Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σου πω δεν ξερω εγω μολις ειδα αυτο το τοπικ μου ήρθε φλασια και έστειλα το μνμ ενεργοποίησης στην vodafone...

Θα σου πω για την κάλυψη οταν με το καλο μου το ενεργοποιήσουν... Αν και υπόψιν ειμαι Κρητη. Γενικος δεν ξερω τι το θελουν το 4γ αφου για φβ και βιμπερ το Η+ υπεραρκει... Θύμα του μαρκετινγ ειναι και αυτος τι να κανουμε...

Για αυτο οταν με ρωτανε οι φιλοι μου πιο κινητό να παρουν δεν τους αφήνω πολες επιλογες. Θα παρεις αυτο και τελος! Αν δεν σου αρεσει παρε ενα τυχαιο, αλλα μην ερθεις μετα και μου κλαίγεσαι οτι αργει και κολαει...

οπως ειναι αναμενομενο εχει γεμισει μοτο γ η παρεα :P

Όταν το έχεις είναι πολύ καλό, πάει σφαίρα. Ζω σε ένα προάστιο της Λευκωσίας 15-20κμ από το κέντρο, και δεν πιάνω 4G, φαντάσου τώρα κάποιον ο οποίος ζει στην ύπαιθρο, ή εκτός αστικών κέντρων. Θεωρώ λοιπόν το 4G δεδομένου πως δεν θα μείνει πάνω από μαξ 3 χρόνια ειδικά όταν μιλάμε για φθηνές συσκευές μηδαμινό παράγοντα επιλογής μιας συσκευής ειδικά όταν σε καλύπτει σε όλα τα άλλα

Δημοσ.

παιδιά θεώρησα καθήκον μου να σας ενημερώσω.

Τελικά παραγγείλαμε το lenovo s60 από e-lenovo εντός 1 ημέρας θα το έχω στα χέρια μου.

Θα το "πιέσω" λίγο να δώ τι παίζει κτλ. και αν έστω ποιάνει 1 πιθανότητα θα τα γράψω εδώ να βοηθήσω κανέναν ακόμα άοματο.

να'στε καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...