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πολύ ψάξιμο και 0 αποτελέσματα...ενδιαφέρον λοιπόν. Και εγώ δε βλέπω κάτι εμφανές στον κώδικα, ίσως επομένως έχει να κάνει με το ότι μέσω του webview προβάλλεται και ένα βίντεο youtube. To assessment που σε έκανε reject πυροδοτήθηκε από το update, αλλά απότι διαβάζω αυτό συμβαίνει αυτόματα. Τώρα γιατί δεν έγινε εξαρχής δε γνωριζω. Μπακαλίστικο αλλά ίσως αν έδινες ένα άλλο url που να μην έχει video θα σε έκοβε; Αν δε βαριέσαι δοκίμασε το. Επίσης μπορείς να κάνεις appeal.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 νομιζω οτι και η λυση με το να φορτωσω αλλο url παιζει να χει προβλημα γιατι απο οτι διαβασα οι ελεγχοι γινονται απο "bot" τα οποια τσεκαρουν αν η εφαρμογη ακολουθει καποια στανταρ και αν δεν το τσεκαρουν σαν malicious και το κοβουν χωρις να υπαρχει κατι στην ουσια. Για δωσε λεπτομερειες αυτο με το appeal! σκεφτηκα να ανοιγω ολα τα βιντεο με την εφαρμογη του youtube αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να βρισκω το λινκ απο το βιντεο!
Radiant Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 νομιζω οτι και η λυση με το να φορτωσω αλλο url παιζει να χει προβλημα γιατι απο οτι διαβασα οι ελεγχοι γινονται απο "bot" τα οποια τσεκαρουν αν η εφαρμογη ακολουθει καποια στανταρ και αν δεν το τσεκαρουν σαν malicious και το κοβουν χωρις να υπαρχει κατι στην ουσια. Για δωσε λεπτομερειες αυτο με το appeal! σκεφτηκα να ανοιγω ολα τα βιντεο με την εφαρμογη του youtube αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως να βρισκω το λινκ απο το βιντεο! Για το appeal δες εδώ, δε το έχω χρειαστεί άρα δε γνωρίζω παρπανω. https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/2477981?hl=en Τι εννοεις δεν ξέρεις πως να βρίσκεις το λινκ για τα βιντεο? Εσύ εν τέλει θες να προβαλλεις μια ιστοσελίδα στο webview που περιέχει video Yt αν κατάλαβα καλά;
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 αυτο το κανω ηδη! Ουσιαστικα εχω ενα listview με τα λινκς απο ενα μπλογκ και αναλογα που πατας σου ανοιγει ενα webview με την σελιδα που επελεξες. Καποιες σελιδες απο αυτες εχουν μεσα βιντεο απο youtube. Αυτο που λεω ειναι πως θα μπορουσα με καποιο τροπο οταν θα πατουσα μεσα στο webview να παιξει το βιντεο να διαβαζε με καποιο τροπο το λινκ του βιντεο ωστε να το εκανα redirect στην εφαρμογη του youtube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα